NineBot, robotul futurist mai ieftin decât un scuter, se găseşte acum şi pe Cloe.ro

Acum câțiva ani, compania Segway introducea pe scară largă un nou concept al mobilității urbane: vehiculul pe două roți controla de mișcările corpului. O idee care nu a prins în România, dar care este readusă acum în actualitate de Ninebot. Un vehicul electric inedit, dedicat atât amatorilor de gadgeturi, dar și companiilor cu anumite necesități de mobilitate, ba chiar și managerilor open-minded.
Romania TV
23 ian. 2016, 15:36
NineBot, robotul futurist mai ieftin decât un scuter, se găseşte acum şi pe Cloe.ro

In Romania, Ninebot poate fi achizitionat din magazinul online Cloe.ro, distribuitor important de articole si gadget-uri de ultima generatie. Aici, cumparatorii pot gasi NineBot in 3 variante:

Ninebot Mini Pro

Poze Ninebot Mini Pro

Ninebot Mini, după cum l-au denumit producătorii săi, poate atinge o viteză de 16 km/h si poate urca planuri cu o înclinaţie de până la 15 grade. Ninebot Mini Pro face fata fara probleme oricaror conditii de rulare si te poarta pana la 30 de km intr-un mod foarte placut. Cu o greutate de doar 12 kg, acesta poate fi uşor transportat dintr-un loc în altul pentru diverse activităţi.

Ninebot Elite

Poze Ninebot Elite

În primul rând, trebuie lămurit faptul că Ninebot nu este o copie a lui Segway, ci se dorește o propunere mult mai accesibilă (de două-trei ori mai ieftin, în funcție de model), utilizând o tehnologie similară. Și anume AHRS (Attitude and Heading Reference System), provenită din sistemul aviatic și constând dintr-o serie de giroscoape și senzori de accelerare micro-mecanici, controlați de un procesor de mare viteză. Propulsia este asigurată de două motoare electrice, alimentate de la o baterie litiu-ion care utilizează aceeași tehnologie ca bateriile mașinii electrice Tesla Model S.

ninebot - floteauto 8

Principiul de utilizare este dezarmant de simplu: pentru mersul înainte sau înapoi trebuie doar să te apleci spre față sau spre spate, iar pentru virare trebuie mișcat ghidonul spre stânga sau spre dreapta (dar nu rotit, cum se întâmplă la biciclete). Viteza maximă atinsă se cifrează la 20 km/h, însă ea poate fi limitată la o valoare mai redusă, dacă se dorește acest lucru. În plus, Ninebot este foarte ușor, iar faptul că e demontabil îl face simplu de transportat în portbagaj, de exemplu.

Ninebot One

Poze Ninebot One

Se poate observa chiar și cu ochiul liber că Ninebot arată foarte bine. Design-ul unic este nu numai o chestiune de bun gust, ci și o interpretare modernă care accentuează aspectul îndrăzneț și dinamic al Ninebot. Acest nou limbaj de design al Ninebot este unul tânăr, proaspăt și continuă prin detalii elegante, subliniind nuanțele. De la prima vedere, totul devine repede clar: Ninebot este un geniu de design!

Ninebot este o capodoperă în ceea ce privește design-ul și manevrabilitatea. Este versatil și elegant în același timp – poate fi condus fie la locul de muncă sau de agrement. Printr-o simplă detașare a ghidonului, Ninebot poate fi transportat foarte comod, potrivindu-se în portbagajul oricărui tip de mașină. El este partenerul perfect în cazul distanțelor prea mici pentru a conduce, dar prea lungi pentru a le parcurge pe jos.

Detalii si preturi pe www.cloe.ro

Spynews
Soția unui luptător celebru o face praf pe amantă, după mulți ani de tăcere. Cu dovezi, o pune la punct pe femeia cu care își împarte soțul / FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Amendă fabuloasă pentru toți posesorii de câini și pisici din România. Este interzis să faceți așa ceva
Capital.ro
Proprietarii de apartamente sunt obligați. Trebuie să aibă acest document. Scrie în Codul Civil
Playtech.ro
Antonia, în cea mai transparentă rochie! E mult prea FIERBINTE, a lăsat la vedere chiar TOT
DailyBusiness
LOVITURĂ DURĂ PENTRU VITEZOMANI! Toate mașinile vor fi dotate cu asta
Adevarul
De ce dieta keto poate distruge organismul. Avertismentul transmis de specialiști: „Risc de boli de inimă și accident vascular cerebral”
Spynews
Cine sunt cei doi tineri care au murit într-un cumplit accident pe DN2. Alin și Alexandra urmau să facă nuntă. Erau căsătoriți civil din luna iunie | FOTO
Spynews
Babană a tăiat rochia unei mirese la nuntă! De ce a recurs fostul concurent de la Chefi la cuțite la acest gest / VIDEO
Evz.ro
Viața la bloc. Gestul care îi scandalizează pe vecini. Legea nu-i iartă pe făptași
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
wowbiz.ro
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Cancan.ro
Ce rentă viageră va încasa David Popovici după ce se va retrage. E asigurat pentru tot restul vieții!
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Explicația surprinzătoare a clujencei care și-a închiriat apartamentul cu 8.000 de euro, pe durata festivalului UNTOLD: „Am scris un zero în plus”
Capital.ro
Devine interzis în toate țările. UE a dat ordin. Românii nu vor mai avea dreptul să cumpere
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea l-a înnebunit pe Gigi Becali. Soțul ei s-a dus la Palat și l-a șocat pe miliardar
stirilekanald.ro
Cine e tânărul ucis în bătaie în fața unei săli de jocuri. A stat 6 zile în comă, după ce a fost confundat cu altcineva
substantial.ro
Curtea Supremă a SUA respinge încercarea statului Missouri de a opri sentința lui Trump
MediaFlux
DONALD TRUMP e în PERICOL! Kamala Harris face ANUNȚUL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!