VIDEO REVOLTĂTOR. O educatoare din Timiş ţipă şi jigneşte copii de trei ani

O educatoare din judeţul Timiş a fost înregistrată în timp ce îi terorizează pe copii: femeia ţipă şi le spune cuvinte jignitoare şi îi umilește. Totul a ieşit la iveală după ce un băieţel de trei ani i-a spus mamei că nu vrea să mai meargă a grădiniţă de frică.
Alina Costache
25 feb. 2016, 08:29
VIDEO REVOLTĂTOR. O educatoare din Timiş ţipă şi jigneşte copii de trei ani

„A venit şi mi-a spus că doamna ţipă la el, că îl loveşte. I s-a schimbat comportamentul de când s-a dus la grădiniţă. Dacă ridic cumva vocea imediat se sperie„, a povestit mama băiatului pentru PRESSALERT.ro.

Femeia a decis să verifice spusele copilului. A cumpărat un minireportofon şi l-a cusut în una dintre hainele băieţelului.

Nu se colorează cu creionul florile, ci cu creioanele colorate. Mă bagă în pământ fiinţa asta de om. Mă bagă în pământ fiinţa asta„, urlă educatoarea.

Educatoarea nu ezită să-i umilească pe unii dintre ei în faţa colegilor. În una dintre înregistrări, educatoarea îl întreabă pe unul dintre băieţi „ai probleme că noi muncim şi tu vorbeşti? Ai probleme la mansardă?”. Colegii micuţului o imită şi continuă întrebându-l dacă are probleme la gât sau la picioare, în timp ce acesta răspunde cu o voce pierită. Educatoarea nu ezită să-i trateze pe cei pe care ar trebui să-i educe ca pe nişte cârpe, făcându-i „cioban”, analfabeto”, „nu face invers cifra unu. Săracu, tu cred că ai o problemă la mansardă.(…) Cred că trebuie să fii dus la medic. Faci aşa nişte mutre ciudate” sau „Dumnezeule ce m-ai făcut pe planeta asta. La cinci ani nu ştiu să stau pe scaun”.

Când un copil vrea să se ducă cu colegul său să bea apă educatoarea explodează „nu te duci niciunde. Dacă vrea unul un căcat, tu vrei doi?”. Altuia îi spune „ce idee ai? Tu nu ai idee în capul ălă, tu ai tărâţă”, în timp ce ceilalţi râd de cel apostrofat.

În una dintre discuţiile purtate cu un copil, educatoarea îl întreabă „ai înnebunit? Te-a dus mama la altă casă iară? Păi şi are alt bărbat? Are doi bărbaţi?”. Pe un altul îl interoghează nervoasă „Ce face mamă ta toată ziua, se scarpină? De ce nu te bate? Ce face toată ziua?”, copilul răspunzându-i scurt „spală vase”.

Ca să fie clar cine conduce, Monica Cermure îl avertizează pe unul dintre puşti „Gura. La mama ta acasă vorbeşti, nu la mine. Eu sunt doamna educatoare”.

După ce a avut înregistrările, mama copilului s-a dus să discute, săptămâna trecută, cu directoarea şcolii care i-a promis că va lua măsuri şi va discuta şi cu ceilalţi părinţi, dar nu s-a întâmplat nimic.

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Oraşul din România unde se construiește o clădire de sute de milioane de euro. Va fi a doua, ca suprafaţă în toată țară, după Casa Poporului
Capital.ro
Codul Rutier 2024. Regula obligatorie în toate mașinile din România. Nu poate fi încălcată
Playtech.ro
5 greșeli pe care le faci când folosești aparatul de aer condiționat și îți măresc considerabil factura la curent
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia „nu poate câștiga” în Ucraina. „Nu avem trupe suficiente, aruncăm în luptă și răniții”, spune un propagandist al Kremlinului
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
O băutură japoneză îi scapă pe români de mahmureală. Afacerea a prins rădăcini
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Misterul crimei din Brăila se adâncește ! Ce făcea dentista cu pacienții ei, în cabinet, când veneau la ea. Poliția a descoperit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
Obligație în toate județele României din 1 octombrie. Oamenii pot cere ordin. Statul nu respinge
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Un nou atac al urșilor în comuna Rucăr, județul Argeș: un cioban grav rănit
MediaFlux
Cele mai MARI MAJORĂRI de PENSII! Daniel BACIU, anunț privind RECALCULAREA
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'