Noua serie de televizoare Samsung Smart TV cu Smart Interaction, acum în România

Samsung Electronics România aduce pe piaţa autohtonă noua serie de televizoare Smart TV, cu LED şi Plasmă, disponibilă începând cu această lună în magazinele partenere.
Romania TV
26 apr. 2012, 12:40
Noua serie de televizoare Samsung Smart TV cu Smart Interaction, acum în România

Linia Samsung Smart TV inaugurează o nouă eră a interactivităţii, conţinutului şi design-ului, redefinind în acelaşi timp posibilităţile de divertismentul şi interacţiunea utilizatorilor cu televizorul.

Smart Interaction este o platformă intuitivă, bazată pe comenzile Motion Control, Voice Control şi Face Recognition, menită să compleze funcţiile telecomenzii. Această funcţie schimbă modul în care cei de acasă controlează experienţele de divertisment prin intermediul televizorului, oferind un plus de comoditate şi de interactivitate.

Cuajutorul Smart Content utilizatorii vor putea împărtăşi fotografii şi momentele speciale cu familia direct pe televizor, într-un cloud pentru dispozitive inteligente,  sau accesa conţinut educaţional pentru copii. În plus, Samsung Apps şi Samsung Media Hub oferă acces la cea mai mare ofertă de filme, show-uri TV şi clipuri video.

În plus, aplicaţia Samsung AllShare Play vine cu o nouă versiune în 2012, care le permite utilizatorilor să încarce şi să împărtăşească conţinut cu ajutorul dispozitivele compatibile – smartphone-uri, tablete, camere şi computere – şi în afara casei. Utilizatorii vor putea rula simultan 2 aplicaţii în cadrul Smart Hub şi să navigheze pe Internet cu ajutorul mai multor tab-uri, datorită noului procesor dual-core.

Gama de televizoare Smart LED şi Plasmă din 2012 suportă, de asemenea, conectarea wireless la anumite tastaturi şi mauşi, facând navigarea şi accesarea de conţinut mai simple ca niciodată.

Noile televizoare LED şi Plasmă oferă imagini clare, într-un design premium

Noile televizoare Samsung LED ES8000, ES7000 şi Plasma TV E8000 ridică ştacheta în ceea ce priveşte calitatea imaginii şi designul. Samsung ES8000 şi ES7000 oferă imagini mai clare atât în 2D, cât şi în 3D, funcţia Micro Dimming de pe modelul ES7000 şi Micro Dimming Ultimate de pe ES8000 permiţându-le utilizatorilor să se bucure de culori mai intense şi de un contrast surprinzator.

Panoul inovator Real Black Pro, de care dispune PSE8000, îmbină inovaţiile din structura panoului cu plasmă cu îmbunătăţirile în materie de software. Astfel, negrul devine mai intens, culorile devin mai vibrante, oferind o înaltă calitate a imaginii. Nivelul de negru este îmbunătăţit, creând o experienţă de vizionare cinematografică.   

Noua serie de Smart TV de la Samsung este disponibilă în România începând cu această lună.  

Preţul mediu pentru plasma E8000 variază de la 7.699 (51 de inchi) la 13.999 ron (64 de inchi). În cazul modelelor LED ES8000, preţul recomandat variază de la 7.499 ron (40 de inchi) la 12.999 ron (55 inchi), iar pentru LED ES7000 preţurile variază de la 6.999 ron (40 de inchi) la 11.999 (55 de inchi).

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Cel mai periculos obicei de la plajă, dar și piscină. Medicul Vlad Ciurea spune că poate fi fatal: ”Se poate întâmpla o nenorocire”
Capital.ro
Ungurii lovesc chiar în inima Transilvaniei. Ungaria acuză România
Playtech.ro
Se aplică de la 1 septembrie pentru românii cu pensii între 2.000 și 3.000 de lei. Veste bună venită direct de la Casa Națională de Pensii, vizând impozitarea
DailyBusiness
De ce economia țării nu este stabilă? Radu Crăciun: „Asigurăm prosperitatea altora și iluziile noastre”
Adevarul
Manelistul Jador, gest controversat la un concert. S-a filmat când dădea bani publicului. „Dacă îi muncea, nu îi mai arunca” VIDEO
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Doliu în televiziune. A murit un celebru mogul media
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Roberta și-a pierdut viața la volanul autospecialei de poliție pe care o conducea! Avea doar 21 de ani
Cancan.ro
Răspunsul lui David Popovici pentru Marcel e viral: 'Medalionur de AUR 😂
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Cosmin, bărbatul care și-a salvat fiica de la înec în Jupiter, a fost găsit mort de scafandri. Trupul a fost recuperat după 48 de ore de căutări
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Românii trebuie să depună în fiecare an acest document
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Germania reduce ajutorul militar pentru Ucraina în bugetul pe 2025
MediaFlux
RĂSTURNARE în TENTATIVA de ASASINAT a lui TRUMP! S-A AFLAT ACUM
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...