HOROSCOP 16 DECEMBRIE 2015: Ce ţi-au prescris astrele pentru miercuri

HOROSCOP 16 DECEMBRIE 2015: Ce v-au rezervat astrele pentru această zi. 
Alina Costache
15 dec. 2015, 15:09
HOROSCOP 16 DECEMBRIE 2015: Ce ţi-au prescris astrele pentru miercuri

HOROSCOP 16 DECEMBRIE 2015 ZODIA BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Ziua de astazi este importanta pentru tine caci reprezinta o trezire la realitate. Ai refuzat sa accepti o serie de lucruri pana acum doar pentru ca nu iti placeau. Acum esti fortat sa le accepti si sa faci ceva pentru a schimba. Ai grija la o relatie care nu evolueaza chiar in directia dorita, ba din contra se cam raceste exact atunci cand simti nevoia de apropiere.

HOROSCOP 16 DECEMBRIE 2015 ZODIA TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Sensibilitatea ta atinge cote alarmante astazi si de aceea cei din jur trebuie sa te abordeze cu mare grija, daca nu vor avea de suportat cuvinte deloc prietenoase. Atitudinea ta antisociala este determinata de saptamana grea pe care ai avut-o si simti ca ai nevoie de un strop de liniste pentru a-ti reincarca bateriile.

HOROSCOP 16 DECEMBRIE 2015 ZODIA GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Sarmul pe care il afisezi astazi atrage energiile pozitive si cei din jur se topesc atunci cand zambesti. Folosesti acelasi tip de zambet si pentru cei din jur care par destul de posomorati si greu de adus pe linia de plutire. La sfarsitul zilei iti dai seama ca ai putea transforma un talent pe care il ai intr-o metoda de a obtine venit.

HOROSCOP 16 DECEMBRIE 2015 ZODIA RAC (22 iunie – 22 iulie)
Descoperi cu multa uimire ca cei din jur te-au exclus din activitatile lor de grup, iar acest lucru te indispune. Acestia nu te-au anuntat cu privire la o petrecere ce are loc si nici nu pare sa-ti duca lipsa. inainte sa ii condamni gandeste-te daca nu cumva te-ai comportat neadecvat la un eveniment unde ai fost invitat de ei.

HOROSCOP 16 DECEMBRIE 2015 ZODIA LEU (23 iulie – 22 august)
Promisiunile pe care le faci astazi sunt din inima si sunt o consecinta a starii tale de bine. Ai foarte multa energie si tocmai din acest motiv ai tendinta sa exagerezi cu ceea ce inseamna cuvintele aruncate in vant. Inainte sa faci promisiuni gandeste-te daca le vei putea tine sau vei dezamagi persoane dragi.

HOROSCOP 16 DECEMBRIE 2015 ZODIA FECIOARA (23 august – 21 septembrie)
Comunicarea are de suferit in cuplu, ba chiar ti se pare ca persoana iubita are ceva impotriva ta si nu realizezi care ar fi motivul pentru care se comporta asa. In loc sa deschizi o discutie te superi si mai tare inchizandu-te in tine pentru tot restul zilei. Izolarea poate fi benefica pentru ca descoperi unele puncte slabe ale personalitatii tale.

HOROSCOP 16 DECEMBRIE 2015 ZODIA BALANTA (22 septembrie – 22 octombrie)
Relatia cu familia este una tensionata, iar motivul principal al disputei este situatia financiara destul de nefericita. Este foarte posibil sa apara o datorie ce trebuie platita urgent, iar marul discordei apare rapid. Cel putin la nivel fizic nu te poti plange pentru ca energia pe care o ai te ajuta sa rezolvi orice problema.

HOROSCOP 16 DECEMBRIE 2015 ZODIA SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie)
Astazi nu esti adeptul intalnirilor sociale de amploare pentru ca orice inseamna aglomeratie te oboseste. Vrei sa te simti in largul tau intr-un cerc restrans de persoane, unde sunt posibile momente de duiosie sau poate rememorarea unor clipe extrem de placute.

HOROSCOP 16 DECEMBRIE 2015 ZODIA SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)
Emotiile tale nu mai sunt scapate de sub control ca pana acum si redevii creierul limpede al familiei. Discuti cu foarte mult entuziasm despre ceea ce ii ingrijoreaza pe cei din familie si chiar vii cu solutii ce par perfecte la o simpla privire. Sa nu te mire daca in urma unui astfel de comportament, castigi foarte mult la capitolul simpatie.

HOROSCOP 16 DECEMBRIE 2015 ZODIA CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)
In mod clar ai pierdut influenta asupra unui membru mai tanar din familie si acest lucru te pune serios pe ganduri. In realitate, fiecare vrea sa isi faca viata dupa bunul plac si nu dupa regulile impuse de tine. Iti va lua ceva timp pana sa te obisnuiesti a-ti organiza doar propria viata.

HOROSCOP 16 DECEMBRIE 2015 ZODIA VARSATOR (20 ianuarie – 18 februarie)
Iti manifesti iubirea in mod aprins si indraznet, desi in mare parte este doar o izbucnire de orgoliu. Persoana vizata nu se simte tocmai flatata de comportamentul tau agresiv, ci mai degraba agasata de indrazneala ta fara margini. Tine minte ca uneori lucrurile nu trebuie fortate, caci daca o faci s-ar putea sa obtii opusul lor.

HOROSCOP 16 DECEMBRIE 2015 ZODIA PESTI (19 februarie – 20 martie)
Deznadejdea nu iti este foarte cunoscuta de obicei, dar acum te lasi coplesit in mod absolut. Nimeni nu se poate apropia de tine pentru ca imediat indepartezi bunavointa tuturor. Familia iti poate sfaturi chiar bune, daca vrei sa le iei in seama. Spre seara primesti un telefon din strainatate si este un moment bun sa iti descretesti fruntea.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Cum se spune corect: “viruși” sau “virusuri”? Confuzia pe care o fac mulți români
Capital.ro
Dispar banii cash. Capcana de care oamenii n-au fost conștienți. Băncile dau banii înapoi
Playtech.ro
Două eleve din România au obținut 2 medalii de argint și 2 de bronz la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2024
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Avertisment pentru utilizatorii de iPhone și Android. Riscuri mari la încărcarea prin USB
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Roxana Dobre l‐a părăsit pe Florin Salam! Și-a luat copiii și a fugit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Autonomie în Ținutul Secuiesc! S-a aflat marele plan al maghiarilor: Îi vindeți pe români
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Primele decese din lume cauzate de virusul Oropouche înregistrate în Brazilia
MediaFlux
BANI în plus la PENSIE. Pensionarii care vor beneficia de 2 MAJORĂRI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!