Studentul care şi-a înjunghiat cu sânge rece doi colegi a fost prins. Detalii uluitoare ies la iveală

Studentul din Iaşi care şi-a înjunghiat doi colegi, apoi a dat foc camerei, a fost prins în marţi dimineaţă. Poliţiştii l-au găsit în oraşul natal, Roman. Anchetatorii au aflat între timp că tânărul are probleme din cauza jocurilor de noroc.
Filip Stan
10 nov. 2015, 06:13
Studentul care şi-a înjunghiat cu sânge rece doi colegi a fost prins. Detalii uluitoare ies la iveală

Aurelian Giosan, studentul în vârstă de 20 de ani care şi-a înjunghiat luni doi colegi de facultate, printre care unul mortal, a fost prins marţi dimineaţa în Roman, oraşul său natal. Potrivit România TV, băiatul provine dintr-o familie dezorganizată. Tatăl său este recidivist. În trecut, el a fost condamnat şi a făcut închisoare pentru fapte de violenţă.

Oribila crimă a avut loc într-o cameră a Căminului C4 din Complexul „Târguşor Copou” al Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi. Portarul a văzut fum ieşind pe sub uşa camerei şi a intervenit cu un coleg al său. În cameră au fost găsiţi doi studenţi care erau înjunghiaţi, ambii fiind în stare foarte gravă, iar acolo au ajuns echipaje de ambulanţă. În cazul unuia dintre tineri, medicii nu au mai putut face nimic întrucât era în stop cardio-respirator, fiind făcute manevre de resuscitare fără succes, astfel că a fost declarat decesul.

Cei doi tineri înjunghiaţi şi agresorul, toţi studenţi în anul I la Facultatea de Economie şi Administrare a Afacerilor a Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, petrecuseră noaptea trecută într-un club din oraş şi s-au întors spre dimineaţă, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Studentul care a murit, Victor Nour, din Republica Moldova, a fost găsit cu 20 de plăgi înjunghiate, majoritatea în zona spatelui, în timp ce tânărul care se află în spital, în stare gravă, Casian Harpă, a fost înjunghiat de 18 ori.

„Tinerii au fost găsiţi în stare extrem de gravă. Unul dintre ei era în stop cardio-respirator post-traumatic cu leziuni de tip plagă înjunghiată, multiple, la nivelul tuturor segmentelor. S-a efectuat resuscitare cardiopulmonară îndelungată inclusiv cu plasarea de dren toracic şi administrarea de soluţii de reumplere volemică. Din păcate, în ciuda eforturilor de resuscitare, pacientul a decedat”, a declarat Diana Cimpoeşu, medic şef UPU-SMURD la Spitalul de Urgenţe „Sfântul Spiridon” din Iaşi.

Citeşte şi: Mamă şi fiică, ucise cu sânge rece în Spania. Crima a avut loc sub privirile îngrozile ale unui copil de 3 ani

Casian Harpă a fost operat şi diagnosticat cu arsură de căi aeriene în urma incendiului, el având multiple plăgi înjunghiate la nivelul capului, toracelui, abdomenului, mâinilor şi picioarelor şi fiind în continuare în stare critică.

„A fost adus la UPU diagnosticat cu şoc post-traumatic şi leziuni de inhalare. A mers direct în sala de operaţii unde s-a intervenit, cea mai importantă plagă înjunghiată prezentată de acest pacient fiind cea abdominală cu interesare hepatică. Pacientul este în continuare în stare critică, internat la ATI, deocamdată cu un prognostic rezervat, dar sperăm ca vârsta tânără şi rapiditatea intervenţiei să poată să ducă la o evoluţie favorabilă”, a adăugat Diana Cimpoeşu.

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Zodiile binecuvântate săptămâna viitoare. Cinci nativi sunt pe cai mari până pe 28 iulie
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Trebuie să plătească până pe 30 septembrie. S-a dat ordin în România
Playtech.ro
5 greșeli pe care le faci când folosești aparatul de aer condiționat și îți măresc considerabil factura la curent
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia „nu poate câștiga” în Ucraina. „Nu avem trupe suficiente, aruncăm în luptă și răniții”, spune un propagandist al Kremlinului
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
ITP-ul va fi marele test pentru șoferi. Totul se schimbă, autoritățile sunt în alertă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Misterul crimei din Brăila se adâncește ! Ce făcea dentista cu pacienții ei, în cabinet, când veneau la ea. Poliția a descoperit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
Codul Rutier 2024. Regula obligatorie în toate mașinile din România. Nu poate fi încălcată
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Bărbat prins cărând cadavrul unei femei pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei
MediaFlux
⁠Tradiții și obiceiuri de Sfântul Ilie. Ce trebuie să respecte orice creștin
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'