Insa ce are de-a face binecuvantarea cu asta?
In general, cand aud cuvantul binecuvantare oamenii au tendinta de a se gandi la religie, crezand ca binecuvantarea o poti capata intr-o biserica, un templu etc. Insa binecuvantarea este o urare de bine facuta din toata inima pentru tine sau pentru o alta persoana fara sa te atasezi de rezultat.
Pierre Pradervand, autorul volumului „Arta blanda a binecuvantarii”, ii indeamna pe oameni de a decide in mod constient sa binecuvanteze orice persoana din jurul lor. In opinia sa, persoana care face asta va face cu adevarat diferenta atat pentru ea insasi cat si pentru altii. Pradervand sustine ca practica binecuvantarii are beneficii tangibile in viata ta, in interactiunile zilnice, in relatiile pe termen lung si in modul in care te pozitionezi in lume in general.
Cand binecuvantam pe cineva cu bucurie sau pace atunci tu esti fericit si iti doresti sa-i vezi si pe ceilalti plini de bucurie. Este normal sa te simti bine cand le doresti binele semenilor tai, iar studiile au aratat ca acest lucru iti aduce sanatate si fericire.
Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.