HOROSCOP URANIA: Se anunţă o săptămână agitată pentru majoritatea zodiilor

HOROSCOP URANIA: Soarele va intra în zodia Taur, este Lună Plină în Scorpion, iar Marte va fi retrograd pentru o lungă perioadă de timp.
Romania TV
15 apr. 2016, 07:30
HOROSCOP URANIA: Se anunţă o săptămână agitată pentru majoritatea zodiilor

HOROSCOP URANIA: Între 16 şi 22 aprilie a.c. se vor produce următoarele evenimente astronomice cu larg impact astrologic:

        • Intrarea planetei Marte în mişcare aparent retrogradă, în ziua de 18 aprilie, ora 17. Va fi o retrogradare lungă (până pe 1 iulie a.c.), timp în care Marte va traversa zodia Săgetător, până pe 27 mai, când va reveni în Scorpion. În Săgetător, se va întoarce pe 2 august a.c.
        • Intrarea Soarelui în zodia Taur pe 19 aprilie, la ora 18:30′ (ora de vară a României)
        • Lună Plină în Scorpion în ziua de 22 aprilie, prin opoziţia Soare/Lună, la 2°30′, pe axa Taur/Scorpion, la ora 18:23′:32″, ora de vară a României, respectiv, 17:23′:32″ Universal Time).
        • Dintre aspectele interesante ale acestei perioade cităm:
        • Opoziţia Soare/Lună Neagră la 26° pe axa Berbec/Balanţă în ziua de 16 aprilie
        • Trigon Venus/Saturn, la 15°, pe direcţia Berbec/Săgetător
        • Conjuncţia Venus/Uranus, la grad perfect, 21°11′ Berbec, la sfârşitul zilei de 22 şi începutul zilei de 23 aprilie a.c.
        • În perioada analizată de noi, respectiv între 16 aprilie a.c., ora 00:00′:01″ şi 22 aprilie ora 23:59′:59″, Luna va străbate un segment zodiacal cuprins între 16°27′ Leu şi 10°13′ Scorpion.

 

BERBEC: Pe 16 aprilie, o serie de tranzite favorabile le vor permite nativilor mici rezolvări personale, posibilitatea de a avansa pe drumul complicat al birocrației și aprobărilor, dacă este vorba de excursie, o călătorie, o deplasare dincolo de granițele țării. Formă bună fizică și psihică; posibilă situație avantajoasă ce va încheia ziua, în mod plăcut. Pentru multe persoane există însă și o etapă strâmbă care va pune la încercare parteneriatele. Moment de lezare a afacerilor sau intereselor personale de către persoane care acționează anapoda, prostește, complicându-le existența sau care le pun bețe în roate în mod voit. Fiind vorba de o zi cu risc, discuțiile pe teme contractuale ar trebui amânate. Vor fi avantajați cei care vor participa la competiții sportive ori cei care vor desfășura activități artistice cu public (concert, reprezentație în aer liber etc.). Între 17 și 19 aprilie (până la ora 14:24’), sporesc grijile și nemulțumirile legate de activitatea desfășurată la locul de muncă. Chestiuni administrative. Starea psihică a nativilor va fi modificată, nativii fiind morocănoși și irascibili. Între 19 aprilie după-amiaza și 21 aprilie, Berbecii trebuie să verifice toate documente precum și să-și reevalueze permanent inițiativele pentru a evita sau contracara consecințele unei situații în desfășurare rapidă care poate schimba datele problemei, de la o oră la alta. Pe 21 aprilie, între orele 19 – 21, se pot reedita disensiunile în plan partenerial, de astă dată, fiind vizate și relațiile matrimoniale care pot cunoaște o bruscă și violentă escaladare a conflictele între soți. Atenție sporită pentru cei implicați în procese și anchete. Pe 22 aprilie, Berbecii se vor confrunta cu efectele fazei de Lună Plină în Scorpion îndreptate spre casa avantajelor materiale în legătură cu alte persoane sau instituții. Soarele începe, din 19 aprilie să tranziteze casa banilor. Nu recurgeți la păcăleli și subterfugii.

Taur

Pe 16 aprilie, continuă faza impetuoasă manifestată de către Tauri în direcția membrilor de familie sau a chestiunilor ce țin de avere, gospodărie, casă, avantaje. Între 17 și 19 aprilie (până la prânz), Taurii renunță la postura de „coordonatori totali” și revin la chestiunile pragmatice. Una dintre aceste tendințe astrale le poate veni în ajutor dacă intenționează să intervină în eficient și discret în relația lor cu copiii. Totuși, nu vor fi puțini cei care vor sesiza că, între ei și o serie de cunoscuți, apar diferențe de opinie care îi obligă să se distanțeze de aceia mai ales dacă în joc intră componenta „străinătate” sau un beneficiu râvnit. Ostilități și atitudini refractare ale lor dar și ale celor cu care se luptă, personal sau oficial, în justiție, în legătură cu partaje, testamente, moșteniri, recuperarea unor bani sau intrarea în posesia unor bunuri. Între 19 aprilie după-amiaza și 21 aprilie, nativii vor trece prin momente de enervare, panică provocate de alterarea regimului de muncă. Taurii pot intui existența unor dușmani ori pot primi un sprijin nebănuit prin care sunt avertizați de existența acelora și de manevrele lor ascunse. Stare de tensiune interioară și revoltă; unii, mai temperamentali, de-a dreptul vor „fierbe”. Pe 19 aprilie, la ora 18:30′, Soarele va intra în zodia lor natală și, timp de o lună, va fi aliatul lor de nădejde. Atenție sporită pe 21 aprilie, între orele 19-21, la un conflict de muncă, la o surpriză ce privește locul de muncă și relațiile cu conducerea, sau cu colegii lor. Sănătatea, mai ales de segmentul vascular/cerebral, trece prin cod galben de risc. Pe 22 aprilie, pe casa contractelor și parteneriatelor, se instalează faza de Lună Plină în Scorpion care, firește, nu le este de loc favorabilă. Risc de conflict major, de atac la persoană sau de evoluție dramatică a conflictelor conjugale, având ca motiv central o manevră deloc elegantă sau o revărsare de furie, gelozie și egoism.

Gemeni

Pe 16 aprilie, autoritatea Gemenilor atunci când discută, analizează, explică sau argumentează va fi la cote mari. Orgoliul, vanitatea chiar, vor fi și ele sporite de acest tranzit care parcă le dă nativilor aripi. Aspect pozitiv pentru cei care susțin examene. Atenție: a nu se depăși măsura astfel încât siguranța de sine să nu lase impresia de infatuare sau aroganță. Gemenii pot obține mici victorii pe fondul unor dezbateri în cadrul cărora pot avea inspirația unor soluții apreciate de participanți. Între 17 și 19 aprilie (până la ora 14:24’), cel mai puternic loc din harta cerului este cel al relațiilor cu ceilalți iar conflictele declanșate mai demult, precum și toate conotațiile ce trimit spre justiție, proces, acuzații, anchete, stau sub semnul limitării capacității lor de apărare. Din 18 aprilie, se poate vorbi de reacții înăbușite, anihilate sau inhibate, pentru că Marte, intrat în mișcare aparent retrogradă, va instaura acest „specific”, până la sfârșitul lunii mai. Unele etape din desfășurarea acestor încleștări pot genera nevoia de a se reveni în punctul „0” care le-a generat, pentru a se găsi o soluție. Între 19 aprilie după-amiaza și 21 aprilie, sentimentele vor fi răscolite, instabile, punându-i pe nativi în situația vulnerabilă de a acționa și decide la mânie. Cele mai afectate vor fi relațiile cu prietenii liber aleși și cunoscuții de care Gemenii s-au legat prin activități și scopuri comune. Pe 19 aprilie, Soarele va intra în casa a XII-a și va acționa mai temperat asupra lor dar discret. Pe 22 aprilie, Luna Plină din Scorpion le va pune la încercare casa sănătății. Posibile răceli, mici suferințe pulmonare, mai ales pe fond alergic sau al unui astm bronșic mai vechi. A se evita intervențiile chirurgicale pe aparatul genital și urinar sau stomatologic. Moment de panică la locul de muncă creat de o măsură abuzivă, nejustificată sau de împrejurări tulburi care scot la lumină nereguli mai vechi.

Rac

Pe 16 aprilie, Racii își propun în sinea lor să reușească o manevră financiară. De exemplu, ei se pot încumeta provocând o discuție pe tema salariului sau beneficiilor materiale justificate de volumul sau calitatea muncii lor. Vor fi destul de vehemenți. Între 17 și 19 aprilie (până la ora 14:24’), comunicarea este dificilă pentru ei. Unele persoane nu se simt suficient de pregătite pentru a lua o hotărâre, alteori, dacă va fi vorba de frați, vecini sau cunoscuți ocazionali, își vor lua un răgaz de gândire înainte să acționeze. Aspectul astral este mai bun pentru cei care sunt supuși unor teste de atenție, răbdare sau îndemânare, într-un domeniu practic, tehnic. Între 19 aprilie după-amiaza și 21 aprilie, se va înregistra un dezechilibru între nevoia de calm și echilibru domestic și întreaga forfotă a vieții în care sunt prinși, ca într-o capcană. Suprasolicitați, excedați de amestecul fleacurilor cu aspectele importante de viață (carieră, imagine, renume, succes, afirmare, exercitare a atribuțiilor funcției exercitate), Racii vor avea ieșiri nervoase, precipitate tocmai atunci când ar trebui să dea dovadă de suplețe și tact. Pe 19 aprilie Soarele va intra în casa prietenilor liberi aleși. Pe 22 aprilie, faza de Lună Plină va imprima o tentă amară relațiilor afective și plăcerilor vieții: ba îi bate gândul să se răfuiască cu iubitul/iubita, ba își pedepsesc copiii disproporționat față de motiv, dându-le acelora un motiv (sau un pretext) pentru a reacționa împotriva excesului de zel, compromițând, astfel, momentul pedagogic. Alții, mai puțin echilibrați organic, vor încerca să se refacă apelând la alcool, hrană din abundență, somn cu nemiluita sau alte plăceri practicate cu patima interioară a celui care vrea să „uite de tot și toate pe lumea astea”. Nativii se vor lăsa copleșiți de impresiile subiective, de amintirile neplăcute, de insinuările celor din jur, prinzând pică pe câte un prieten.

Leu

Pe 16 aprilie, nativii vor fi în mare formă fizică. Puternici și determinați, ei pot rezolva în această zi multe chestiuni personale. Perioadă bună pentru performanțe sportive, pentru succes la public (dacă lucrează într-un domeniu artistic sau de creație și interpretare), pentru activitatea politică, socială sau cu miză umanitară. Leii pot da dovadă de mărinimie (mai ales că, inițiativa ca și succesul însuși, le vor „gâdila mândria”), se pot implica în acțiuni caritabile, pot deveni organizatorii eficienți ai unor manifestări, unde sau prin intermediul cărora, se poate susține un proiect, se poate lansa o idee generoasă se poate apăra o miză politică. Între 17 și 19 aprilie (până la ora 14:24’), se vor manifesta banalele și obișnuite probleme cu banii. Pentru unii, aceste preocupări sunt provocate de situația specială, costisitoare, a unui copil sau de nevoia de susținere financiară a cuiva drag. Între 19 aprilie după-amiaza și 21 aprilie, Leii vor face mari eforturi în a rămâne calmi, pe fondul unor evenimente care „dau în clocot”. Realizând că e nevoie să-și păstreze cumpătul și să fie diplomați în comportament sau afirmații, Leii vor face eforturi uriașe în a se abține să spună ceea ce cred sau ceea ce știu, pentru a nu amplifica contextul furtunos iscat brusc. Prudență mare în timpul deplasărilor (mai ales pentru nativii în postură de șoferi); a se evita drumurile lungi, oboseala și enervarea de-a lungul răstimpului invocat dar, mai ales, pe 21 aprilie, între orele 19 și 21. Pe 19 aprilie, Soarele va intra în casa a X-a a carierei, funcției și a puterii, obligându-i pe nativi să gestioneze cu temperanță, provocările cotidiene cu atât mai mult cu cât, pe 22 aprilie, pe această casă, se va exercita influența fazei de Lună Plină, care va scoate la suprafață lucruri neplăcute sau periculoase. Pe 22 aprilie, dacă este vorba de o miză publică, oficială sau care presupune răspundere personală, nativii pot trece prin momente de cumpănă.

Citeşte mai multe pe libertatea.ro

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Leguma care s-a scumpit enorm în ultimele zile. Se vinde cu un preț uriaș în piețe, deși e produsă în cantități industriale în România și la producători costă doar 1,5 lei un singur kilogram
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de mașini. Trebuie să obțină acest document neapărat
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Romanița Iovan, mai bine ca niciodată. Înfloritoare la 59 de ani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
S-a pus limită. Decizie definitivă cu banii românilor. Interzis prin lege să mai depășești
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Curiosity descoperă sulf pur pe Marte într-un canal străvechi, uimitând cercetătorii
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!