Top 10 momente penibile din istorie petrecute la Gala Premiilor Oscar

Gala Premiilor Oscar este cel mai aşteptat moment al anului, atât pentru vedetele nominalizate la categoriile din cadrul ceremoniei, cât şi pentru paparazzii din întreaga lume, care aşteaptă cu nerăbdare să surprindă vedetele pe picior greşit şi să le critice dur. Cele 87 de ediţii ale Premiilor Academiei Americane de Film au oferit spectatorilor zeci de momente surprinzătoare: discursuri neobişnuite, glume geniale, gafe, scandaluri, momente penibile, dar şi câstigători la care nimeni nu s-ar fi aşteptat.
Romania TV
28 feb. 2016, 15:56
Top 10 momente penibile din istorie petrecute la Gala Premiilor Oscar

Înainte de Gala Premiilor Oscar din acest an, ne-am gândit să realizăm un top cu 10 cele mai haioase întâmplări din istorie ale ceremoniei:

1. În anul 1999, când a câştigat un Oscarul la categoria „Cel mai bun actor într-un rol principal”, Roberto Benigni a avut o reacţie care a ridicat publicul în picioare. În aplauzele audienţei, actorul s-a urcat în picioare pe scaun, apoi a ţinut un discurs în care şi-a exprimat imensa fericire: „Vă mulţumesc! Vă mulţumesc! Este un moment de mare bucurie, vreau să vă sărut pe toţi! Îmi vine acum să înot în acest ocean de generozitate!”, a spus atunci Roberto Benigni, amestecând cuvintele englezeşti cu cele din limba maternă, italiana.

2. Deşi avea 73 de ani când a primit Oscarul la categoria „Cel mai bun actor într-un rol secundar”, pentru interpretarea din filmul „City Slickers”, Jack Palance a urcat pe scenă şi a făcut flotări într-o mână, ca o ironie la adresa producătorilor care se tem să accepte în filmele lor actori în vârstă.

3. O altă întâmplare amuzantă este oferită de către Sally Field, la Premiile Oscarurilor din 1985, după ce a primit al doilea Oscar din carieră a strigat pe scenă: „De această dată, o simt (…) mă iubiţi, acum, mă iubiţi!”. Momentul a fost numit unul dintre cele mai penibile şi ciudate din istoria Oscarurilor.

4. Cuba Gooding Jr. era să facă infarct la Gala Premiilor Oscar din 1997 când a primit Oscarul pentru rolul secundar, din filmul „Jerry McGuire2”. Actorul s-a bucurat ca un copil şi a mulţumit părinţilor, prietenilor, colegilor şi lui Dumnezeu pentru că l-au ajutat să ajungă acolo. „Vă iubesc! Vă iubesc pe toţi!”, a strigat el cât timp a fost pe scenă, în vreme ce spectatorii îl aplaudau cu frenezie.

5. Natalie Portman a izbucnit în lacrimi pe scenă, după ce a primit primul Oscar din carieră, în anul 2011. Discursul ei a intrat în istorie ca unul dintre cele mai siropoase.

6. În 1999 Gwyneth Paltrow a căştigat mult-râvnitul Oscar pentru rolul din „Shakespeare in Love”. Desemnată cea mai bună actriţă a anului şi îmbrăcată într-o rochie roz de prinţesă, vedeta a fost atât de emoţionată încât a plâns necontenit. Se pare că nici în momentul de faţa, actriţa nu a putut trece peste momentul ei de slăbiciune de atunci, deoarece nu suportă să se uite la trofeu.

7. La 29 de ani, Adam Brody a fost cel mai tânăr artist care a primit premiul la categoria „Cel mai bun actor în rol principal”. Extrem de fericit, actorul a urcat în fugă treptele scenei, iar înainte de a-şi ridica premiul a sărutat-o apăsat pe buze pe prezentatoarea Halle Berry, care a fost extrem de surprinsă de acest gest.

8. Nimeni nu va uita căzătura lui Jennfifer Lawrence de la Gala Premiilor Oscar din 2013. Emoţionată, actriţa s-a împiedicat în trena rochiei şi a căzut pe trepte, chiar înainte de a ajunge pe scenă şi a-şi ridica premiul. Cu toate că momentul a fost extrem de jenant, actriţa nu şi-a pierdut graţia şi momentul ei a fost trecut la cele mai elegante astfel de căzături.

9. În 2014, selfie-ul făcut de gazda ceremoniei, Ellen DeGeneres, împreună cu cele mai mari staruri de film, a stabilit un nou record, fiind cea mai distribuită imagine din istorie pe Twitter. Mai exact, de peste 3 milioane de ori. În imagine apar staruri ca Jennifer Lawrence, Angelina Jolie, Meryl Streep şi Brad Pitt.

10. În 2015, Jennifer Lopez a creat o adevărată isterie cu decizia ei de a purta o rochie extrem de decoltată, care la un moment dat s-a mişcat mai mult decât ar fi trebuit, dezgolindu-i un sân.

Spynews
Fetița lovită cu mașina de șoferul minor, în Pantelimon, s-a trezit fix în ziua în care fratele său a fost înmormântat! A aflat că medicii i-au amputat piciorul, însă nu știe că băiatul a murit
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Metoda simplă prin care recunoști care sunt legumele naturale și sănătoase. Un cultivator experimentat din Dăbuleni a dezvăluit secretul
Capital.ro
A murit cea mai iubită și frumoasă actriță. A fost o femeie uimitoare
Playtech.ro
Imagini de SENZAȚIE cu soția lui Ianis Hagi. Elena a făcut furori în luna de miere. E tot mai îndrăzneață
DailyBusiness
Ministerul Afacerilor Externe recomandă părăsirea IMEDIATĂ din următoarea țară! „Evitați zborurile către acest stat!!”
Adevarul
Marturiile disidenților ruși eliberați în schimbul de prizonieri cu Rusia: „Este foarte dificil pentru mine din punct de vedere emoţional”
Spynews
Maria Georgiana, imagini cu burtica de gravidă! Cum decurge sarcina celei mai dorite românce de pe platformele pentru adulți | VIDEO
Spynews
Imaginile care pun capăt speculațiilor. Dovada clară că la volan, în timpul accidentului din Pantelimon, era minorul în vârstă de 17 ani | VIDEO
Evz.ro
Ion Țiriac s-a răzgândit. Ce se întâmplă cu premiile promise medaliaților olimpici
Ego.ro
Imaginile pe care Carmen Iohannis NU le-ar vrea publice! Cum arată când nu este în ținuta oficială
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă
Cancan.ro
Adrian Mutu e în stare de șoc, după cutremurătoarea veste primită: 'Am pierdut un frate!' 😢
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
Declarațiile sfâșietoate ale bunicului celor doi copii loviți de un adolescent într-o parcare din București. Care este starea fetiței al cărui picior a fost amputat: „A avut coșmaruri”
Capital.ro
Schimbare imensă la RAR. Termenul limită este 4 septembrie 2024, ora 15:00
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Dărâmat de durere, bunicul băiețelului omorât în accidentul din Pantelimon cere dreptate "A băgat în pământ un suflet nevinovat"
substantial.ro
Ucraina Evacuează Copii și Părinți din Regiunea Donețk din cauza Avansului Rusiei
MediaFlux
AVERTISMENT pentru pensionari. Șeful Casei de PENSII explică o mare GREȘEALĂ
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?