Horoscop: Descifrează caracterul femeilor din zodiac

Poate fi vorba despre mama ta, despre sora, iubita sau o prietenă. Acest horoscop te ajută să-i descifrezi caracterul și să înțelegi mai bine femeile din zodiac. Poate te ajută să ai o relație mai bună cu ea.
Romania TV
22 mart. 2016, 12:48
Horoscop: Descifrează caracterul femeilor din zodiac

Află câteva indicii despre trăsăturile femeilor după semnul zodiacal și, cine știe, poate o să vezi din altă perspectivă relațiile cu rudele și cunoștințele tale.

Berbec

Reprezentanta sexului frumos născută în zodia berbec este mereu în mișcare, gata oricând de acțiune. Are nevoie să-și consume energia, așa că trebuie s-o înțelegi dacă e tot timpul pe fugă și simte nevoia să fie activă.

Taur

Familia și casa sunt foarte importante pentru femeia născută în taur. Ea va face tot ce îi stă în putință să păstreze armonia și bunăstarea în căminul ei. Față de prieteni și familie, este foarte devotată. Ca fire, este o fire sensibilă și romantică.

Gemeni

O femeie complexă în adevăratul sens al cuvântului. Este o combinație de inteligență, comunicare și sete de viață, iar aceste calități fac din femeia în gemeni o adevărată forță care depășește orice provocare. O femeie în gemeni este mereu curioasă și gata să descopere lucruri noi.

Citeşte şi  HOROSCOP: Trăsătura de caracter care îţi dă cele mai mari bătăi de cap, în funcţie de zodie

Rac

Femeia în rac știe să controleze oamenii dificili și iese cu bine din orice situație încurcată. Poate fi o persoană emoțională, dar în același timp este o ființă puternică și ambițioasă. În relația cu pritenii este la fel, empatizează cu ceilalți, dar își poate arăta și latura dură.

Leu

Se știe că leii, indiferent că sunt bărbați sau femei, iubesc să fie în centrul atenției. Adesea vocale, femeile în această zodie sunt și extrem de energice. În general, sunt firi plăcute, iubesc să facă mișcare și să își facă prieteni noi. Gata oricând să facă față provocărilor vieții, femeia are și un defect: uneori nu se poate controla și începe să se impună în fața celorlalți și pretinde respect.

Fecioară

Femeia născută în această zodie poate calma orice nervos cu doar câteva cuvinte, spuse pe tonul potrivit. Reușește să aplaneze conflicte și să iasă din situații tulburii. O recunoști ușor după firea ei pragmatică.BalanțăFemeia în această zodie are aptitudini de mediator și de restaurator al armoniei și echilibrului în viață. Crede că are toate argumentele necesare pentru a aplana conflictele și nu doar crede, chiar deține putere de convingere. Nu-i plac oamenii care se plâng.

Citeşte şi  Horoscop: Cum îşi fac selfie zodiile

Scorpion

Cu o personalitate grijulie și generoasă față de prieteni, femeia în scorpion te va răsplăti înzecit dacă ai făcut pentru ea un gest care i-a mers direct la inimă. De obicei, este secretoasă și nu împărtășește ușor detalii din viața ei personală. Își dorește și are calități pentru a deține o funcție de conducere.

Săgetător

Exuberanța și pofta de viață a femeii în săgetător sunt contagioase. Îi place natura și aventura și îi place foarte mult să călătorească. De aceea, o s-o simți dornică mereu să iasă din peisajul cotidian și să exploreze tot ce poate. O simți și când comunici cu ea că e gata de plecare oricând.

Capricorn

Să fii prietenă cu o femeie în capricorn poate fi văzută ca o onoare, pentru că ea nu se apropie ușor de oameni. Cu atât mai mult, nu își arată emoțiile cu una cu două. Uneori este dificilă, iar reacțiile și deciziile pe care le ia sunt greu de înțeles.

Citeşte şi  Horoscop: Top 3 cele mai răutăcioase zodii

Vărsător

Femeia în vărsător va gândi, va simți și va face tot ce își dorește, fără să-i pese de părerea celorlalți. Dintre toate zodiile, se spune că ea deține cea mai inovativă fire. Poți să-i ceri ajutorul când nu mai știi cum să rezolvi unele probleme și ea va veni cu soluții ingenioase și cu răspunsuri logice.

Pești

Cele născute în zodia pești sunt creative, au o intuiție excelentă și sunt mereu în căutarea celei mai bune forme de a-și exprima individualitatea. Adesea joacă rolul de ghid pentru ceilalți și este gata oricând să sară într-ajutor la nevoie.

Citeşte şi „Care este partea întunecată a fiecărei zodii!”

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Leguma care s-a scumpit enorm în ultimele zile. Se vinde cu un preț uriaș în piețe, deși e produsă în cantități industriale în România și la producători costă doar 1,5 lei un singur kilogram
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de mașini. Trebuie să obțină acest document neapărat
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Romanița Iovan, mai bine ca niciodată. Înfloritoare la 59 de ani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
S-a pus limită. Decizie definitivă cu banii românilor. Interzis prin lege să mai depășești
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Curiosity descoperă sulf pur pe Marte într-un canal străvechi, uimitând cercetătorii
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!