Trucuri pentru slăbit în timpul Postului

Postul e o perioadă în care nu avem voie, conform tradiţiei ortodoxe, să consumăm carne, lactate şi ouă. Aşa că, multe doamne se gândesc să împuşte doi iepuri dintr-o lovitură. Vor să ţină post ca să îşi "cureţe" sufletul, însă consideră că astfel vor scăpa şi de kilogramele nedorite. Iată câteva trucuri pentru slăbit în timpul postului.
Romania TV
29 mart. 2016, 09:05
Trucuri pentru slăbit în timpul Postului

Aveţi mare grijă ce alimente consumaţi în timpul postului pentru că riscaţi să vă îngrăşaţi şi mai tare. Cartofii, pâinea, fasolea nu ar trebui să se afle în alimentaţia ta dacă vrei să-ţi recapeţi silueta.

Trucuri de slăbit în timpul postului: supa de varză

Printre trucrurile de slăbit în timpul postului se numără şi supa de varză. Apelează la ea în fiecare zi, la una sau chiar la două mese. Însă, aceasta trebuie consumată neapărat la cină! Iar atunci când poţi, mănâncă supă de varză şi la prânz. La finele acestei perioade, cu siguranţă vei avea cu câteva kilograme în minus, dar şi două numere mai mici la haine.

Iată cum se prepară supa de varză: 3 cepe potrivite, 2 ardei graşi, 1 varză medie, 1 cutie cu roşii în bulion, frunză de ţelină, pătrunjel, sare şi piper. Se curăţă toate legumele, se taie şi se pun într-o oală. Apoi se acoperă cu apă şi se lasă să fiarbă 10 minute la foc mare şi o oră şi jumătate la foc mic.

Citeşte şi  POSTUL PAŞTELUI: Rugăciunea pe care TREBUIE sa o rosteşti zilnic pentru spor şi sănătate

Este destul de săţioasă pentru o supă, dar şi foarte bună la gust. Consumă cât mai multă, iar slăbitul nu va mai fi o problemă pentru tine! Vei scăpa de cel puţin 10 kilograme. Sună bine, nu-i aşa?

Dieta cu orez, printre trucurile de slăbit în timpul postului

Dacă supa de varză nu-ţi place, poţi încerca să slăbeşti cu dieta cu orez, o cură de slăbire extrem de potrivită în această perioadă a anului. Baza acestei cure de slăbire constă în 250 – 300 de grame de orez pe zi. Poţi consuma orice tip de orez, atâta timp cât nu are sare sau lapte adăugat.

În plus, în timpul acestei diete, mai poţi consuma fructe şi sucuri de fructe. Evită însă nucile, fisticul, alunele, avocado sau smochinele. Nu sunt recomandate nici roşiile şi nici sucurile de legume.

Citeşte şi  POSTUL PAŞTELUI 2016: Tradiţii şi superstiţii în Postul Paştelui sau Postul Mare

Un pahar cu apă caldă şi zeamă de lămâie dimineaţa, un alt truc de slăbit în timpul postului

În fiecare zi de post, consumă la micul dejun un pahar cu apă călduţă şi zeamă de lămâie. Este unul din trucurile de slăbit în timpul postului foarte eficiente. Poţi chiar să adaugi peste apa călduţă şi zeama de lămâie un sfert de linguriţă de miere. În afară de propietăţile sale de a curăţa stomacul, lămâia conţine o fibră numită pectin. Aceasta îţi crează senzaţia de saturare.

Apa călduţă combinată cu mierea şi lămâia contribuie la crearea unui spaţiu alcalin în stomac, spaţiu care ajută la pierderea kilogramelor nedorite.Află care sunt cele mai sănătoase alimente de post AICI

Spynews
Cum arată acum Daria, fosta iubită a lui Alex Bodi! Cu ea a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu | FOTO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Ce să nu-i faci câinelui pe timp de caniculă. Riști să-i provoci un șoc termic
Capital.ro
Limită la plata în numerar. Se pun restricții pentru acești români care plătesc cash
Playtech.ro
OOPS! Anna Lesko, cu părțile INTIME la vedere. Fosta lui Irinel Columbeanu a arătat TOT
DailyBusiness
CRESC SAU NU TAXELE? Toți românii trebuie să știe asta
Adevarul
Prețurile din SUA care l-au șocat pe un cunoscut vlogger român. „Ceva nu-i bine cu magazinul ăsta, mai ieftin ca în București” VIDEO
Spynews
Mama Cristinei Rotaru, atac dur la adresa lui Andrei Rotaru! Soacra concurentului de la Insula Iubirii l-a pus la punct: ”Nu cumva ești expirat?”
Spynews
Bianca Sârbu s-a tuns periuță! Motivul neașteptat al schimbării radicale | VIDEO
Evz.ro
Ambasadorul României în SUA, mișcare neașteptată. Ce cadou i-a făcut unui amic
Ego.ro
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui David Popovici. Taisia, în lacrimi când sportivul a câștigat aurul olimpic la Paris
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
wowbiz.ro
Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem
Cancan.ro
Sorana Cîrstea este FURIOASĂ după câștigul lui David Popovici! Sportiva a decis să nu mai tacă și, dacă citești ce a spus
Playsport.ro
Incredibil! Ce cadou îi face Țiriac lui Popovici după aurul câștigat la Jocurile Olimpice de la Paris
kanald.ro
David Popovici, interviu de colecție după succesul de la Paris. Campionul olimpic le-a transmis un mesaj tinerilor din România: „Am făcut copilul din mine foarte fericit”
Capital.ro
Statul a luat banii românilor. Record istoric anunțat acum în România. Toată lumea plătește
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice, care fac avere din site-urile pentru adulți
stirilekanald.ro
Al cui e al doilea ADN găsit sub unghiile doctoriței Gavril! Dezvăluiri șocante despre cazul care a zguduit România
substantial.ro
Accidente grave implicând vehicule militare ruse duc la moartea mai multor civili
MediaFlux
RUSIA se PREGĂTEȘTE de RĂZBOI cu NATO! Avertismentul EXPERȚILOR MILITARI
Shtiu.ro
De ce David Popovici se stropește cu apă înainte de cursă? De ce poartă înotătorii căști?