Marian Godină, în război cu şoferii: O să lipesc etichete cu nume la morgă pe cadavrele proaspăt scoase dintre fiare

Românii s-au întors brusc împotriva celui mai popular poliţist de la noi, Marian Godină. Lăudat de toată lumea, chiar şi de premier, agentul a căzut în dizgraţia fanilor după ce a început să laude folosirea raderelor ascunse şi în Europa. După ce a fost criticat, poliţistul a postat un mesaj şocant pe pagina de Facebook prin care le explică oamenilor ce se întâmplă din cauza vitezei.
Alina Costache
25 apr. 2016, 08:54
Marian Godină, în război cu şoferii: O să lipesc etichete cu nume la morgă pe cadavrele proaspăt scoase dintre fiare

„Am postat fotografiile cu aparatele radar ascunse de prin alte țări din Europa şi din lume ca răspuns la comentariile de zilele trecute în care se reproşa că numai la noi în România stau radarele ascunse, nu că mi-ar plăcea astfel de comparații.

Aşa cum anticipam, acum au apărut comentariile care spun că, spre deosebire de noi, ei au autostrăzi. Pozele erau doar ca să vedeți că şi în alte țări radarele sunt ascunse, ba chiar mult mai ascunse decât la noi, unde echipajul care stă „la oprire” e mai mult decât vizibil.

Faptul că avem o infrastructură care lasă de dorit înseamă că ne dă dreptul să încălcăm viteza? Dacă nu ai serviciu şi salariu ai voie să tâlhăreşti? Un bărbat urât şi prost grămadă care nu e în stare să cucerească o femeie, are dreptul să violeze? Cam asta ar fi analogia. Dacă nu avem autostrăzi, hai să mergem tare pe ce avem.

În fine… am înțeles că mă bat cu morile de vânt. O să îmi văd de treaba mea în continuare, o să anunț în continuare părinți că şi-au pierdut copilul sau pe cineva drag în accident, o să lipesc în continuare etichete cu nume si CNP la morgă pe cadavrele proaspăt scoase dintre fiarele contorsionate. Voi căutați în continuare motive pentru care viteza nu trebuie respectată, când depăşiți viteza dați vina pe polițist că nu are caschetă, vedeți dacă are ordin de serviciu, căutați vina în oricare altă parte, dar nu la voi. Voi ați mers tare că n-avem autostrăzi, că nu era radarul la vedere, că nu v-a anunțat nimeni că e radar (deşi aveți permis de conducere şi ar trebui să cunoaşteți deja limitele de viteză şi semnificațiile indicatoarelor).

În altă ordine de idei, faptul că nu avem şosele ar trebui să fie un motiv în plus care să ne facă să realizăm că depăşirea vitezei nu ne va aduce niciun beneficiu, în sensul că oricum nu vom ajunge mai repede. Şi am să vă dau un exemplu pe care sunt convins că l-ați văzut cu toții:

Mergi la un drum lung şi într-o curbă eşti depăşit de un bezmetic care trece pe lânga tine cu o viteză de zici că tu stai pe loc. Îl urmăreşti cu privirea şi vezi că ajunge în spatele altei maşini şi tot scoate botul din coloană, pregătit de altă depăşire. Cineva de la tine din maşină zice: „ia uite-l p-ăsta, îl mănâncă…” Depăşeşte si acea maşină şi se duce de nu-l mai vezi. Tu mergi în continuare cuminte, regulamentar. La intrarea în oraşul destinație, tot din cauza infrastructurii, e aglomerație şi s-a format coloană. E ora 12. Stai în coloană şi deodată, în față cu vreo 7-8 maşini…pe cine zăreşti? Bezmeticul. Dar ce-ai făcut, Bobiță? D-aia te grăbeai aşa tare? La tine cât e ceasul? Tot 12, tot 12?”, a scris Marian Godina pe pagina de Facebook.

Vezi şi: Cum a pierdut Marian Godină motocicleta de serviciu promisă. Delaţiune pe Facebook

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Anunțul momentului pentru toți clienții Digi RCS RDS, Vodafone și Orange. A devenit obligatoriu în România
Capital.ro
Se TAIE ajutoarele. Statul nu mai plătește niciun ban. Nu poți refuza scrisoarea
Playtech.ro
5 greșeli pe care le faci când folosești aparatul de aer condiționat și îți măresc considerabil factura la curent
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia „nu poate câștiga” în Ucraina. „Nu avem trupe suficiente, aruncăm în luptă și răniții”, spune un propagandist al Kremlinului
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
Spaghetele perfecte pentru toată familia. Se pregătesc în timp record
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Misterul crimei din Brăila se adâncește ! Ce făcea dentista cu pacienții ei, în cabinet, când veneau la ea. Poliția a descoperit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
VERDICT BĂSESCU. Nimeni nu credea că vom trăi momentul: N-a picat din cer
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Bărbat din Iași cercetat pentru muncă forțată a trei persoane cu dizabilități
MediaFlux
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'