Cele TREI ZODII care vor avea de toate în 2016

Astrele le vor oferi susţinere cu generozitate în 2016! Nativii zodiilor: capricorn, peşti şi rac vor avea sprijinul astral pentru a reuşi în toate proiectele lor - de la a întâlni marea dragoste până la a câştiga mai mulţi bani. Iată ce le-a rezervat 2016 acestor zodii:
Alina Costache
09 ian. 2016, 19:56
Cele TREI ZODII care vor avea de toate în 2016

Capricorn

Nativii acestei zodii vor avea suport în zona carierei şi a împlinirii profesionale. În acest an, capricornii îşi vor dezvolta talentele şi le vor valorifica, potrivit one.ro.

Primele opt luni ale anului le vor oferi şansa de a stabili nenumărate contacte pe toate planurile, de a lega prietenii şi a stabili relaţii de durată. În luna martie se anunţă un tranzit deosebit pentru această zodie, întrucât planeta norocului şi a ocaziilor îşi trimite razele binefăcătoare asupra celui mai important sector din viaţa voastră: casa şi familia.

Sfatul astrologului – Saturn a intrat în semnul Săgetătorului în septembrie 2015 şi va rămâne în acelaşi semn până în decembrie 2017. Aşa că pe parcursul acestui an va trebui să încercaţi să vă urmaţi instinctul, pentru a beneficia în toate planurile vieţii voastre.

Rac

Nativii din zodia Rac vor avea sprijinul Planetei Saturn în tot ceea ce vor întreprinde, iar în luna martie vor avea parte de nenumărate beneficii din partea Planetei Marte.

Pentru Raci s-ar putea pune problema mărirea familiei cu încă un membru şi vor căuta să obţină un sentiment de securitate şi apartenenţă. Până în luna decembrie 2017 Saturn îi va stimula să fie atenţi la sănătate, să nu facă excese, să se maturizeze.

Anul 2016 poate să fie unul al schimbărilor neaşteptate în carieră, al redescoperirii laturei spirituale şi al Educaţiei superioare prin dezvoltare personală. Nativul şi-ar putea dori să obţină o diplomă sau o calificare care să îi ajute să îşi împlinească visele.

Sfatul astrologului – Temerile voastre se vor dovedi, într-un final, neîntemeiate dar pentru a vă da seama de acest lucru s-ar putea să trebuiască ca mai întâi să treceţi testele lui Saturn. Încrederea în propriile persoane şi credinţa vor fi de o importanţă capitală.

Peşti

Anul 2016 aduce un val mare de energie asupra nativilor din Peşti şi le deschide acestora poarta spre reuşită. Acest an este unul bun pentru persoanele din această zodie, pentru că vor reuşi să-şi împlinească cele mai arzătoare dorinţe, să fie apreciaţi pentru realizările lor. Peştii vor primi mult ajutor de la astre în tot ceea ce vor întreprinde.

Casa veniturilor este şi ea de bun augur şi vă va aduce multe satisfacţii, în urma propriilor eforturi. Aşadar, banii vor fi unul dintre subiectele voastre preferate în acest an.

Sfatul astrologului – Uranus poate aduce cheltuieli în plus, dar şi şanse nesperate de câştig. Totuşi este bine să fiţi şi realişti, pentru că este posibil să vă lăsaţi uşor pradă iluziilor de tot felul şi să vedeţi lucrurile aşa cum vă doriţi ca ele să fie, nu aşa cum sunt în realitate.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Duminică, 28 iulie 2024, după ora 8, patru zodii își schimbă destinul. Oportunități, împăcări și noroc din plin pentru acești nativi
Capital.ro
Pierzi instant permisul auto. Se va da ordin UE, lege și în România: Nu se discută
Playtech.ro
Două eleve din România au obținut 2 medalii de argint și 2 de bronz la Olimpiada Europeană de Informatică pentru Fete 2024
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Cum a fost păcălit un român să se căsătorească cu o indiancă în Marea Britanie
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Amenzi mari pentru șoferii care nu respectă o regulă mai puțin cunoscută
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Roxana Dobre l‐a părăsit pe Florin Salam! Și-a luat copiii și a fugit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a înjunghiat un tânăr la o terasă din Neamț. Totul ar fi pornit de la un conflict spontan
Capital.ro
Gratis pentru mii de proprietari de casă din România. Primesc și teren. Faci contract cu Primăria
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
Ultimele cuvinte ale lui Sorin Nazîru când agoniza: Se văita că...
substantial.ro
Primele decese din lume cauzate de virusul Oropouche înregistrate în Brazilia
MediaFlux
BANI în plus la PENSIE. Pensionarii care vor beneficia de 2 MAJORĂRI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!