Vasile Blaga, atac la Nicuşor Dan: E cam cel mai bogat candidat, are corturi cât toate partidele la un loc

Copreşedintele PNL Vasile Blaga îl critică pe candidatul USB la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, spunând că acesta este ”cam cel mai bogat candidat” şi că are corturi cât au toate partidele la un loc, adăugând că PNL va face public numele sponsorilor în momentul în care aceştia dau banii şi nu anul viitor.
Filip Stan
16 apr. 2016, 09:48
Vasile Blaga, atac la Nicuşor Dan: E cam cel mai bogat candidat, are corturi cât toate partidele la un loc

Vasile Blaga a declarat că PNL are ”foarte mare încredere” în Marian Munteanu, candidatul liberalilor la Primăria Capitalei, precizând că partidul îşi pune semne de întrebare cu privire la acuzele care i se aduc acestuia.

”Domnul Marian Munteanu nu e nici sfânt, nu e nici demon, e un om. E un om în care avem foarte mare încredere, care a spus foarte multe după 1990 în tot ceea ce înseamnă lupta împotriva PSD-ului, a comuniştilor la început, un om care vedem că este atacat fără a i se aduce nicio dovadă pe toate liniile de atac la care este expus. Noi suntem atenţi la toate observaţiile care ni se fac, dar uneori avem şi noi întrebări, mai ales că unele linii de atac sunt dinspre părţi ale societăţii civile care clar susţin un candidat. şi atunci avem şi noi dreptul de a ne pune semne de întrebare faţă de viabilitatea acestor acuze” a spus Blaga.

Liderul PNL l-a criticat pe contracandidatul lui Munteanu, Nicuşor Dan, arătând că acesta are în Bucureşti corturi ”cât toate partidele laun loc” şi că nu face publice numele sponsorilor săi.

”Am înţeles, toate partidele sunt la fel, toate sunt corupte de sus până jos, toţi membrii lor sunt corupţi, lucru cu care nu pot să fiu de acord şi nu am fost niciodată, dar am văzut şi răspunsurile de ieri ale domnului Nicuşor Dan la un post de televiziune. Până la urmă, din ceea ce face până acum este cam cel mai bogat candidat din Bucureşti. Dacă mergeţi în Bucureşti este împânzit de corturile domniei sale, are cât toate partidele la un loc şi a spus că dânsul nu este sponsorizat de oameni de afaceri, şi eu spun că nimic nu e rău în asta, că se respectă legea, dar că va spune numele celor care îl sposorizează prin 2017, că aşa s-a înţeles cu ei. Noi n-avem ce să ascundem. În momentul în care cineva ne sponsorizează în condiţiile legii, pe masă, facem, declaraţii oficiale. Nu aşteptăm până în 2017” a mai spus Vasile Blaga, conform News.

Spynews
David Popovici a câștigat aurul la Jocurile Olimpice. S-a impus la doar 2 sutimi față de locul secund
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Singura plantă care poate să înlocuiască purificatorul de aer din casă. Îndepărtează poluanții nocivi și e considerată o adevărată ”minune”
Capital.ro
S-a pus limită la banii cash. Anunț pentru cei care retrag numerar la bancomat. Banca te obligă
Playtech.ro
De ce s-a botezat Mirabela Dauer la 49 de ani. Ce religie are acum celebra artistă
DailyBusiness
METEO. ANM anunță ce îi așteaptă pe români în luna august
Adevarul
Pedeapsă exemplară pentru un șofer care a provocat un accident mortal la 160km/h. Mesajul unei tinere pasagere înainte de impact: „Voi muri”
Spynews
Angelina Jolie a angajat un asasin pentru propria moarte. De ce nu a fost dus la capăt planul vedetei
Spynews
Greii stand-up-ului românesc o pun la zid pe Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Nelu Cortea și Radu Bucălae o fac praf pe actuala iubita a lui Spike. Nici el nu a scapat
Evz.ro
Regula devine obligatorie pentru toți proprietarii. Mulți români vor strâmba din nas
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
David Popovici explică succesul victoriei de la JO 2024. Ce a făcut după startul cursei, asta i-a adus AURUL
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Autorul dublei crime din Buzău, amenințări cu moartea la ieșirea de la audieri: „Puteam să te omor și pe tine”. Bărbatul susține că nu regretă fapta
Capital.ro
Asociația de proprietari nu are niciun drept. Anunț pentru proprietarii de apartament care au câini sau pisici
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Incendiul devastator din Jasper: Sute de case distruse și mii de oameni evacuați
MediaFlux
SE SCHIMBĂ TOTUL pentru elevi. Fără examene pe caniculă
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!