Disperare pe aeroport, trei avioane au survolat Clujul pentru că nu s-a putut ateriza. Cursă către Germania, anulată

Scene de groază la Cluj-Napoca, un avion cu 116 oameni la bord a ratat aterizarea pentru că pista nu era deszăpezită. Pilotul a aşteptat 30 de minute în aer, până a primit primi acordul turnului de control să aterizeze, iar pasagerii spun că avionul a ajuns pe câmp şi s-a oprit la numai 200 de metri de case. Pe de altă parte, mai multe avioane au survolat aeroportul din cluj pentru că nu au primit acordul pentru aterizare. Toate cursele care erau programate să aterizeze au avut întârzieri mari.
Filip Stan
07 ian. 2016, 13:00
Disperare pe aeroport, trei avioane au survolat Clujul pentru că nu s-a putut ateriza. Cursă către Germania, anulată

Avionul în care erau 110 oameni a plecat din Capitală spre Barcelona şi trebuia să facă o escală la Cluj-napoca. Aici insă, pista nu era desăpezită. Avionul s-a învârtit o jumătate de oră în aer, până la urmă pilotul a luat decizia să aterizeze cu orice preţ.

Pasagerii spun că zăpada pe pistă avea peste 10 centimetri. Conducerea Aeroportului din Cluj spune că pilotul a anunţat turnul de control că trebuie să aterizeze de urgenţă pentru că nu mai are combustibil. Conducerea companiei aviatice neagă insă că avionul ar fi rămas fără combustibil. Acum o echipă de specialişti din Capitală va stabili cum s-a produs incidentul. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar oamenii au fost trimişi în continuare spre Barcelona cu o altă aeronavă, de pe Aeroportul din Sibiu.

Pe aeroportul din Cluj Napoca s-a creat haos. Sute de oameni au stat chiar şi o oră şi jumătate în avioane aşteptând să aterizeze. Trei curse care veneau de la Paris, Londra şi Valencia au survolat zona Clujului deşi li s-a spus că pot merge să aterizeze pe alt aeroport. Cei de la compania Low Cost au decis să ţină avioanele în aer.

Potrivit România TV, avionul de la Paris a survolat Clujul aproximativ o oră şi 35 de minute, însă într-un final a aterizat.

Alexandra Rusu trebuia să plece de pe aeroportul din Cluj Napoca către Germania, însă zborul ei a fost anulat.

„Era un zbor care trebuia să fie la 13.10. Eu am ajuns pe la 12 şi am văzut nişte cozi foarte lungi. Cominicarea, foarte proastă. Lumea nu prea înţelegea ce se întâmplă. Întâmplător s-a constatat pe tabele că zborul a fost anulat. Nu ni s-a comunicat nimic. Toată lumea stătea stupefiată şi ne uitam unii la ceilalţi. În cele din urmă au venit două persoane care ne-au spus că zborul s-a anulat şi că momentan nu ni se pot da mai multe informaţii. A fost un haos total. Astăzi s-au anulat complet zborurile. Tot ce ni s-a spus a fost că ne putem schimba biletele. Eu am reusit telefonic să prind un zbor pentru sâmbătă. Mâine sunt toate zborile pline„, a declarat Alexandra. 

Directorul Aeroportului Internațional Avram Iancu, David Ciceo, a declarat că traficul aerian pe aeroportul din Cluj-Napoca a fost reluat, după incidentul aviatic în care a fost implicată o aeronavă.

„Aeronava a fost scoasă, este pe platformă, în condiții corespunzătoare și la ora 13.45 s-a reluat traficul pe aeroportul clujean. Urmează să facem și o analiză internă, de asemenea comisia stabilită de Ministerul Transporturilor va face o anchetă”, a menționat David Ciceo.

El a mai spus că în urma incidentului aviatic două aeronave au fost direcționate spre Sibiu și s-au înregistrat întârzieri la trei curse. „Au fost două zboruri care au aterizat la Sibiu și trei aeronave Wizz Air întârziate, dar care au aterizat la Cluj. De acum programul va fi normal pe aeroport”, a completat Ciceo.

Spynews
Dana Badea și Alin s-au despărțit, la scurt timp după ce au ieșit din arest! Influencerița trece prin momente grele
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Decizia bizară a unor turiști după ce au închiriat două șezlonguri pe plaja unei stațiunii din România. Doar în cele mai bune filme de comedie vezi așa ceva
Capital.ro
Ungurii ne-au întrecut definitiv. Umilință pentru România. Toată planeta i-a aplaudat
Playtech.ro
INFERN în Grecia. Imagini apocaliptice, orașe evacuate, panică uriașă
DailyBusiness
Vești BUNE pentru proprietarii de imobile! Ministrul Finanțelor a făcut anunțul!
Adevarul
Noua lege a pensiilor îi avantajează pe bugetari. Hossu: Legea trebuia bazată doar pe contributivitate
Spynews
Prețul pe care l-a plătit Ioana Grama pentru o noapte de cazare în Dolomiți. Suma depășește cu mult salariul minim în România
Spynews
Noi informații cutremurătoare despre ce se petrecea la Spitalul Pantelimon. Au fost făcute noi sesizări. Alte cinci decese sunt investigate 
Evz.ro
Toamna vine scumpiri record. Prețurile la mâncare o iau razna
Ego.ro
Fotografie rară cu fiicele Danei Budeanu. Cât de mult au crescut gemenele creatoarei de modă, sunt studente în Marea Britanie
Prosport.ro
FOTO. Rebela tenisului feminin românesc s-a pozat într-o pereche de pantaloni mult prea mulați şi a postat imaginile controversate pe internet
wowbiz.ro
Un al treilea ADN, găsit pe trupul doctoriței ucise. Cu cine era Marina în cabinet?!
Cancan.ro
Cine este tatăl Elizei Iliescu, de fapt. Adriana Iliescu i-a spus adevărul fiicei ei, în sfârșit
Playsport.ro
L-a ÎNȘELAT pe fostul jucător din naționala României! Prima ei explicație este INCREDIBILĂ
kanald.ro
Ce spun vecinii jandarmului din Timișoara care și-ar fi pus capăt zilelor cu arma din dotare: „Era cu o domnișoară, nu era singur”. Tânărul în vârstă de 24 de ani nu a lăsat vreun bilet de adio
Capital.ro
Mașinile interzise din 13 august. Șoferii din România, avertizați. Se aplică de la ora 21:00
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
stirilekanald.ro
Ireal ce au găsit polițiștii în mașina jandarmului care s-a împușcat în cap! Breaking news!
substantial.ro
Donald Trump discută cu Elon Musk despre Ucraina și relațiile comerciale cu UE
MediaFlux
RĂSTURNARE de SITUAȚIA în SUA! DONALD TRUMP aruncă BOMBA
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...