Horoscopul lunii martie: Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Nativa din Leu traversează o perioadă foarte bună, relaţia ei amoroasă evoluează frumos, iar banii se înmulţesc aşa cum spera.
Romania TV
01 mart. 2016, 10:49
Horoscopul lunii martie: Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Pesti

Luna aceasta vine numai cu veşti bune pentru tine pe plan sentimental, aşa că nu ai motive să te plângi. Te poţi declara fericită fără să mişti un deget pentru asta, norocul este de partea ta şi va fi pentru o lungă perioadă de timp. Fie că eşti singură sau ai un partener de viaţă, surprizele plăcute vor fi la ordinea zilei şi ar trebuie să profiţi de asta!

Nu te poţi plânge din cauza banilor, însă nici nu se poate spune că o duci excepţional. Cu toate acestea, şansele de a-ţi mări veniturile sunt foarte mari spre finalul lunii, însă trebuie să fii foarte atentă la ofertele care ţi se fac. Este o perioadă bună pentru afaceri şi investiţii.

Stresul la care eşti supusă te determină să iei unele decizii deloc mature şi există riscul să ai probleme de sănătate. Încearcă să nu mănânci mai mult decât de obicei pe fond nervos şi să mai faci şi sport din când în când. Vremea ţine cu tine şi nu ai scuză să nu o faci!

Citeşte şi  Horoscop Mariana Cojocaru pentru luna MARTIE: Fiecare zodie va primi o lecţie

Berbec

O problemă serioasă de cuplu nu va întârzia să apară luna aceasta şi cel mai probabil este vorba de sinceritate. Dacă simţi că este ceva în neregulă cu iubitul tău, poartă o discuţie serioasă sau chiar investighează-l. Când totul se va lămuri veţi râde de situaţie, însă nu sta în tensiune fără rost!

Ai planuri mari pentru această lună, însă nu este recomandat să faci investiţii. Nicio promisune nu îţi garantează nimic, iar acum nu este momentul să faci risipă. Încearcă pe cât posibil să nu acţionezi impulsiv şi nu te lăsa dusă de val!

Te concentrezi foarte mult pe muncă şi uiţi să te odihneşti sau să te hrăneşti cum trebuie. Din această cauză poţi întâmpina probleme cu stomacul sau cu sedentarismul. Dacă suferi deja de aceste afecţiuni, atunci grija ar trebui să fie sporită.

Citeşte şi  HOROSCOP MARTIE 2016: Cum stai cu dragostea în luna lui Mărţişor

Taur

Luna martie nu va fi una fericită pentru tine, dar nu trebuie să îţi pierzi speranţa. Chiar dacă între tine şi iubitul tău lucrurile nu mai stau deloc cum ar trebui, totuşi există o şansă de a salva relaţia. Cu cât depuneţi amândoi mai mult efort în acest sens, cu atât veţi reuşi mai repede. Sărbătorile acestei luni ar trebui să vă ajute!

Evită să semnezi orice document important în această perioadă şi nu te lăsa păcălită de ofertele care ţi se fac. Prudenţa ar trebui să fie cuvântul cheie în această lună, iar cheltuielile cu mult reduse. Dacă vei reuşi să pui ceva bani deoparte acum, cu siguranţă viitorul tău apropiat va fi unul extrem de liniştit.

Vei fi plină de energie în această lună şi nu vei întâmpina niciun fel de probleme de sănătate. Atunci când simţi că stresul pune stăpânire pe tine, încearcă să te relaxezi şi să te gândeşti doar la lucruri pozitive. Optimismul te va ajuta să treci peste orice!

Citeşte şi  Horoscop martie. Cum stai cu banii în această lună, în funcţie de zodia ta

Gemeni

Nu vei reuşi nici luna aceasta să îţi găseşti alesul inimii în cazul în care eşti singură, dar nu trebuie să te dai bătută. Dacă eşti angajată într-o relaţie, această perioadă îţi poate aduce confirmarea că partenerul tău ştie să îţi fie alături atât la bine, dar mai ales la greu!

Este o perioadă bună pentru a încerca să îţi dezvolţi o afacere sau de a te perfecţiona în domeniul în care activezi. Nu îţi irosi timpul făcând economii la sânge, cât ai potenţial pentru a face bani mai mulţi. Încearcă să socializezi mai mult şi să lucrezi în echipă!

Nu vei întâmpina probleme serioase de sănătate, însă o răceală de sezon îţi poate da târcoale. Încearcă să fii mult mai atentă la igienă şi să nu ignori nici cel mai mic simptom dacă vrei să o stopezi la timp! Există risc de accidentări din cauza neatenţiei!

Citeşte mai mult pe eva.ro

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!