PROGNOZA METEO pentru trei zile. Vremea va fi predominant închisă

PROGNOZA METEO: Meteorologii anunţă că vremea va fi predominant închisă, dar valorile termice vor fi mai ridicate decât cele normale.
Romania TV
12 feb. 2016, 12:58
PROGNOZA METEO pentru trei zile. Vremea va fi predominant închisă

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ

ÎN ŢARĂ
Vremea va fi predominant închisă. Temporar va ploua în toate regiunile, iar la munte precipitaţiile vor fi şi sub formă de ninsoare. Cantitãţile de apã vor depăşi izolat 15…20 l/mp. La munte, în special în zona înaltã, vântul va sufla tare, cu rafale de peste 80 km/h, şi local va viscoli ninsoarea sau va spulbera zăpada. Intensificãri ale vântului vor fi pe arii restrânse şi în celelalte regiuni, cu precădere în sudul Banatului, unde se pot depãşi viteze de 60…65 km/h. Valorile termice vor fi mai ridicate decât în mod obişnuit la aceastã datã, astfel maximele vor fi cuprinse în general între 4 şi 12 grade. (3…4 grade in estul Transilvaniei si nordul Moldovei si 12…13 grade in Lunca Dunarii)

VREMEA ÎN BUCUREŞTI
Vremea va fi predominant închisã şi temporar va ploua, iar vântul va sufla moderat, cu unele intensificãri. Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele normale pentru aceastã datã, cu o maximã de 8…9 grade.

ALERTĂ METEO. Vremea se strică în weekend: PRECIPITAŢII şi VÂNT PUTERNIC

PROGNOZA METEO DUMINICĂ

VREMEA ÎN ŢARĂ
Valorile termice vor marca o creştere faţã de ziua precedentã şi vor fi mai ridicate decât cele normale pentru mijlocul lunii februarie. Cerul va avea înnorãri temporare şi va ploua, local în jumãtatea vesticã a ţãrii şi izolat în celelalte regiuni. În zonele montane înalte precipitaţiile vor fi şi sub formã de lapoviţã şi ninsoare. Vântul va avea intensificãri temporare în vest şi la munte şi izolat în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor avea valori de la 5…6 grade in estul Transilvaniei, pana in jur de 17 grade in sudul Banatului, al Baraganului si in Dobrogea) În zonele joase de relief, dimineaţa, pe arii restrânse va fi ceaţă.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI
Valorile termice vor marca o creştere faţã de ziua precedentã şi vor fi mai ridicate decât mediile multianuale specifice acestei perioade. Cerul va fi temporar noros şi trecãtor este posibil sã plouã slab. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 12 grade. Dimineaţa vor fi condiţii de ceaţã.

PROGNOZA METEO LUNI 

VREMEA ÎN ŢARĂ
Valorile termice vor continua sã creascã şi vor fi mult mai ridicate decât cele normale pentru aceastã perioadã a anului. În regiunile vestice şi nord-vestice, cerul va avea înnorãri şi pe arii restrânse, îndeosebi în a doua parte a intervalului, va ploua. Pe crestele montane trecãtor, precipitaţiile vor fi şi sub formã de lapoviţã. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar ploi slabe vor fi posibile cu totul izolat. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri la munte, în Câmpia de Vest şi pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 14 şi 20 de grade. (10…11 grade in estul Transilvaniei, pana in jur de 22 de grade in Lunca Dunarii) În zonele joase de relief, dimineaţa, dar mai ales noaptea, pe arii restrânse va fi ceaţã.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI
Valorile termice vor continua sã creascã şi vor fi mult mai ridicate decât cele normale pentru aceastã perioadã a anului. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 18 grade. Dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţã.

TENDINTA:
Marţi – Valorile termice se vor menţine mult mai ridicate decât cele normale pentru mijlocul lunii februarie. În regiunile vestice, nordice şi centrale, cerul va avea înnorãri şi temporar va ploua, iar pe crestele montane precipitaţiile vor fi mixte. În restul teritoriului cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în zona montanã, în Câmpia de Vest şi doar izolat în rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 16 şi 22 de grade. (12…13 grade in estul Transilvaniei, pana in jur de 24 de grade in Muntenia si Dobrogea) În zonele joase de relief, dimineaţa şi noaptea, vor mai fi condiţii de ceaţã.

Miercuri – Valorile termice vor fi în scãdere şi se vor apropia de cele normale specifice perioadei, în majoritatea zonelor ţãrii. Probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va fi mai mare spre sfârşitul intervalului, în regiunile din jumãtatea vesticã.

 

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Zodiile binecuvântate săptămâna viitoare. Cinci nativi sunt pe cai mari până pe 28 iulie
Capital.ro
Statul vrea banii românilor. Trebuie să plătească până pe 30 septembrie. S-a dat ordin în România
Playtech.ro
5 greșeli pe care le faci când folosești aparatul de aer condiționat și îți măresc considerabil factura la curent
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia „nu poate câștiga” în Ucraina. „Nu avem trupe suficiente, aruncăm în luptă și răniții”, spune un propagandist al Kremlinului
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
ITP-ul va fi marele test pentru șoferi. Totul se schimbă, autoritățile sunt în alertă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Misterul crimei din Brăila se adâncește ! Ce făcea dentista cu pacienții ei, în cabinet, când veneau la ea. Poliția a descoperit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
Codul Rutier 2024. Regula obligatorie în toate mașinile din România. Nu poate fi încălcată
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Bărbat prins cărând cadavrul unei femei pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei
MediaFlux
⁠Tradiții și obiceiuri de Sfântul Ilie. Ce trebuie să respecte orice creștin
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'