Primarul din Găeşti dezvăluie misterul milionarilor la loto: Îi fac cetăţeni de onoare acum că au câştigat

Primarul din Găeşti, cea mai norocoasă localitate din România, face dezvăluiri despre marii câştigători de la loto. A apărut şi varianta controversată că, în realitate, este vorba despre un singur bărbat care a jucat două bilete, ambele în valoare acum de milioane de euro. Primarul spune că dacă banii vor fi investiţi în Găeşti, atunci îi va face pe câştigători cetăţeni de onoare.
Filip Stan
06 ian. 2016, 11:08
Primarul din Găeşti dezvăluie misterul milionarilor la loto: Îi fac cetăţeni de onoare acum că au câştigat

„În acest moment nu se cunosc, cel putin din informaţiile mele, ca ar fi aceeasi persoana care a jucat doua bilete. ca ar fi alte bilete, ca ar fi persoane de la tara. Gaestiul deserveste 80.000 de locuitori. Câştigătorul este posibil sa se fi deplasat si sa fi pus aici biletul. Înca e un mister. În orice caz ne-a facut orasul un pic celebru. Care a castigat, ne-ar interesa daca ar fi interesat sa faca unitatea astea de productie care sa creeze locuri de munca. Ştiti cum este, norocosul are banul in buzunar şi face ce vrea cu el. Se gândeste in primul rand la el, la familie, sa-si îmbunatateasca viata. Ştiti ca am avut foarte mult ecazuri cand banii mai ia si mintile oamenilor… castigatori carora le-a schimbat viata în mod negativ. Îi fac cetateni de onoare acum ca au castigat, va dati seama. Ca sa ajungi cetatean de onoare al orasului trebuie sa faci si sa aduci aportul in mod deosebit”, a spus primarul din Gaesti, la România TV.

Unul dintre cei doi câştigători ai marelui premiu la Loto 6/49 s-a prezentat la agenţia din Găeşti pentru a-şi revendica premiul. Loteria Română anunţă însă că marile premii se revendică doar de la sediul central, acolo unde până marţi nu se prezentasee niciunul dintre câştigători.

Bărbatul le-a spus angajatelor că nu el a ales numerele, ci le-a luat gata completate de pe panou, scrie spynews.ro

Câştigătorul s-a prezentat luni la agenţia din Găeşti pentru a verifica biletul norocos. Este vorba despre un bărbat de vârstă mijlocie, iar angajatele spun că el era extrem de emoţionat, dar şi foarte fericit.

Bărbatul a depus biletul în ajunul Crăciunului. Acesta nu a dorit să îşi dezvăluie identitatea. Cel de-al doilea câştigător nu s-a prezentat încă la agenţie.

Referitor la informatia conform careia unul dintre cei doi castigatori ai premiului de categoria I, la tragerea Loto 6/49 din 30 decembrie 2015, s-a prezentat la agentia din Gaesti cu biletul castigator, Loteria Romana face urmatoarele precizari:

Conform regulamentului de joc si a procedurii privind plata castigurilor, castigurile a caror valoare unitara bruta este de peste 10.000 de lei se achita la sediul central al C.N. „Loteria Romana” S.A., dupa verificarea prealabila a biletelor.

Pana la acest moment, la sediul central al Loteriei Romane, nu s-a prezentat nicio persoana pentru ridicarea castigului. Castigatorii au la dispozitie 90 de zile de la data tragerii pentru a intra in posesia castigului.

Loteria Română a organizat trageri speciale de Anul Nou, în 30 decembrie jucătorii putând participa, cu acelaşi bilet, atât la tragerea principală, cât şi la cea specială.

La tragerea Loto 6/49 suplimentară, la categoria I, s-au înregistrat doua câştiguri a câte 16.161.917 lei fiecare. 

Biletele norocose au fost jucate la agenţia 15-013 din Găeşti, judeţul Dâmboviţa. Biletele au fost jucate în 22 decembrie şi în Ajunul Crăciunului şi au fost completate cu câte trei variante simple la Loto 6/49 şi două variante la Noroc.

Unul dintre jucătorii la LOTO din Găeşti, care a ghicit doar 3 dintre cele 6 numere, a declarat, la România TV, că în oraş se zvoneşte cine sunt cei doi câştigători. 

„După câte se zvoneşte în oraş, câştigători sunt doi oameni simpli, doi băieţi simpli. Unul este fost angajat la Ministerul de Interne, al doilea, băiatul unui instructor  de la şcoala de şoferi. Nu pot să spun sigur că ar fi vorba despre ei, dar aşa se zvoneşte.  Doi băieţi care au jucat şi au caştigat.”, a spus bărbatul.

CITEŞTE ŞI LOTO 6 DIN 49. S-a CÂŞTIGAT marele premiu. Biletele norocoase au fost jucate într-o singură agenţie

Spynews
Moarte suspectă în Iași. Doi soți au fost găsiți fără suflare în propria casă. Polițiștii sunt în alertă
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Acesta este cel mai puternic animal din lume. Poate ridica mașini și doborî copaci
Capital.ro
Permisul de conducere obligatoriu pentru a conduce un triciclu. E lege în România
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia desfășoară obuziere de pe vremea lui Stalin pe frontul din Ucraina. Moscova rămâne și fără stocurile din epoca sovietică
Spynews
Idei de întrebări pentru confirmarea prezenței la nuntă. Cum să îi întrebi pe invitați dacă vor fi prezenți la eveniment
Spynews
Pare bad boy la Insula iubirii, dar are o poveste de viață impresionantă. Secretele din trecutul ispitei Marcel Andrei
Evz.ro
Șoșoacă o bate pe Simona Halep. A făcut înconjurul lumii
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
ȘOCANT! Criminalul din Vaslui, care și-a băgat victima în valiză, a mai comis o crima. Audierile au scos la iveală detalii macabre
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Doliu în lumea filmului! Bob Newhart, actorul din „Elf” și „The Big Bang Theory” s-a stins din viață la 94 de ani
Capital.ro
Simona Halep a fost EXCLUSĂ. Ion Țiriac a taxat-o: Uite că nu-l primește
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Joe Biden se simte bine după infectarea cu Covid-19, conform medicului de la Casa Albă
MediaFlux
Se dau 250 de lei de STAT! Vezi dacă te ÎNCADREZI
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'