HOROSCOP URANIA: Ce v-au rezervat astrele în prima săptămână din februarie

HOROSCOP URANIA: În perioada cuprinsă între 30 ianuarie şi 5 februarie 2016 nu se produc evenimente astrologice semnificative. Planetele îşi văd de mersul lor firesc. Uranus, Luna Neagră, Pluton şi, pentru câteva zile (1şi 2 februarie a.c.), Mercur, se vor afla în aceleaşi relaţii dificile ca şi în ultimele două săptămâni. Rămân retrograde Jupiter şi Nodurile Lunare.
Alina Costache
29 ian. 2016, 18:57
HOROSCOP URANIA: Ce v-au rezervat astrele în prima săptămână din februarie

HOROSCOP URANIA: Începând cu ziua de 5 februarie, Careul în T pe semnele Cardinale Berbec/Balanţă/Capricorn se întăreşte prin tranzitul Lunii prin Capricorn, semn zodiacal unde, timp de două zile (5- 6 februarie), se vor afla patru planete.

Luna va traversa între 30 ianuarie, ora 00:00′:01″ şi 5 februarie, ora 23:59′:59″, un sector zodiacal de la 15°19 Balanţă la 11°45′ Capricorn.

Berbec

Unii nativi pot resimți pe 30 ianuarie o serie de încorsetări, limitări sau neputințe de a înfrânge un șir de nereguli, neîmpliniri sau obstacole ce se ivesc în relațiile lor parteneriale. Înnorările familiale sunt firești, în schimb, dacă este vorba de afaceri, situația poate fi resimțită intens. Solicitările venite dintr-un câmp al vieții sociale pot contribui, deloc fericit, la acest amalgam. În context juridic, perioada proastă se prelungește până în dimineața zilei de 31 ianuarie. Din 31 ianuarie, ora 6 dimineața, până în după-amiaza zilei de 2 februarie, ora 18, frământările interioare pot fi provocate de concluziile sau realitățile financiare deloc convenabile. A doua ipostază privește riscul de a fi păcăliți, escrocați, furați etc. de bani, bunuri sau de mijloace materiale. Între 2 februarie seara și 4 februarie, unele persoane născute în acest semn zodiacal, e bine să-și studieze limitele; cu obiectivitate, cu răbdare, e indicat ca ei să analizeze ceea ce trebuie să întreprindă pentru a ieși dintr-un impas, ceea ce pot duce la bun sfârșit și unde încetează competența sau puterea lor fizică, psihică, spirituală, mentală. Acest moment al lucidități le va permite o abordare rațională, apropiată de esența provocărilor cotidiene viitoare. Pe 5 și 6 februarie, cei care au o funcție de exercitat, un nume de apărat, pot fi forțați de împrejurări să se exprime, să facă declarații, să aibă o reacție.

Contextul general este cel al unei constrângeri dar, pentru cei înzestrați cu calități personale, cu experiență de viață, cu pregătire profesională, acest moment poate fi prilejul unei victorii sau al reparării ori atenuării unui pericol ce planează asupra loc. Pentru asta trebuie însă ca harta nașterii lor să rezoneze armonic cu aceste tranzite. O altă notă de ansamblu este riscul unor evenimente imprevizibile, cu impact asupra stării de sănătate fizică și psihică.

Taur

Ziua de 30 ianuarie îi poate face pe unii nativi să se ocupe de sănătatea lor. Nimic grav, doar mici sâcâieli care țin de o trecătoare durere de cap, de o indispoziție de moment. Starea de spirit evoluează în salturi până în dimineața zilei de 31 ianuarie. Pe 31 ianuarie, 1 și 2 februarie (până la ora 18), nativii din Taur ar trebui să se înarmeze cu multă răbdare, să facă efortul de a rămâne calmi în fața unor provocări. E o perioadă proastă pentru orice tip de discuție lămuritoare, pentru orice inițiativă partenerială, pentru orice negociere.

Nici pentru relațiile matrimoniale contextul astral nu este comod. Și aici se pot înregistra, în funcție de vârstă, educație și natura relațiilor deja instalate în cuplu, forme brutale de manifestare a nemulțumirii după cum, par firești, pe această tramă astrală, crizele de gelozie, ieșirile revendicative, certurile iscate aparent din senin dar care în realitate sunt răbufniri pe fondul unor frustrări mai vechi. Și relațiile publice pot suferi de pe urma acestor provocări. Între 2 februarie seara și 4 februarie, în cazul unor persoane ce aparțin acestei zodii, se pot pune probleme discrete de interes material, se pot găsi argumente și motivații, mai mult subiective, pentru a cere sau a provoca situații favorabile în vederea obținerii unei sume de bani, a unui ajutor material, a unui sprijin de orice fel din partea unor persoane sau instituții. Din 5 februarie, Taurii se pot prezenta în fața unui auditoriu, pot participa la o dezbatere publică unde doresc să lase impresia unor oameni cu pregătire temeinică.

Pentru nativii care se confruntă cu probleme legate de muncă, cu un plasament prost al capacității lor profesionale atunci, acest context astral trebuie privit ca unul predestinat reorientării în funcție de capacitățile reale ale fiecărui individ și nu în funcție de iluzii, ambiții sau opțiuni hazardate.

Gemeni

Din dorința de a evada din monotonia zilelor de iarnă, din dorința de a face ceva special care să le dea satisfacții intense, unii Gemeni pot opta, pe 30 ianuarie, să treacă la fapte: o aventură, o cucerire, o glumă făcută unui cunoscut.

Dar, deși de multe ori, totul pleacă cu bune intenții, felul în care sfârșesc aceste distracții va avea darul să nemulțumească pe cineva, să deranjeze o persoană de care aceștia sunt legați afectiv. Imaginația bogată și ideile în cascadă care se derulează, în prezent, în mintea lor, nu sunt toate la fel de inspirate. Din 31 ianuarie până pe 2 februarie după – amiaza, o parte dintre nativi se concentrează pe problemele de sănătate. Unii au răcit. Alții au guturai, sinuzită, amigdalită ori o infecție dentară. Nu sunt excluse tulburările aparatului urinar, renal (la bărbați) și ale aparatului genital. A nu se face intervenții chirurgicale specializate (mai ales stomatologice) sau, mai grav, la întâmplare, apelând la soluții improvizate (risc de infecție, oriunde în organism, în afara segmentelor mai sus amintite). Relațiile la locul de muncă îi pot face pe Gemeni să îndure șicanele sau subminările unor colegi, șefi etc. Între 2 februarie seara și 4 februarie, Gemenii revin la o ipostază în care s-au mai aflat cu o lună în urmă când, pentru unii, apele s-au tulburat pe sectorul afaceri, negocieri, contracte sau relații matrimoniale.

Și de astă dată, pe acest segment astral, lucrurile merg anapoda. Din fericire, pentru puțin timp. Din 5 februarie, ei fac socoteli bănești și recalculează o investiție dorită. Pentru toți nativii, continuă să funcționeze deziluziile sau pierderea unor șanse de a obține un rezultat concret într-o chestiune de imagine publică, de autoritate socio-profesională sau, măcar, de a pune ordine, în relațiile dintre rudele aflate în conflict. Aici situația evoluează fără direcție, haotic.

Rac

Principalul aspect astral care funcționează, cu intensități și consecințe diferite, pentru cei mai mulți din Racii maturi, este cel susținut de mult invocatul, deja, careu în T, pe semnele Cardinale care privește familia din care provin, căsătoria, afacerile, procesele, rivalii și rolul public. Mai întâi, pe 30 ianuarie, nemulțumirile personale sunt cele care îi destabilizează. Pe 31 ianuarie, 1 și 2 februarie (până la ora 18), este rândul copiilor să le facă necazuri.

Unii nativi se vor enerva foarte rău aflând de trăsnaia comisă de odrasla lor ori de felul în care acela ripostează la orice formă de exercitare a sfatului, a protecției sau a autorității părintești. În alt plan, Racii se vor dovedi persoane greu de suportat de către cei pe care îi iubesc. Dragoste, dragoste, dar, uneori, în numele ei, acești nativi își permit prea multe, făcându-i pe cei dragi lor să se revolte. Risc de a fi furați și/sau păcăliți dacă participă la jocuri de noroc sau la speculații financiare neortodoxe. Între 2 februarie seara și 4 februarie, pentru unii nativi, se pun premizele limpezirii lucrurilor la locul de muncă. Nu explicațiile sunt cele care vor rezolva problema ci dovezile materiale, documentele, mărturiile clare. Dacă nu le au, e mai bine să nu dea curs, acestor explicații. Din 5 februarie, în viața Racilor ar trebui să se instaureze, răbdarea, rigoarea și cenzurarea emoțiilor. Aceștia ar trebui să se abțină de la excesele verbale sau atitudinale pentru a reacționa adecvat într-un conflict sau într-o problemă stringentă, delicată, cu iz procesual.

Cei care au funcții de conducere e bine să fie pregătiți pentru surprize care îi pot pune în situații-limită ori să fie luați de valul unor evenimente ce se derulează rapid, în cascadă, fără să le permită să ia o decizie sau să înțeleagă exact despre ce e vorba.

Leu

Prezența Soarelui în casa a VII-a și a planetei Marte în casa a IV-a reprezintă, prin simpla lor prezență, în posturi dificile, o mare provocare astrală pentru întreaga săptămână. Pentru nativii din Leu, acestea sunt cele mai importante locuri unde ei vor fi încercați. Și, cu cât se vor apropia de sfârșitul săptămânii viitoare, cu atât va spori efectul acestei încleștări astrale.

Fiecare trebuie să ia aminte, ce din existența lui nu merge bine, la ora actuală: viața de cuplu, evoluția unui divorț, partaj, conflictul cu un asociat, procesele de orice altă natură (economică, penală, comercială), litigiile mai vechi nerezolvate. Firește că, pe acest context astral, nu e bine să se semneze acorduri și înțelegeri. Inutil de spus că acestea au șanse minime să se realizeze dar dacă, totuși, se parafează, ele vor conține un viciu de formă, de conținut și mai ales de intenție. Cu excepția unei constrângeri de care Leul este conștient și pe care nu are cum să o rezolve altfel, decât în defavoarea lui, restul înțelegerilor se vor dovedi, pe dată sau cel târziu până la începutul lunii august, o mare tragere pe sfoară. În rest, de la caz la caz, perioada 30 ianuarie – 5 februarie, le poate aduce unora îngrijorări materiale, lipsuri bănești și certuri pe această temă cu diferite persoane sau reprezentanții unor instituții (30 ianuarie). Dispute, acuzații, minciuni și înșelătorii de la rudele fără scrupule sau chiar alieri ale acelora împotriva nativului (31 ianuarie – 2 februarie după-amiaza).

Din seara zilei de 2 februarie până pe 4 februarie, nativii par să găsească disponibilitatea necesară pentru a se distra, a se relaxa, a petrece, a se juca, a face sport, a dansa sau a iubi. Din 5 februarie, oboseala (ca după chef), plictisul și rutina îi vor transforma în niște persoane morocănoase, preocupate să rezolve chestiunile de serviciu cât mai repede.

Horoscopul integral, pe libertatea.ro

Spynews
David Popovici a câștigat aurul la Jocurile Olimpice. S-a impus la doar 2 sutimi față de locul secund
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Singura plantă care poate să înlocuiască purificatorul de aer din casă. Îndepărtează poluanții nocivi și e considerată o adevărată ”minune”
Capital.ro
Statul cere banii de la români. Obligația, trecută direct în lege. Poliția intervine imediat
Playtech.ro
Antena 1, anunț oficial! S-a aflat data: Când începe Asia Express 2024
DailyBusiness
În atenția tuturor clienților băncilor din România: se schimbă legislația. Care vor fi noile reglementări din 2025
Adevarul
Pedeapsă exemplară pentru un șofer care a provocat un accident mortal la 160km/h. Mesajul unei tinere pasagere înainte de impact: „Voi muri”
Spynews
Angelina Jolie a angajat un asasin pentru propria moarte. De ce nu a fost dus la capăt planul vedetei
Spynews
Greii stand-up-ului românesc o pun la zid pe Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Nelu Cortea și Radu Bucălae o fac praf pe actuala iubita a lui Spike. Nici el nu a scapat
Evz.ro
Revine o escrocherie celebră în România. A făcut furori acum două decenii
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Vecinii lui Andrei Versace, dezvăluiri uluitoare după moartea influencerului. Cum îi teroriza: 'Este inacceptabil!'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Autorul dublei crime din Buzău, amenințări cu moartea la ieșirea de la audieri: „Puteam să te omor și pe tine”. Bărbatul susține că nu regretă fapta
Capital.ro
Maghiarii ne dau lecții. Au făcut anunțul chiar în România. Umilința e prea mare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
David Popovici câștigă medalia de aur la proba de 200 m liber la Jocurile Olimpice de la Paris
MediaFlux
BANI de la Guvern pentru nevoiași. ROMÂNII primesc echivalentul a 50 de EURO
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!