ASTRA – STEAUA 2-0: Giurgiuvenii, aproape de primul titlu din istorie

Astra s-a impus cu 2-0 în fața Stelei, grație golurilor marcate din penalty de Găman și Alibec și se distanțează la șase puncte de trupa lui Laurențiu Reghecampf, cu trei etape înainte de final. Cu patru puncte în ultimele trei etape, Astra este noua campioană a României.
Filip Stan
16 apr. 2016, 16:41
ASTRA - STEAUA 2-0: Giurgiuvenii, aproape de primul titlu din istorie

ASTRA – STEAUA 2-0, rezultat final

Min. 80: Gol anulat lui Marica pe motiv de ofsaid.

Min. 77: 2-0 pentru Astra: Alibec înscrie tot din penalty.

Min. 45: 1-0 pentru Astra: Valerică Găman deschide scorul din penalty, obţinut de Alibec.

 

Astra şi Steaua se vor confrunta pentru a 26-a oară în Liga 1, palmaresul precedentelor dueluri fiind favorabil grupării bucureştene, care s-a impus de 11 ori, în timp ce actualii giurgiuveni şi-au trecut în cont opt succese.

– Primul meci a avut loc pe 5 decembrie 1998, Steaua – Astra 1-0, gol Eugen Trică. În returul campionatului 1998-1999, s-a consemnat întâia remiză , 1-1 la Ploieşti.

Echipele de start

Astra: Lung – Queiros, Găman, Oros, Junior Morais – Seto, Lovin – Boudjemaa, Boldrin, De Amorim – Alibec

Steaua: Niță – Tamaș, Varela, Toșca, Momcilovic – Bourceanu, Pintilii – Ad. Popa, Stanciu, Hamroun – Chipciu.

Liga I. Etapa 7 play off. Astra – Steaua. Șapte victorii, șapte remize şi două înfrângeri este palmaresul Astrei în partidele jucate acasă din actuala ediţie de campionat. Mai mult, precedentul joc disputat la Giurgiu, 0-0 cu Pandurii, a fost singurul de pe teren propriu din ultimul an calendaristic în care gruparea antrenată de Marius Şumudică nu a marcat în Liga 1.

Liga I. Etapa 7 play off. Astra – Steaua. De partea cealaltă, Steaua a înregistrat în ediţia curentă opt victorii, trei remize şi cinci înfrângeri în deplasare, dar doar una dintre cele cinci partide pierdute a fost cu Laurenţiu Reghecampf pe bancă (22.02.2016, FC Voluntari-Steaua 3-1).


E un meci important, între locul 1 şi locul 2, dar acest play-off nu se va termina după acest meci. Poate un avantaj va fi în cazul în care Astra va câştiga„, a declarat antrenorul campioanei, Laurenţiu Reghecampf.

Nici nu-mi vine să cred în ce situaţie am ajuns să ne aflăm. Nici nu ştiu cum să percep această situaţie, îmi dă o oarecare linişte, aşa. Dar mă şi tem, fiindcă nu m-am aflat în această postură până acum şi, dacă mă întreba cineva la începutul acestui sezon, nu credeam că vom ajunge până aici, să fiu sincer„, a spus tehnicianul liderului, Marius Şumudică.

Adi Popa se bazează pe experienţa superioară a Stelei, care este mult mai obişnuită cu astfel de meciuri. „Şi dacă vom câştiga, vom mai avea trei finale foarte grele. Dacă Astra învinge, ia o opţiune importantă pentru câştigarea titlului. Dacă o luăm post cu post, suntem echipa cu jucători mai experimentaţi şi mai valoroşi decât ei„, crede mijlocaşul roş-albaştrilor.

Ca să nu joace împotriva unui stadion plin de stelişti, Astra şi-a luat măsuri, iar un bilet la partida de la Giurgiu costă 100 de lei.

Va fi al şaselea duel direct dintre cele două formaţii în acest sezon. Astra le-a câştigat pe primele două, în sezonul regulat al Ligii 1 (2-0 şi 1-0), în timp ce Steaua s-a impus în următoarele trei – de două ori în semifinalele Cupa Ligii (1-0 şi 2-0) şi o dată în turul din play-off (2-0).


LIVE VIDEO ASTRA-STEAUA ONLINE UPDATE / Marius Şumudică s-a decis asupra primului „11”:

Lung – Queiros, Găman, Oros, Morais – Lovin, Seto – Boudjemma, Boldrin, De Amorim – Alibec

ASTRA-STEAUA LIVE VIDEO. Meciul din Cupa Ligii dintre actualul lider al campionatului şi campioana în exerciţiu a arătat carenţe mari în jocul Astrei. Iar lipsa lui Denis Alibec din teren a confirmat, încă o dată în ultimele două sezoane, că giurgiuvenii sînt dependenţi de forma şi prezenţa atacantului.

 

ASTRA-STEAUA LIVE VIDEO. „Alibec e talentat, cred că e cel mai bun atacant la această oră. Dar aţi văzut că atunci cînd joacă cu Steaua nu atinge mingea? El trebuie să slăbească neapărat 5 kilograme şi va fi cel mai bun atacant. Pe el îl omoară indolenţa. El are nevoie să vină la club, îl iau eu din vară şi îl fac cel mai mare atacant al Romaniei„. Nu sînt aprecieri făcute de Marius Şumudică sau de preşedintele Astrei, Dani Coman.

ASTRA-STEAUA LIVE VIDEO. Talentul şi forma lui Alibec l-au făcut pe acesta să fie apreciat inclusiv de patronul Stelei, Gigi Becali. Iar în acest în moment, mai ales după avantajul psihologic pe care steliştii l-au obţinut în faţa liderului după victoria de la Giurgiu, Denis Alibec este singurul jucător care poate face diferenţa.

ASTRA-STEAUA LIVE VIDEO. „Ne vom răzbuna!”

ASTRA-STEAUA LIVE VIDEO. FANATIK.RO a stat de vorbă cu atacantul Astrei înainte de meciul care urmează să decidă, în mare măsură, noua campioană a României. Chiar dacă a dorit să vorbească mai mult pe teren prin realizările sale, Alibec a ţinut să precizeze că înfrîngerea din Cupa Ligii va fi răzbunată în campionat.

ASTRA-STEAUA LIVE VIDEO. „Ne vom răzbuna în campionat! Am încredere că vom cîştiga meciul de sîmbătă şi vom lua o opţiune importantă în vederea cîştigării campionatului”, a fost mesajul pe care Alibec l-a trimis microbiştilor.

ASTRA-STEAUA LIVE VIDEO. Vrea salariul lui Chipciu

ASTRA-STEAUA LIVE VIDEO. Din momentul în care a fost readus în discuţie transferul lui Denis Alibec la Steaua, jucătorul s-a abţinut să ofere mai multe detalii, însă apropiaţii acestuia au dezvăluit noile pretenţii financiare ale celui care este considerat a fi cel mai bun atacant român din prezent.

 

ASTRA-STEAUA LIVE VIDEO. „Cînd a fost dorit prima oară de Steaua, a cerut undeva la 22.000 euro. Ţinînd cont de forma căpătată, dar şi ofertele pe care le are, salariul pe care o să îl ceară Stelei va fi de 30.000 euro„, au precizat pentru FANATIK.RO sursele autorizate din anturajul lui Alibec.

LIVE VIDEO Astra – Steaua, ce a fost în Cupa Ligii

Primul duel al săptămânii, dintre Astra şi Steaua, transmis în direct de Digi Sport 1, astăzi, de la 18:30, aduce faţă în faţă două formule inedite.

GOL STEAUA! A marcat BAWAB în minutul 5! ASTRA – STEAUA 0-1! BAWAB face „dubla” în minutul 51! ASTRA – Steaua 0-2!

LIVE VIDEO ASTRA -STEAUA ONLINE 2016 DIGI SPORT, DOLCE SPORT

LIVE VIDEO ASTRA-STEAUA. Marius Sumudica nu va sta, astfel, pe banca tehnica a celor de la Astra la meciul cu Steaua. Comisia de Disciplina a FRF a decis cu numai doua ore inainte partidei de la Giurgiu sa il suspende o etapa pe tehnicianul celor de la Astra, anunta Digi Sport.

LIVE VIDEO ASTRA-STEAUA. Sumudica a fost sanctionat pentru gesturile obscene facute chiar in meciul tur cu Steaua din semifinalele Cupei Ligii. Pe langa suspendare, el a fost si amendat cu 6.500 de lei.

LIVE VIDEO ASTRA-STEAUA. Decizia Comisiei de Disciplina este executorie, astfel ca Sumudica va urmari meciul ASTRA – STEAUA de miercuri seara din tribunele arenei de la Giurgiu.

Cupa Ligii: Meciul dintre Astra si Steaua poate fi urmarit video live stream aici


Cu gândul mai mult la meciul din campionat, de sâmbătă, Reghecampf şi Şumudică vor să folosească jucătorii care au evoluat mai puţin în acest an. Steliştii recunosc totuşi că vor să se califice în finala Cupei Ligii cu două victorii în faţa giurgiuvenilor.

ASTRA: Gavrilaş – Stan, Scarlatache, Geraldo, Ricardo – Roşu, Dandea, Ioniţă, Teixeira, Florea – Niculae

Rezerve: Boşneag – Oros, Boldrin, Romario Moise, Răileanu, De Amorim, Seto

Reghecampf s-a decis în mare măsură asupra primului 11 pe care-l va trimite pe teren în această seară în meciul de la Giurgiu. Noutatea faţă de numele vehiculate în aceste zile este apariţia lui Gabi Enache. Steaua ar putea arăta astfel:

STEAUA: Cojocaru – Rîpă, Papp, Carp, Filip – Muniru, Kharja – Enache, Bawab, Gebhart – Marica.

Rezerve: Niță- Toșca, Mihalcea, Tade, Onțel, Bourceanu, Popadiuc.

DIGI SPORT LIVE VIDEO STREAM ONLINE ASTRA – STEAUA. Meciul ASTRA -STEAUA va fi condus la centru de Cristi Balaj, ajutat de Aurel Oniţă şi de Alexandru Cerei, în calitate de asistenţi. Adiţionali sunt Iulian Călin şi Marian Balaci. Arbitru de rezervă va fi Daniel Mitruţi, iar Cristian Nica şi Cătălin Popa vor fi observatorii meciului ASTRA -STEAUA, care va fi LIVE VIDEO la DIGI SPORT şi ONLINE STREAM pe RomaniaTV.net.

DIGI SPORT LIVE VIDEO STREAM ONLINE ASTRA – STEAUAEchipele de start la meciul ASTRA – STEAUA

ASTRA: Lung – Queiros, V. Găman, Oros, Morais – Takayuki, Lovin – Boudjemaa, Boldrin, De Amorim – Alibec. Antrenor: Marius Şumudică.

STEAUA: Niță – Tamaș, Varela, Toșca, Momcilovic – Pintilii, Bourceanu – Ad. Popa, Stanciu, Hamroun – Chipciu. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

ASTRA – STEAUA se poate vedea LIVE VIDEO AICI.

DIGI SPORT LIVE VIDEO STREAM ONLINE ASTRA – STEAUA. „Steaua are totul de pierdut, nu Astra. Nu simt presiune. Tot tenis de picior jucăm în cabină înainte de antrenament. Am rămas la fel. Orice s-ar întâmpla, îmi felicit echipa că a ajuns până aici. Pentru mine şi pentru jucători obiectivul e să terminăm în primele trei. Matematic, suntem peste 90% siguri că l-am îndeplinit. Veţi vedea o echipă super motivată. Dacă pierdem, dăm mâna cu adversarii şi merge mmai departe”, a spus Marius Şumudică înainte deASTRA – STEAUA.

DIGI SPORT LIVE VIDEO STREAM ONLINE ASTRA – STEAUA. „Avem o partidă decisivă cu Astra în campionat. Pentru Steaua, toate meciurile din play-off au fost finale pentru noi, am reușit să ajungem la trei puncte în spatele celor de la Astra și e un lucru pozitiv. Avem șansa și putem să ajungem din nou pe primul loc! Toți jucători care vin la Steaua vor să ajungă în Champions League, în Europa League și să câștige tot ce se poate câștiga”, a spus Laurenţiu Reghecampf, antrenorul celor de la STEAUA, înaintea meciului cu ASTRA, care va fi LIVE VIDEO la DIGI SPORT şi ONLINE STREAM pe RomaniaTV.net.

DIGI SPORT LIVE VIDEO STREAM ONLINE ASTRA – STEAUACLASAMENT 

DIGI SPORT LIVE VIDEO STREAM ONLINE ASTRA – STEAUAMeciurile all-time ASTRA – STEAUA din Liga I:

1998-1999: Steaua – Astra 1-0
1998-1999: Astra – Steaua 1-1
1999-2000: Steaua – Astra 4-1
1999-2000: Astra – Steaua 1-0
2000-2001: Steaua – Astra 1-3
2000-2001: Astra – Steaua 3-0
2001-2002: Steaua – Astra 1-0
2001-2002: Astra – Steaua 1-1
2002-2003: Astra – Steaua 0-1
2002-2003: Steaua – Astra 1-0
2009-2010: Astra – Steaua 2-1
2009-2010: Steaua – Astra 2-0
2010-2011: Steaua – Astra 1-1
2010-2011: Astra – Steaua 1-0
2011-2012: Astra – Steaua 2-1
2011-2012: Steaua – Astra 2-1
2012-2013: Astra – Steaua 3-4
2012-2013: Steaua – Astra 2-0
2013-2014: Steaua – Astra 3-1
2013-2014: Astra – Steaua 1-1
2014-2015: Steaua  Astra 0-0
2014-2015: Astra  Steaua 0-0
2015-2016: Astra  Steaua 2-0
2015-2016: Steaua  Astra 0-1
2015-2016: Steaua  Astra 2-0 (play-off)

DIGI SPORT LIVE VIDEO STREAM ONLINE ASTRA – STEAUA. Astra şiSteaua se vor confrunta pentru a 26-a oară în Liga I, palmaresul precedentelor dueluri fiind favorabil grupării bucureştene, care s-a impus de 11 ori, în timp ce actualii giurgiuveni şi-au trecut în cont opt succese. Primul meci a avut loc pe 5 decembrie 1998, Steaua – Astra 1-0, gol Eugen Trică. În returul campionatului 1998-1999, s-a consemnat întâia remiză,Astra – Steaua 1-1 la Ploieşti.

DIGI SPORT LIVE VIDEO STREAM ONLINE ASTRA – STEAUA. Echipele probabile la meciul ASTRA – STEAUA:

ASTRA: Lung – Queiros, Geraldo, Găman, Junior Morais – Seto, Lovin – Boudjemaa, Boldrin, De Amorim – Alibec. Antrenor: M. Şumudică.

STEAUA: Niţă – Enache, Tamaș, Varela, Toșca – Bourceanu, Pintilii – Ad. Popa, Stanciu, Hamroun – Chipciu. Antrenor: L. Reghecampf.

DIGI SPORT LIVE VIDEO STREAM ONLINE ASTRA – STEAUAMeciul ASTRA – STEAUA, din etapa a 7-a a play-off-ului din Liga I, este programat, sâmbătă, la Giurgiu, de la ora 20:30, şi va fi LIVE VIDEO la DIGI SPORT şi ONLINE STREAM pe RomaniaTV.net.


STEAUA-ASTRA 1-0 în prima manşă din semifinalele CUPEI LIGII

Steaua şi Astra au folosit echipe experimentale, astfel că jocul din prima parte a fost încâlcit. Șumudică, revenit pe banca giurgiuvenilor, a fost nevoit să facă prima schimbare încă după jumătate de oră de joc. Boubacar a ieșit de pe teren accidentat, iar în locul său a intrat Teixeira.

Unicul gol al partidei a venit în minutul 63, când Tade a finalizat singur cu poarta goală. Faza a plecat de la centrarea lui Enache de pe stânga, balonul a ajuns la Scarlatache, dar fundașul a centrat fix în centrul careului unde se afla Adi Popa. Acesta a șutat direct, mingea s-a dus în bară și a ajuns la Tade care a marcat în poarta goală.

LIVE VIDEO ASTRA – STEAUA ONLINE 2016 DIGI SPORT, DOLCE SPORT Cu gândul la meciul decisiv pentru titlu, de sâmbătă, cei doi antrenori vor folosi multe rezerve la acest meci.
“Cu siguranță, trebuie să câștigăm! Avem 1-0 din primul meci, un rezultat foarte bun pentru noi, așa că trebuie să reușim să ne calificăm în finală. Acesta este obiectivul nostru. Nu vorbim acum de meciul din campionat”, a spus Laurențiu Reghecampf la conferința de presă.
Contra giurgiuvenilor va reintra și Marica, atacantul care va fi testat dacă este complet refăcut și dacă va putea fi o soluție pentru duelul de sâmbătă.
Astra este o echipă bună, nu întâmplător a ajuns pe primul loc. Dacă vom face tot ce ne spune Mister și vom da 100% cred că suntem echipa mai valoroasă și mai bună.
Va trebui să ne surprindem adversarul, va trebui să venim cu altceva și cred că avem calitate, rămâne doar să punem în practică o tactică bună”, a spus Marica.
Ambii antrenori au susținut și ideea că în acest meci vor miza mai mult pe fotbaliști mai puțin folosiți până acum.
”Este o partidă dificilă, una care face parte dintr-o dublă, am pierdut în prima parte cu 1-0, dar avem 90 de minute pentru a întoarce sau poate cu prelungiri sau penaltyuri. Voi da o șansă și celorlalți jucători care au evoluat mai puțin până acum”, a spus și Marius Șumudică.

Echipe probabile:
Astra: Gavrilaș – Scarlatache, Oros, Dandea, R. Alves – Boubacar, Lovin – D. Florea, Al. Ioniță II, Al. Stan – D. Niculae

Steaua: Cojocaru – Râpă, Papp, Carp, Momcilovic – L. Filip, Muniru – Gebhart, Kharja, Bawab – Marica

DailyBusiness
Toți românii vor da năvală la Kaufland! 1 octombrie vine cu produse GRATIS
Spynews
Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împlinit 6 ani de la nuntă. S-au căsătorit în Budapesta, intr-un cadru de vis
Bzi.ro
Smiley a rămas surprins de nepoata lui Adi de la Vâlcea, la Vocea României: „Mamă, ce apariţie!”
Fanatik.ro
Calendar Ortodox 1 octombrie 2024. Sărbătoare importantă pentru creștini ortodocși
Capital.ro
Florin Piersic Jr. are inima zdrobită. Veste tristă despre tatăl său, actorul Florin Piersic
Playtech.ro
ȘOC! ANM a schimbat prognoza meteo pentru România. Cum va fi vremea până pe 14 octombrie 2024
DailyBusiness
Cea mai bună veste! Se poate cumula pensia cu salariul! Iată cum
Adevarul
„Nici în România nu e așa”. O româncă de 86 de ani, forțată să aștepte 25 de ore pe coridorul unui spital din Londra
wowbiz.ro
Gabriela a murit într-un accident, iar soțul ei, pompier chemat la intervenție, a leșinat când a aflat
Spynews
A venit iarna în România! Imagini cu stratul de zăpadă care s-a depus deja în mai multe zone / GALERIE FOTO
Spynews
Obiceiuri de Acoperământul Maicii Domnului. De ce să nu îți tunzi părul în această zi, potrivit unei vechi superstiții
Evz.ro
Viața la bloc. Reguli pentru închiderea balcoanelor de la parter
Ego.ro
Denise Rifai, imagini de INFARCT! Cum a fost surprinsă după ce a renunțat la hainele office
Prosport.ro
FOTO. Ea e gimnasta sexy căreia bărbații i-au cerut apa în care a făcut baie!
kanald.ro
„Astăzi a plecat la Domnul”. El este Ion, tânărul care și-a pierdut viața într-un teribil accident rutier, în Italia. Bărbatul participase la o slujbă religioasă înainte de tragedie
Cancan.ro
BREAKING | Octavian Chitiba a murit într-un accident rutier cumplit, la doar 18 ani 😢
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Obligație pentru cei cu CASA la CURTE. Vecinii trebuie să-ți permită accesul
StirileBZI
Ce conține apa îmbuteliată din magazine: S-a aflat adevărul!
Prosport.ro
Prodanca, atac dezlănțuit la Reghecampf: „Fotografii grotești din cluburi și interviuri date de amantă”
stirilekanald.ro
Româncă de 42 de ani ucisă "din curiozitate" de un tânăr de 17 ani. Femeia avea...
substantial.ro
Guvernul suedez și Democrații Suediei evaluează interzicerea cerșetoriei
MediaFlux
Se dă o PENSIE MAI MARE pentru acești vârstnici
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Ce se întâmplă cu trecerile de pietoni nesemaforizate din București. Consiliul General a luat decizia!