Cros inedit la Malul Mării Negre. Dragobetele, sărbătorit în alergare cu persoana iubită

Duminică, 21 februarie 2016, începând cu ora 11.00, constănţenii şi turiştii aflați pe litoral vor sărbători, într-un mod inedit, Dragobetele, printr-o alergare plină de romantism, alături de persoana iubită.
Roxana Gagiu
17 feb. 2016, 10:51
Cros inedit la Malul Mării Negre. Dragobetele, sărbătorit în alergare cu persoana iubită

Crosul Love2Run, care face parte din proiectul internațional „Maratonul Nisipului 2016”, are ca scop promovarea sportul de masă în rândul societății, prin distracție, a zonelor istorice din municipiul Constanța și a singurului maraton din Europa care se desfăşoară pe nisip.

„Love2Run nu este o simplă cursă de alergare, ci o cursă a dragostei, în care vom face sport alături de persoana iubită. Este o cursă în care sărbătorim atât iubirea, dar în același timp marcăm și începutul primăverii, întrucât luna martie este foarte aproape. Nu este nicio problemă pentru cei care vor să participe la cros, dar nu au parteneră. Nimeni nu rămâne singur de Dragobete, iar noi vom avea grijă ca fiecare să alerge în cuplu și, de ce nu, să-și găsească și jumătatea”, declară Daniel Antonaru, președintele Asociației Sportive „SanaSport” și organizatorul Maratonului Nisipului.

Love2Run este ultimul cros-distractiv din seria celor trei evenimente care preced competiția internațională „Maratonul Nisipului”.

A treia ediție a evenimentului internațional va avea loc în data de 27 martie 2016, în stațiunea Mamaia, și se adresează atât alergătorilor amatori, cât și sportivilor de performanță. În același timp, celebrul eveniment reprezintă un mijloc inedit de promovare a sportului de masă și a noului litoralul românesc la nivel internațional.

Evenimentul conține trei probe competitive: cursa individuală de maraton (42,195 km), cursa de semimaraton (21,097 km) și cursa de 10 km și cursa populară „Family Run”, prin care se dorește promovarea sportului în familie și combaterea obezității infantile, fenomen care a atins cote alarmante în ultimii ani, în România.

La ediția din acest an a Maratonului Nisipului, participanții vor alerga pentru o cauză nobilă, și anume ajutorarea copiilor născuți prematur sau cu afecțiuni medicale. Campania umanitară „Dăruiește Primul Zâmbet” este inițiată de Asociația „Dăruiește Aripi” și vizează reconstrucția și modernizarea Secției de Terapie Intensivă Nou Născuți și a Compatimentului de Prematuri din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța.

Cei interesați să participe la cursa „Love2Run” sau la Maratonul Nisipului 2016, se pot înscrie online pe website-ul evenimentului, www.maratonulnisipului.ro.

Crosul Love2Run este organizat de Asociația Sportivă “SanaSport”, în parteneriat cu Primăria Constanța, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța și Radio Constanța, și se desfășoară pe scările din fața Plajei Modern din Constanța.

Spynews
Momente de groază în Satu Mare! A fost descoperită o bombă neexplodată într-o zonă foarte circulată | FOTO
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Când se schimbă vremea. Meteorologii ANM vin cu noi vești proaste
Capital.ro
Interzis și ilegal în România. Guvernul a dat ordin joi, 18 iulie: Instituim noua infracțiune
Playtech.ro
Loredana, apariție de INFARCT! Costumul de baie CRĂPAT i-a arătat toate formele
DailyBusiness
BNR dă vestea cea mare pentru românii care au împrumut la bancă!
Adevarul
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
Star Matinal. Cum se simte Mihai Leu, după ce s-a confruntat cu probleme de sănătate serioase. A ajuns la spital de trei ori în prima parte a anului
Spynews
Marina, femeia găsită moartă în propriul cabinet stomatologic, a luptat pentru viață până în ultima secundă. Detalii tulburătoare despre crima din Brăila
Evz.ro
Spotify, schimbare radicală. Cum vor primi utilizatorii funcțiile introduse
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Cum au apărut soția și fiica lui Adrian Ilie la nunta lui Ianis Hagi!
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Cum arăta Iustina Loghin de la Insula Iubirii, înainte de operațiile estetice făcute cadou de Cornel 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Peste 2,5 milioane de români primesc 250 de lei în luna august. Categoria de persoane ce se bucură de mai mulți bani de la stat
Capital.ro
Bani pentru 2,5 milioane de români. Se plătesc 250 LEI în august. Ordin la Guvern
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Franța va instrui 2100 de soldați ucraineni în taberele de antrenament din Champagne
MediaFlux
ALERTĂ la Guvern! E CRIZĂ de ENERGIE, MĂSURI DRASTICE pentru români
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'