Ce nu v-ar spune niciodată o stewardesă, cu toate că I-AR PLĂCEA SĂ O FACĂ

Dupa terminarea liceului, mi-am dorit, printre altele, sa devin stewardesa. La vremea respectiva, credeam ca a fi insotitoare de bord este ceva simplu si placut (la bani nu gandeam). Te plimbi cu avionul, vezi tot globul, esti eleganta etc.
Romania TV
02 mart. 2016, 08:03
Ce nu v-ar spune niciodată o stewardesă, cu toate că I-AR PLĂCEA SĂ O FACĂ

Ca sa nu lungesc vorba, nu stiam ca fiecare meserie are propriile culise, scrie secretele.com. Daramite cand aducem in discutie vreuna legata de folosirea avionului ca mijloc de transport.

Am incercat sa inteleg ce ar trebui sa „vedem” dincolo de uniforma unei stewardese, daca exista secrete pe care nici in ruptul capului nu le-ar spune unui calator.

Citeşte şi O stewardesă a fost prinsă în timp ce îi făcea sex oral unui călător. „Era membru al unei formaţii celebre…”

Am ajuns la concluzia ca femeia angajata la orice companie aeriana….

…nu va da indicatii/ordine din placere

La fiecare zbor (impartasesc din experienta altora), vi se repeta aceleasi lucruri si aveti impresia ca insotitoarea o face intentionat, agasandu-va. Intra in fisa postului sa vi le reaminteasca, altfel va primi observatii, luand-o ierarhic, si din partea Administratiei Aviatiei.

…ca orice pasager, nu agreaza intarzierile unui zbor

Nimanui nu-i place sa stea mai mut de o ora, sa zicem, intr-un aeroport. Orice stewardesa vine cu mult timp inaintea calatorilor, pentru a se pregati de zbor. Nu facem la fel, cand plecam la serviciu? Va simtiti obositi de atata asteptare, netinand cont ca aveti avantajul de a trage un pui de somn in avion. Imaginati-va ca ati vedea o stewardesa dormind. Cum ati reactiona?

…vrea sa fiti mai atenti, mai ordonati

Adica sa va aranjati o haina, ca sa dau un singur exemplu, astfel incat maneca sa nu atarne pe jos. Stewardesele sunt foarte atente la confortul pasagerilor, de ce nu si invers? Ajutati-i pe alti calatori, tine de educatie, cand observati ca ele sunt ocupate cu altceva.

…nu suporta sa faceti din avion un mini-restaurant

Ca-i un avion de lux sau unul obisnuit, platiti biletul pentru calatorie si nu pentru a lua masa (intr-un loc special) care de multe ori nici nu va place. Insotitoarele de bord nu au nicio vina. Nu pregatesc meniul si nu aleg felurile de mancare. Le-ar placea si lor sa deguste, ca la un bufet, un aperitiv delicios, urmat de o prajitura cu ciocolata. Luati lucrurile asa cum sunt, va aflati in acelasi mijloc de transport si nu intr-un restaurant.

…are nevoie de putin respect

Un simplu „multumesc”, „va rog” nu sunt intotdeauna folosite de unii calatori. De multe ori, nici la salut nu i se raspunde. Sa mai pomenim si de schitarea unui zambet?

…detesta pasagerii aflati sub influenta alcoolului

Uitand ca la altitudine mare se expun riscurilor, multi calatori urca in avion dupa ce au consumat din licorile lui Bachus, fara sa-si dea seama. In atari situatii, stewardesele trebuie sa se ocupe in mod special de ei. Oare nu au altceva mai bun de facut?

Citeşte şi Ryanair şochează. Preţuri de 5 euro pentru biletele de la Bucureşti la Milano şi Bologna

…nu se afla in avion sa va indeplineasca orice dorinta

Misiunea insotitoarelor de bord este arhicunoscuta. Zborul trebuie sa se desfasoara fara probleme. Un pilot nu poate vedea ce se intampla in spatele avionului. Stewardesele pot sa-l avertizeze in cazuri neprevazute- o fereastra deschisa, un pasager caruia i s-a facut rau- dar nu sa va faca un masaj (luati-o ca o gluma).

…adora sa intalneasca pasageri amabili, placuti

Noi toti ne bucuram cand dam peste oameni placuti cu care inchegam o conversatie pe o anumita tema, descoperind, poate, ca avem aceleasi pasiuni. Arareori li se intampla stewardeselor, fiindca in vremurile de azi pasagerii isi deschid laptopul, asteptand terminarea calatoriei.

Cunoscand aceste mici secrete si sperand ca veti fi o prezenta agreabila in avion, planificati-va cat mai repede zborul spre destinatia dorita!

DailyBusiness
Marcel Ciolacu: „Nu riscăm să pierdem niciun euro!”. Cum asigură populația premierul României că banii din PNRR sunt în siguranță
Spynews
Fiica lui Codin Maticiuc și a Anei Pandeli împlinește doi ani. Mesajul emoționant transmis de mămică: „N-am uitat nicio zi”
Bzi.ro
Cu cine a plecat Mario Fresh în Dubai, după despărțirea de Alexia Eram: ”Mă mut aici!”
Fanatik.ro
De unde provine, de fapt, carnea de pui pe care o cumperi de la Lidl, Kaufland, Auchan, Carrefour sau Mega Image. Mulți români se înghesuie la oferte, dar prea puțini se uită și pe etichetă
Capital.ro
Cod Rutier 2024. Închisoare 7 ani. E strict interzis când te oprește Poliția în trafic
Playtech.ro
Cum arăta Anca Țurcașiu la 17 ani. Imaginea a șocat, e de NERECUNOSCUT
DailyBusiness
Lovitură pentru români! Până și pâinea se scumpește!
Adevarul
Anunțul Bruxelles-ului după ce Austria a pus din nou frână aderării României la Schengen
wowbiz.ro
Andreea Raicu, primele declarații despre nuntă! Vedeta a uimit pe toată lumea vorbind despre fericitul eveniment
Spynews
Ce spune Anamaria Prodan după ce a fost acuzată în instanță că ar fi întreținut relații cu: Gigi Becali, Giovanni Becali, Cristi Borcea, Florin Răducioiu: „Nu mai stăm să ne certăm”
Spynews
Imagini spectaculoase pe cerul României. Aurora Boreală a putut fi văzută din mai multe locuri din țară / FOTO
Evz.ro
Rețeta Jasmilei pentru ciocolata Dubai. Care este marele secret
Ego.ro
Diana Șoșoacă, slabă, îmbrăcată elegant! Imaginile pe acre le-ai ratat! FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume adoră să ia palme de la alte domnișoare
kanald.ro
Irinel Columbeanu a mers la fosta vilă de la Izvorani, mistuită de flăcări în urmă cu câțiva ani. Reacția emoționantă a fostului milionar în momentul în care a văzut fotografia fiicei sale printre ruine: „M-a cutremurat”
Cancan.ro
Diana Enache s-a despărțit de Ionuț Vântu, la un an după ce au devenit părinți! Prima reacție
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
UE a dat ordin. Vine pedeapsa pentru România. Românii vor plăti din proprii bani
StirileBZI
Când se dau pensiile pe octombrie 2024: Simona Bucura-Oprescu a făcut anunţul aşteptat de 2,6 milioane de pensionari
Prosport.ro
FOTO. Tânăra de 24 de ani, suspendată pe viață pentru că a apărut într-o filmare interzisă cu un bărbat de 61 de ani
stirilekanald.ro
Adevăratul motiv al crimei șoferului de ride-sharing! Iubita criminalului a spus tot ce s-a întâmplat înainte de nenorocire
substantial.ro
Daniel Bîrligea nu a fost selecționat pentru meciurile cu Cipru și Lituania
MediaFlux
ALERTĂ de RĂZBOI! AU FOST UCIȘI pe LOC
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Dispare cea mai frumoasă parte a caroseriei automobilelor. Maşinile electrice nu mai au ceva asemănător