Soţia directorului adjunct al SRI, Florian Coldea, şi cea a procurorului general adjunct, mutare de la SRI la SNSPA

Soția directorului adjunct al SRI, Florian Coldea, și cea a lui Bogdan Licu, prim-adjunct al procurorului general al României, candidează deodată pentru un post de lector la o universitate de stat.
Romania TV
19 ian. 2016, 10:38
Soţia directorului adjunct al SRI, Florian Coldea, şi cea a procurorului general adjunct, mutare de la SRI la SNSPA

Dorina Ioana Coldea și Monica Licu concurează pentru posturi distincte, dar scoase la concurs în aceeași universitate (SNSPA), în aceeași facultate (Științe Politice) și în același departament (Sociologie), potrivit pressone.ro.

Coincidențele nu se opresc aici, ambele doamne sunt de profesie psiholog, ambele au terminat Facultatea de Psihosociologie a Institutului Național de Informații, ambele sunt angajate ale Serviciului Român de Informații (SRI) și ambele sunt, în acest moment, cadre didactice la Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul” (ANIMV) a SRI.

Citeşte şi: Florian Coldea a fost DECORAT cu însemnele de Cavaler al Ordinului Naţional al Meritului

Dorina Ioana Coldea este lector universitar asociat la ANIMV, iar Monica Licu este conferențiar universitar. Cu toate acestea, Monica Licu intenționează să renunțe la această poziție pentru una inferioară, de lector la SNSPA (gradul didactic nu se păstrează dacă titularul se angajează la altă universitate).

La capitolul coincidențe intră și faptul că atât Florian Coldea, cât și Bogdan Licu și-au obținut doctoratul în științe militare la Academia Națională de Informații, sub coordonarea lui Gabriel Oprea, la un an distanță unul de celălalt.

Teza de doctorat a lui Bogdan Licu este suspectă de plagiat, după cum a dezvăluit Hotnews. În acest moment există o verificare în curs la ANIMV.

Pentru un post de lector în Departamentul de Relații Internaționale al Facultății de Științe Politice de la SNSPA candidează și deputatul PSD Angel Tîlvăr, fost ministru al Românilor de Pretutindeni în guvernul Ponta 4. El are studii post-universitare finalizate la ANIMV în 2010.

Tot pentru un post de lector, în același departament cu Tîlvăr, candidează Miruna Troncotă, fiica lui Cristian Troncotă, fost profesor la ANIMV, fost decan al Facultății de Informații din cadrul ANIMV și fost șef al Școlii Doctorale de la ANIMV.

Anunțul privind posturile scoase la concurs de SNSPA a fost publicat în Monitorul Oficial pe 25 noiembrie 2015, iar perioada de înscriere s-a încheiat în 9 ianuarie 2016. Normele și statele de funcții au fost configurate însă din septembrie, chiar înainte de începerea anului universitar 2015–2016.

Dintre cele 27 de posturi scoase la concurs de SNSPA, 12 sunt la Facultatea de Științe Politice. Pentru două dintre ele vor susține concurs Dorina Ioana Coldea, soția prim-adjunctului directorului SRI, și Monica Licu, soția prim-adjunctului procurorului general al României.

 

 

Spynews
Marina își trăia zilele cu spaimă, chiar înainte să fie omorâtă. Ce au descoperit autoritățile despre crima care a tulburat liniștea din Brăila
Bzi.ro
Incident cumplit la nunta lui Ianis Hagi! A fost chemată ambulanța
Fanatik.ro
Patru zodii care pot da lovitura până pe 29 iulie. Răsare soarele pe strada lor
Capital.ro
Ordin UE pentru românii cu cont la bancă. Decizia valabilă din 17 iulie pentru cine transferă bani
Playtech.ro
A suferit CUMPLIT după DIVORȚ! Știi cine e, astăzi, fata din imagine?
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
Spynews
”L-am ucis și l-am băgat în troler”. Declarația tulburătoare a criminalului care l-a omorât pe bărbatul găsit fără suflare în geamantan. Cum și-a explicat gestul
Spynews
Decizie dură luată de Oana Roman față de Marius Elisei! I-a deschis proces penal! Vedeta s-a săturat să aștepte ca el să fie tată pentru fiica lui! Exclusiv
Evz.ro
Președintele Biden testat Pozitiv pentru Covid-19. Cum Influențează Situația Politică
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Mega-scandal la 'Insula Iubirii'! Dezvăluiri terifiante despre Cornel: 'O bătea golănește pe Ada!' 😲 ⤵️
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cum putem reduce temperatura din casă cu două grade, fără a ne folosi de aerul condiționat? Cercetătorii vin cu o soluție inedită
Capital.ro
Se dă ordin în România. Obligatoriu pentru proprietarii de bloc cu centrale termice
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!
substantial.ro
Detectarea fosfinei și amoniacului pe Venus sugerează posibilitatea existenței vieții
MediaFlux
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'