Traian Băsescu: PSD şi PNL sunt într-o bună convieţuire

Traian Băsescu acuză PSD şi PNL că funcţionează îmtrpună ca pe vremea USL şi că le convine această situaţie, atâta vreme cât sunt avantajate de sistemul de vot într-un singur tur la alegerile locale. El mai spune că nici măcar opoziţie nu fac cele două partide, nici între ele, nici împotriva guvernului.
Iulian Tudor
05 mart. 2016, 16:18
Traian Băsescu: PSD şi PNL sunt într-o bună convieţuire

Traian Băsescu, președintele Mișcării Populare (MP), a declarat sâmbătă, la Brăila, unde a participat la lansarea candidaților MP la funcția de primar, că USL-ul continuă să existe, atâta vreme cât PSD-ul și PNL-ul nu fac opoziție nici unul altuia, nici amândouă, Guvernului.

„Mișcarea Populară nu se bate cu PSD-ul și PNL-ul, ci cu USL-ul. Ei sunt într-o bună conviețuire și i-ați văzut și cu jocul pe care l-au făcut cu alegerile dintr-un singur tur. Încearcă să-și găsească diverse formule pentru a mai ține agenda publică, dar, în realitate, aceste două partide nu fac opoziție nici unul altuia, nici amândouă Guvernului. Sunt împreună cu Guvernul, sunt acolo toți o apă și-un pământ și așteaptă să vină ziua în care vor câștiga alegerile locale. Evident că vor avea o mare surpriză, pentru că voi fi omul care va explica până în ziua alegerilor de ce nu trebuie să se pună ștampila pe candidații PSD și PNL”, a declarat Băsescu.

Liderul MP a mai precizat că ‘oamenii s-au săturat să vadă aceleași figuri reșapate, spunând că noi suntem noul PNL, de exemplu, sau noi suntem PSD-ul curățat’.

Citeşte şi: Traian Băsescu a anunţat candidaţii Mişcării Populare la alegerile locale UPDATE

Prezența la Brăila cu ocazia lansării candidaților MP la funcția de primar l-a determinat pe Traian Băsescu să afirme că atât județul, cât și municipiul nu au avut șansa unor administrații pricepute în atragerea de investitori și dezvoltarea acestei zone a țării.

„Mă uitam că, la Brăila, marile investiții sunt în hipermarket-uri. Este clar că Brăila și județul și municipiul nu au avut șansa unor administrații care să știe să facă altceva decât să stea cu mâna întinsă la bugetul de stat. Administrația locală este un element cheie în dezvoltarea unei comunități, prin atragerea de investiții, ori aici nimeni nu s-a preocupat de creșterea interesului investitorilor’, a declarat Băsescu.

Organizația județeană Brăila a Mișcării Populare a lansat sâmbătă, în prezența a peste 400 de membri și simpatizanți, 31 de candidați la funcția de primar, între care se află și președintele MP Brăila, Viorel Botea, care va candida la Primăria Brăila.

„În prezent, în județul Brăila, avem 31 de candidați validați. Avem organizații în toate cele 44 de localități și sperăm ca, în cel mai scurt timp, undeva pe 15 martie, să finalizăm validarea tuturor candidaților din localitățile din județ, astfel încât să putem intra în alegerile locale cu liste complete’, a declarat Viorel Botea.

Spynews
Matteo și-a cerut iubita de soție! Cum a avut loc momentul special: ”Nu a înțeles nimic” | VIDEO
Bzi.ro
Elena Merișoreanu a ajuns pe perfuzii! Ce a pățit îndrăgita cântăreață
Fanatik.ro
Leguma din România care a avut un randament de vis. Au ieșit pe plus toți cei care au cultivat așa ceva
Capital.ro
A lovit tragedia! Marele sportiv al ţării s-a stins. L-a ucis un șofer beat, chiar pe trotuar
Playtech.ro
Antonia, apariție de INFARCT. A dansat la bară provocator. Numai Velea o vede așa.
DailyBusiness
Bani de la Guvern pentru români! Plățile se fac până în octombrie
Adevarul
Disperare în vreme de război: un ucrainean de 28 de ani s-a căsătorit cu soacra sa pentru a se muta în străinătate
Spynews
Elena Udrea, mesaj pentru fiica ei, în prima zi de școală, din spatele gratiilor: „O durere pe care nu o pot descrie”. Adrian Alexandrov a însoțit-o pe Eva
Spynews
Momente emoționante pentru Mihai Petre și soția lui, Elwira! Cei doi au fost surprinși în prima zi de școală a fiicelor cuplului! | PAPARAZZI
Evz.ro
Personajul din Las Fierbinți care nu apărea în scenariul inițial. Acum are mare succes
Ego.ro
Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero la școala Sofiei, după declarațiile dure pe care blonda le-a făcut despre tatăl fetiței sale! Ce s-a întâmplat în curtea școlii spune totul despre relația lor
Cancan.ro
De ce a fost ucisă Marina Gavril, de fapt. S-a aflat motivul crimei din Brăila! 😲
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
Kate Middleton și-a terminat ședințele de chimioterapie. Care este starea de sănătate a Prințesei de Wales, la 9 luni de când s-a aflat că are cancer: "Viața se poate schimba într-o clipă."
Capital.ro
Elena Udrea suferă cumplit. Alexandrov i-a rupt inima: O durere pe care n-o pot descrie în cuvinte
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
VIDEO "M-a apucat de gât, m-a izbit de spătarul patului şi m-a strangulat extrem de tare". Mărturia înfiorătoare a unei femei despre Andrew Tate. Victima îl acuză de abuz, după 10 ani
substantial.ro
SpaceX planifică primul zbor către Marte peste doi ani
MediaFlux
PENSIONARII care NU primesc PENSIE în următoarele DOUĂ LUNI
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...