Thai Spa, relaxare asiatică în centrul Bucureştiului GALERIE FOTO

Thai Spa din Bucuresti este un centru specializat in masaje traditionale asiatice.
Alina Costache
27 ian. 2016, 10:58
Thai Spa, relaxare asiatică în centrul Bucureştiului GALERIE FOTO

Thai Spa se afla la parterul unei vile interbelice unde, de la intrare, te intampina un decor asiatic autentic, realizat din bete de bambus de diferite marimi, care se regasesc intr-un concept unitar in intreaga amenajare, la mese, paravane, elemente decorative mici, cada de baie, sau in tablourile expuse pe pereti. Bambusul – care la asiatici simbolizeaza linistea, alinarea si simplitatea – e insotit in toate incaperile de orhidee si printuri uriase, de marimea unui perete intreg, cu peisaje superbe de plaje exotice. Este intr-adevar o invitatie de escape vizual ce-l intregeste si precede pe cel de mind, body & spirit, oferit cu profesionalism de terapeutele din Indonezia, Filipine si Thailanda.

Terapiile asiatice sunt recunoscute ca eliberează canalele prin care circulă fluxul natural de energie al organismului, ceea ce confera un sentiment de liniște, împlinire și claritate a gândirii, in timp ce se ameliorează stresul, tensiunea, durerea și se îndepărtează toxinele. Mix-ul asiatic de tehnici de masaj, combinate cu presopunctura si reflexoterapie revigoreaza muschii si articulatiile, totodata reconectandu-ne puternic cu eul interior.

Practicat din timpuri stravechi de vindecatorii traditionali din Hawaii, masajul Lomi-Lomi este o terapie spirituala ce relaxeaza si are rezultate vizibile la nivelul pielii. Dupa un astfel de masaj pielea este catifelata, iar celulita se atenueaza.

O sedinta de masaj Lomi-Lomi presupune o calatorie senzoriala in insulele Hawaii, gratie uleiurilor esentiale folosite: vanilie, ylang-ylang, orhidee, monoi, portocala, mandarin, nuca de cocos, sau de macadamia. Inainte de aplicarea uleiului esential, corpul este pulverizat cu apa pura provenind din izvoarele de origine vulcanica din Hawaii. Datorita proprietatilor hidratante ale uleiurilor esentiale si apei termale, dupa masaj pielea ramane fina, catifelata si usor parfumata.
Masajul Lomi-Lomi este unic prin miscarile si manevrele executate de terapeut, deoarece presupune folosirea antebratelor si coatelor, iar miscarile se fac prin gesturi lungi si continue, pe care le-am resimitit asemeni unor valuri de energie pozitiva care invaluie tot corpul, inducand o stare de relaxare totala.

Masajul thailandez tradiţional este o formă speciala de activare a musculaturii si articulatiilor trupului, ce încorporează Hatha Yoga, presopunctura si reflexoterapia, cu origini ce datează de aproximativ 2.500 de ani. Spre deosebire de masajele occidentale, metoda thailandeza foloseşte puncte de presiune, întindere musculară şi compresie, făcute într-o mişcare balansata ritmic. Masajul thailandez se face pe o saltea pusa chiar pe podea, fara uleiuri iar terapeutul isi foloseste mainile, dar si picioarele, antebraţele, coatele, precum şi genunchii.

Este un masaj puternic, sportiv si foarte diferit fata de masajele de relaxare, caci este interactiv, implica o anumita coordonare fizica intre client si terapeut pentru realizarea miscarilor de stretching si balans, care, in final, elimina tensiunea musculara profunda, imbunateste postura, mobilitatea incheieturilor şi a ligamentelor, efecte pe care le resimti deplin.

Masajul cu bete de bambus se face pe tot corpul, inclusiv pe talpi, betele fiind netezite si au diverse dimensiuni pentru a putea fi folosite, prin rulare, la masarea diferitelor parti ale corpului.

Scopul principal al masajului cu bambus este relaxarea, avand efecte de stretching si calmare, ce reactiveaza metabolismul, dar mai ales de diminuare a celulitei. Masajul cu bambus e viguros, stimuleaza sistemul limfatic si microcirculatia sangvina, eliminand toxinele si stresul. Este in acelasi timp un masaj placut si energizant, ce mi-a tonifiat in mod vizibil pielea si care, datorita drenajului limfatic efectuat, a devenit mai luminoasa si catifelata. 

Adresa Thai Spa: Strada Oslo numarul 12, Bucuresti

Spynews
Autoritățile au descins în această dimineață la frații Tate! Ce caută DIICOT și cine a venit de urgență alături de milionari
Bzi.ro
Anna Lesko a încins atmosfera pe plajă, în costum de baie! Artista arată senzațional la 45 de ani!
Fanatik.ro
Șoc total pentru o femeie din România după recalcularea pensiei: venitul i-a crescut de la 1.900 de lei la peste 10.000 de lei
Capital.ro
Halep, ruinată. Abia acum a ieșit adevărul la iveală. Este total diferit
Playtech.ro
Dumnezeule, cât era de frumoasă și cum a ajuns să arate acum. Gabriela Spanic este de nerecunoscut
DailyBusiness
Se poate merge la hotel, pe litoral, cu 38 DE LEI PE NOAPTE! Care e cea mai ieftină stațiune
Adevarul
Silver, soldatul rus care și-a aruncat în aer comandanții și a dezertat la ucraineni. „Nu am vrut să mor pentru Putin”
Spynews
Imagini sfâșietoare cu nepoata lui Silviu Prigoană, la mormântul bunicului ei! Cristina Prigoană, îndurerată, după ce bătrânul ar fi fost îngropat fără știrea familiei | PAPARAZZI
Spynews
Anunț ANM! Instabilitate atmosferică și val de căldură în România. Cele mai noi informații despre vreme
Evz.ro
Așa se face Tzatziki și Paella. Două rețete cu gust de vară
Ego.ro
Singura femeie care l-a părăsit pe Alain Delon i-a înnebunit pe bărbați cu trupul ei! FOTO incredibile, la 58 de ani
Prosport.ro
Românca și-a părăsit soțul în America și se iubește cu un milionar celebru!
wowbiz.ro
Dana Roba și Beni s-au despărțit după un an de relație: „S-a terminat. Nu mai pot...”
Cancan.ro
Alertă de vreme severă în România! Meteorologii Accuweather anunță ce se va întâmpla între 22 august și 2 septembrie
Playsport.ro
Cum a fost surprins Rică Răducanu la terasa pe care o are la Neptun. Celui care l-a filmat nu i-a venit să creadă
kanald.ro
Simona Halep, mesaj neașteptat, la aproape șase luni după soluționarea cazului de dopaj! Ce a postat tenismena în mediul online
Capital.ro
Pensionarii, obligați să plătească sume uriașe. Vârstnicii au fost păcăliți
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Fostul vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova i-a cerut lui Ion Țiriac să îi premieze și pe medaliații olimpici de peste Prut ca pe „frații” lor români: „Nu suntem o Țară?”
stirilekanald.ro
Descoperire șocantă la autopsia lui Filip, băiețelul mort la bazin, în timpul cursului de înot
substantial.ro
Atac masiv cu drone asupra Moscovei raportat de primarul Serghei Sobianin
MediaFlux
Alertă în Germania. Armata a sporit paza în toate unitățile din țară. Bundeswehr suspectează acțiuni de sabotaj
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...