PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în următoarele zile

Meteorologii anunţă vreme instabilă în următoarele zile. Joi, în Bucureşti, cerul va avea înnorãri temporare şi, mai ales seara, vor fi averse (posibil moderate cantitativ), descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului.
Alina Costache
11 mai 2016, 14:33
PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în următoarele zile

JOI. Instabilitatea atmosfericã se va accentua treptat, dupã orele amiezii şi se va manifesta prin înnorãri, averse, frecvente descãrcãri electrice, intensificãri de scurtã duratã ale vântului şi izolat cãderi de grindinã, la început în vestul şi sudul ţãrii, iar seara şi noaptea şi în rest. Cantitãţile de apã vor depãşi local 15…20 l/mp şi izolat 30 l/mp. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 grade pe litoral şi 25 de grade in Maramures.

VREMEA ÎN BUCURESTI:

Cerul va avea înnorãri temporare şi, mai ales seara, vor fi averse (posibil moderate cantitativ), descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura maximã va fi de 21…22 de grade.

VINERI: Vremea se va menţine în general instabilã. Vor fi înnorãri temporar accentuate, averse, descãrcãri electrice şi izolat posibile cãderi de grindinã, local în zonele montane şi submontane, dar şi în nordul, estul şi centrul ţãrii, şi pe arii restrânse în celelalte regiuni. Izolat cantitãţile de apã vor depãşi 20…25 l/mp, îndeosebi în Moldova şi la munte. Vântul va sufla moderat, cu intensificãri locale. Temperaturile maxime, în scãdere în regiunile nordice, se vor încadra între 14 grade în estul Transilvaniei şi 26 de grade în Muntenia.

VREMEA ÎN BUCURESTI:

Cerul va fi variabil, cu înnorãri în primele ore ale intervalului când va mai ploua slab. Vântul va sufla în general moderat în cursul zilei, apoi va deveni slab. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 24 de grade.

SAMBATA. Vremea va rãmâne în general instabilã. În vestul, centrul şi nordul ţãrii, precum şi la munte, înnorãrile vor fi temporar accentuate şi se vor semnala averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Pe arii restrânse, cantitãţile de apã vor fi mai însemnate. În celelalte regiuni, cerul va fi temporar noros, iar astfel de fenomene vor apãrea local în Moldova şi izolat în rest. Vor fi condiţii de grindinã. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 grade în nord-vestul ţãrii şi 26, 27 de grade în sud-est.

VREMEA ÎN BUCURESTI:

Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri dupã-amiaza şi seara, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 25 de grade.

TENDINTA:

DUMINICA – Vremea se va menţine în general instabilã. Cerul va avea înnorãri temporare şi vor fi averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului, la munte, local în vestul, centrul, nordul ţãrii şi pe arii restrânse în celelalte regiuni. Izolat se vor cumula cantitãţi de apã mai însemnate şi vor fi condiţii de grindinã. Temperaturile maxime, în scãdere în regiunile sudice, se vor încadra între 15 grade in Dealurile de Vest şi 24 de grade in Lunca Dunarii.

LUNI, MARTI, MIERCURI – Vremea se va menţine în general instabilã pe tot parcursul intervalului, cu averse temporare şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului, în cea mai mare parte a ţãrii. Temperaturile diurne vor fi uşor mai scãzute decât cele normale în aceastã perioadã.

Spynews
Povestea Mariei, o mamă a opt copii care a luat examenul de Bacalaureat! Femeia visează să ajungă studentă la Universitate | FOTO
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
De ce ți se pare că arăți mai bine când te uiți în oglindă decât într-o fotografie făcută telefonul mobil. Motivul te va surprinde cu adevărat
Capital.ro
Obligatoriu pentru cei care fac ITP. Legea se aplică în toată România
Playtech.ro
ȘOC! Vedeta din România care DIVORȚEAZĂ pentru a 7-a oară!
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Caz unic în rețeaua globală a geoparcurilor UNESCO: propunere retrasă din cauza unei primării din România FOTO
Spynews
3 zile cu descărcări electrice anunțate de Accuweather. Urmează temperaturi de 17-18 grade în timpul nopții
Spynews
3 zodii pentru care fericirea bate la ușă mai târziu. O să ajungă cu persoana iubită la altar după 35 de ani
Evz.ro
Nebunie la Olimpiadă. Gestul extrem al unui hocheist australian
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Divorț-șoc! Adriana Bahmuțeanu s-a despărțit de George Restivan după 1 an și 3 luni de căsnicie 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
În România, la fel de cald ca în Filipine? Reacția unei filipineze la valul de caniculă din țara noastră: „Sufăr aici în România…”
Capital.ro
Mașinile care au interzis. Ordinul intră în vigoare de astăzi, 19 iulie, ora 11
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Direcția Generală Antifraudă Fiscala descoperă peste 19.000 de inspecții tehnice nedeclarate la o singură firmă
MediaFlux
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'