Soţia sirianului găsit mort în portbagaj şi amantul acesteia, condamnaţi la închisoare pe viaţă

Andreea Maria Pătrașcu, soția sirianului găsit mort în portbagajul unei mașini parcate pe șoseaua Pantelimon din Capitală, și amantul acesteia, Alfons Gabriel Arhire, au fost condamnați luni de Tribunalul București la detenție pe viață.
Filip Stan
15 feb. 2016, 19:58
Soţia sirianului găsit mort în portbagaj şi amantul acesteia, condamnaţi la închisoare pe viaţă

Decizia instanței nu este însă definitivă. Andreea Maria Pătrașcu și Alfons Gabriel Arhire au fost reținuți în aprilie 2015, ei fiind acuzați că l-au omorât în luna decembrie 2014 pe sirianul Haj Saleh Moustafa.

Din cercetări a rezultat că Andreea Pătrașcu i-a administrat soțului ei o cantitate mare de diazepam, medicament care are efect tranchilizant. Cu ajutorul lui Arhire, femeia a pus corpul sirianului într-o geantă, în portbagajul unei mașini cu număr de Constanța, autoturismul fiind apoi parcat pe șoseaua Pantelimon, în apropiere de Secția 9 de Poliție. Cadavrul lui Haj Saleh Moustafa a fost găsit pe 8 aprilie 2015, într-o stare avansată de putrefacție.

Andreea Pătrașcu și Gabriel Arhire și-au recunoscut vina în fața anchetatorilor și au dat detalii despre cum au ajuns să săvârșească această crimă.

Citeşte şi Soţia sirianului ucis şi aruncat în portbagajul unei maşini şi-a înscenat scrisori de ameninţare

Astfel, Haj Saleh Moustafa și Maria Andreea Pătrascu s-au căsătorit în 1996, dar mariajul lor a fost afectat de numeroase neînțelegeri, generate și de infidelitățile sirianului. În septembrie 2014, femeia l-a cunoscut pe Alfons Gabriel Arhire, prin intermediul unei rețele de socializare, între cei doi legându-se o relație.

Prin decembrie 2014, femeia spune că a descoperit în telefonul soțului mai multe mesaje pe care acesta le schimbase cu o femeie — „Karina”, despre care a dedus că ar fi o amantă pe care sirianul o avea la Constanța. La acel moment, cei doi soți au avut o discuție aprinsă, motiv pentru care Andreea Pătrașcu l-a sunat pe Alfons Gabriel Arhire și i-a dezvăluit conținutul mesajelor din telefon. Ulterior, cei doi au pus la cale uciderea sirianului și au sperat că principalii suspecți vor fi reprezentații unor firme din domeniul hotelier, la care Haj Saleh Moustafa avea niște datorii.

Citeşte şi Cazul sirianului găsit mort în portbagaj. Detalii ÎNFIORĂTOARE despre ORIBILA CRIMĂ

În timpul anchetei, Alfons Gabriel Arhire a susținut că omorul a fost comis „din dragoste”, însă femeia a declarat că, după ce a citit mesajele dintre sirian și amanta lui, se „temea” pentru viața ei, mai ales că sirianul ar fi fost un om violent, care o bătea des.

„Cei doi au aplicat produse medicamentoase victimei, cu efect tranchilizant, după care asupra acesteia au fost efectuate acte de violență care au condus la deces. Amantul a participat și el la comiterea infracțiunii, cei doi sunt coautori la săvârșirea infracțiunii de omor”, declara în aprilie 2015 procurorul Eduard Borjog, criminalist în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Soția sirianului era consilier la Inspecția Muncii în cadrul Departamentului Relații Internaționale, iar Arhire a absolvit Facultatea de Drept și Seminarul Teologic Liceal București.

Spynews
Saveta Bogdan îi duce dorul iubitul său de când a plecat în America. Cum decurge relația lor la aproape 8.000 de km distanță
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Patru zodii sunt lovite de noroc în următoarele 4 zile. Vine cea mai bună perioadă și totul se schimbă în bine în viața lor
Capital.ro
Mașinile sunt interzise. Restricția a intrat în vigoare de miercuri, 14 august, de la ora 20:00
Playtech.ro
DOLIU imens în Familia Regală Britanică! A MURIT în urmă cu puțin timp, ce tragedie…
DailyBusiness
APARE O NOUĂ FABRICĂ ÎN ROMÂNIA! A început deja șantierul!
Adevarul
Român stabilit în Spania, surprins de transformarea țării natale: „A ajuns mai bine decât toate suratele ei est europene”
Spynews
Noi informații în cazul Raisei. Familia fetiței ucise de un polițist ar putea rămâne fără despăgubirile de 500.000 de euro dictate de instanță
Spynews
Exclusiv! I-a dat sau nu i-a dat Georgică Cornu o sumă fabuloasă de bani Marinei Almășan în timpul relației lor! Ce spun apropiații celor doi
Evz.ro
Adevărul despre Traian Băsescu. A lovit sau nu a lovit copilul
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Femeia incendiată de soț în fața copiilor a murit! Fiica ei de 9 ani, în stare gravă la spital
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
L-a ÎNȘELAT pe fostul jucător din naționala României! Prima ei explicație este INCREDIBILĂ
kanald.ro
Pudra de talc, declarată posibil cancerigenă de OMS. În talc a fost descoperit azbest, un mineral toxic și interzis în Uniunea Europeană
Capital.ro
S-a dat ordin în Ungaria. Ungurii te prind imediat. Șoferii români nu mai scapă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Maltratată de iubitul ofițer, Ioana și-a urlat durerea: M-a distrus, nu-l mai... Ce le-a povestit prietenelor
substantial.ro
Lamine Yamal revine la antrenamente după atacul asupra tatălui său
MediaFlux
PENSIONARII NEMULȚUMIȚI de RECALCULARE, vizați DIRECT! URGENT trebuie să facă asta
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...