HOROSCOP URANIA: Luna neagră încă afectează zodiile. Previziuni amare

HOROSCOP URANIA: În perioada cuprinsă între 14 și 20 mai, singurul eveniment astrologic important va fi intrarea Soarelui în zodia Gemeni, în ziua de 20 mai, la ora 16:37'. În rest, planetele care se aflau săptămâna trecută în mișcare aparent retrogradă își vor continua acest mers și în perioada următoare. Luna Neagră își trăiește ultimele clipe în Balanță. Se vor alcătui mai multe trigoane pe semne de Pământ, pe 16 și 20 mai, care vor regrupa, într-un chip armonic, planetele Mercur, Venus, Jupiter, Pluton, Nodul Nord al Lunii, creând premize de viață favorabile celor care s-au născut în zodia Taur, Fecioară, Capricorn pe 16 și 20 mai. 
Alina Costache
13 mai 2016, 05:14
HOROSCOP URANIA: Luna neagră încă afectează zodiile. Previziuni amare

Horoscop Urania Berbec

În prima parte a zilei de 14 mai (până la ora 8), Berbecii vor dori să se bucure, în continuare, de viață, așa cum au făcut-o în ultimele zile și, în mare parte vor reuși. Alteori, poate fi vorba de o satisfacție specială venită din bucuria creației, dintr-un succes. Sunt avantajați toți cei care desfășoară activități sportive în diferite cluburi și care vor avea posibilitatea, chiar dacă răstimpul este scurt, să obțină calificări, rezultate optime, să convingă (dacă sunt tinere speranțe) sau să-și depășească recordurile anterioare. Pe direcția relațiilor cu străinătatea însă, unde operează două planete retrograde, este bine să nu forțeze lucrurile. Când situația se va debloca vor face progrese și în acel sector de viață. Între 14 și 16 mai (până la ora 19:33’), se pot petrece evenimente cu rost administrativ, economic, pe fondul schimbării unor oameni din posturile de conducere, în sectorul muncii. Evenimentele nu-i vor entuziasma ba, dimpotrivă, ele pot fi doar începutul unui proces de transformare a instituției unde lucrează, antrenându-i și pe ei în acest val de reforme și măsuri (contracte noi, salarizare, noi raporturi ierarhice, noi atribuții) care vor fi primite cu ostilitate sau chiar cu valuri de proteste în cadrul cărora unii Berbeci, mai tineri, mai revoltați și mai determinați, se pot afirma ca lideri de opinie. Între 16 mai, după-amiaza și dimineața zilei de 19 mai condițiile în care se vor desfășura negocierile și relațiile parteneriale îl vor obliga pe nativ să se abțină, să se autocenzureze. Din seara zilei de 19 mai și până pe 20 mai, se poate instala o stare de nemulțumire, de panică sau de revoltă față de felul în care se prezintă starea lor financiară. Din după-amiaza zilei de 20 mai, Soarele le va tranzita casa a III-a a comunicării, ceea ce le va permite nativilor un bogat schimb de idei dar și deplasări de scurtă durată.

Horoscop Urania Taur

În prima parte a zilei de 14 mai (până la ora 8), griji legate de familie, casă gospodărie, preocupări organizatorice și numeroase discuții care sfârșesc cu concluzii contrare intereselor lor, de moment. Între 14 și 16 mai (până la ora 19:33’), se pot înregistra câteva prilejuri de bucurie, de mulțumire sau de valorificare a unor calități personale într-o ipoteză flatantă ce poate ulterior fi invocată în beneficiul personal. Se creează, totodată, premize favorabile ce nu pot fi valorificate imediat dar care pot fi reluate sau duse la bun sfârșit după ce Mercur, care se află în mișcare retrogradă în zodia Taurului, va reveni la mersul direct și astfel, va funcționa ca un ajutor sau ca un catalizator al unei situații în devenire. Între 16 mai, după-amiaza și dimineața zilei de 19 mai discrete probleme de sănătate dar și gânduri legate de felul în care ar trebui să intervină pe sectorul muncii pentru a avea un echilibru profesional și/sau financiar. E nevoie de un „bob zăbavă”, adică să aștepte până pe 21 mai, pentru a urni lucrurile în acest sector, asta pentru că, atunci, vor fi scăpat de prezența Lunii Negre în sectorul vizat. Deocamdată, situația se rezumă la gânduri, trăiri, reacții interioare și mai puțin la cele practice. Din seara zilei de 19 mai și până pe 20 mai, Luna va tranzita casa relațiilor parteneriale și va arunca o undă de ambiție și dorință de revanșă asupra nativilor dar va înlesni și o serie de situații periculoase sau vicioase ce pot decurge pe fondul unor dialoguri aparent inofensive. În cazuri particulare sau în situația unor poziții reconciliabile, ori a unor conflicte care se consumă în justiție, se poate ajunge la adevărate încleștări și confruntări de poziții. Din 20 mai, nativii din Taur nu vor mai avea Soarele în sectorul lor natal, acesta întrând în casa banilor obținuți din muncă proprie, ceea ce va fi un factor pozitiv.

Horoscop Urania Gemeni

În prima parte a zilei de 14 mai (până la ora 8), Gemenii vor continua să facă pe interesanții sau pe autoritarii, ceea ce nu le va fi deloc greu. Între 14 și 16 mai (până la ora 19:33’), relațiile cu familia, cu soțul sau soția pot evolua intempestiv, schimbându-se de la o oră la alta, natura conflictului sau atitudinea celor implicați într-o dispută. Pe acest fundal astral de nisipuri mișcătoare, cel mai înțelept este să nu se ia nimic prea în serios dar să se contabilizeze cuvinte spuse, intențiile manifestate, pentru că totuși, ele, în timp, vor reprezenta argumentele altor luări de poziție. Atenție la cei care abuzează de răbdarea dvs., atenție la profitori sau la cei cărora le place să calce în picioare o normă morală, o lege, o tradiție etc. Între 16 mai, după-amiaza și dimineața zilei de 19 mai, se identifică premizele unor preocupări practice sau care pot aduce un profit material direct ori indirect. O a doua tendință poate fi explicată prin efortul Gemenilor de a limita consecințele unor pagube, ale unor aventuri născute din neseriozitate, naivitate sau lipsa experienței de viață și al căror decont a sosit. Din seara zilei de 19 mai și până pe 20 mai, situația se complică dar, totodată, se și diversifică: îngrijorări sau chiar spaime legate de viitorul locului de muncă, de posibilele schimbări ale veniturilor fixe. Se conturează, de la caz la caz, situații delicate, jenante sau penibile provenind din conflicte stupide, din bârfe și mici comploturi menținute artificial de oponenți și rivali. Starea de sănătate poate fi și ea fluctuantă. Răceli aparent inexplicabile, disfuncții ale aparatului urinar sau genital ori al regimului hormonal pot avea multe cauze pe care nu le putem detalia aici, dar care pot altera starea fizică sau psihică pentru 2- 3 zile. Pe 20 mai după-amiaza, Soarele intră în zodia lor și, de atunci, timp de o lună, vor fi protejați și puternici.

Horoscop Urania Rac

În prima parte a zilei de 14 mai (până la ora 8), firești preocupări bănești. Între 14 și 16 mai (până la ora 19:33), interes concentrat pe asimilarea unor cunoștințe, pe punerea în ordine a unor atașamente față de situații, oameni, sentimente care i-au obligat pe nativi, de-a lungul timpului, să ia anumite decizii. Acum, în unele cazuri, se pune problema unui final pe care vor să-l decidă ei înșiși sau pe care vor să-l hotărască în funcție de interesele lor. Moment de ordine interioară și de discuții pragmatice. Încercări de a ajunge la o înțelegere cu persoane mânate, la rândul lor, de interese materiale. Între 16 mai, după-amiaza și dimineața zilei de 19 mai, eforturile nativilor, indiferent de vârstă sau de loc în societate, se vor îndrepta spre chestiunile conflictuale care îi solicită (sau îi amenință), spre o necesară stabilizare profesională. Dorința lor actuală este aceea de a face un salt, de a trece rapid, de la un nivel socio – profesional la altul, ceea ce este greu de realizat. Unor persoane însă destinul le poate oferi surprize și îi poate pune pe nativi în situația de a-și asuma răspunderi peste capacitatea lor reală (vârstă, pregătire, competență, experiență). De unde și fireștile contestări. Din seara zilei de 19 mai și până pe 20 mai, Luna le va alimenta stările interioare cu trăiri complexe: unele pot ține de amintiri sau regrete, altele de ambalări revendicative sau de concluzii care îi pun pe o direcție deloc confortabilă (certurile, explicații, pretenții). Relațiile cu prietenii sunt destul de încorsetat sau de condiționate de factori externi (interes de moment, obligația de a menține dialogul civilizat, etc.). Din 20 mai, Soarele va tranzita casa a XII-a a lucrurilor ascunse și va scoate la iveală motivații și implicații surprinzătoare, mai ales în ceea ce privește o relație de muncă. Atenție la riscurile unor eforturi fizice ce pot declanșa crize de sciatică, probleme musculare sau de circulație periferică, la nivelul aparatului loco-motor.

Horoscop Urania Leu

În prima parte a zilei de 14 mai (până la ora 8), nativii vor fi în formă bună fizică și psihică, manifestându-și, în mod vizibil, dorința a de a se impune, de a fi ascultați și admirați. Dacă nu reușesc asta cu mijloacele firești atunci vor recurge la teatralism, la autoritarism pentru a impresiona și intimida. Între 14 mai (după ora 8) și 16 mai (până la ora 19:33), Leii se pot confrunta cu situații limită, urgente, stringente sau greu de rezolvat de la un moment la altul, cu privire la plăți sau datorii cu o logică administrativă sau investițională. De aceea, în jurul acestor ipostaze se poate dezvolta o întreagă tevatură, de multe ori sterilă, născută dintr-un lanț de neputințe de a onora toate plățile necesare. Alteori, copiii pot fi cauza acestor cheltuieli neprevăzute. Între 16 mai, după-amiaza și dimineața zilei de 19 mai, nativii vor face efortul de a deveni diplomați, abili, eficienți. Nu e un tranzit deosebit de favorabil, drept care, în situația unor examene, momentul astral nu e în totalitate, de partea lor. Aș spune că, în unele privințe, se poate contura o îndoială, o ambiguitate, o nehotărâre sau dorința de a amâna un gest categoric până la probe noi și elocvente care să justifice și să le consolideze decizia. Din seara zilei de 19 mai și până pe 20 mai, se nasc tensiuni majore care au ca sursă generatoare una sau mai multe probleme de patrimoniu personal, de avere a familiei, de gestionare a unei locuințe sau a unor bunuri imobiliare și/sau funciare. Precum și, într-un alt registru, chestiuni de exercitare a puterii, de autoritate, de imagine sau de credibilitate. Conflictul de interese, opoziția rivalilor, situațiile cu grad mare de pericol și complexitate pot da naștere la furtuni. Din 20 mai, Soarele va tranzita casa prietenilor dar va angaja, în egală măsură, și relațiile cu persoanele dragi.

Horoscop Urania Fecioara

În prima parte a zilei de 14 mai (până la ora 8), se pot consuma mici gesturi cu valoare personală menite să echilibreze organismul. Poate fi vorba de o terapie, de un tratament, de o procedură medicală, cosmetică sau de recuperare ori tehnici de meditație pentru calmarea psihicului și armonizarea spiritului. Între 14 mai dimineața și 16 mai (până la ora 19:33), se conturează o efervescență personală: Fecioarele sunt preocupate (obsedate chiar!) de propria lor persoană. Vor să rezolve repede tot ceea ce îi privește, vor să tranșeze o serie de conflicte sau relații anapoda care stau în calea lor, vor să facă ordine în familie. În această ultimă ipostază, s-ar putea să le fie mai greu, nativii întâmpinând greutăți ori de câte ori vor face un gest de împăcare sau de mediere între rude. Doar că, la un moment dat, viața însăși, prin reflexele ei legale, îi va aduce pe aceia în situația de a ceda, de a accepta și de a-i asculta pe cei născuți în Fecioară care au, cu adevărat, o soluție pentru ei. Între 16 mai, după-amiaza și dimineața zilei de 19 mai, bani, bunuri, plasamente, griji, necazuri, posibile schimbări de situație care survin, de la o clipă la alta, fără să permită o rezolvare reală ci doar să complice contextul ori să-l facă și mai greu de suportat. Din seara zilei de 19 mai și până pe 20 mai, Luna, deși le va tranzita casa a III-a a comunicării, nu va fi deloc aliatul lor. Dimpotrivă, va funcționa ca un agent de subminare sau diversiune, șubrezindu-i pe nativi în toate manifestările lor. Nu toată lumea aparținând acestei zodii va fi vizată de acest tranzit, dar pentru cei activi, aflați în prim-planul vieții publice, se conturează un adevărat război al convingerilor personale care intră în contradicție cu un curent general de opinii, de interesele unor persoane sau grupuri, de strategia care funcționează în mediul în care își exercită profesia sau care contravin idealurilor și scopurilor lor majore de viață. Drumurile trebuie evitate. Din 20 mai, Soarele va intra în casa ridicării în rang și a valorificării superioare a meseriei și le va aduce sprijinul astral atât de necesar lor, acum.

Citeşte mai multe pe libertatea.ro

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Alina Bădic anunță o săptămână de vis pentru aceste zodii. Schimbări benefice, dar și răsturnări de situație pentru ele
Capital.ro
Mașinile au interzis! Amenda este de 10.000 de lei. E lege în România
Playtech.ro
Ce analize poți face gratuit dacă nu ai asigurare de sănătate. Investigațiile medicale pe care toți românii ar trebui să le facă
DailyBusiness
Lovitură pentru români! Premierul confirmă: PREȚURILE EXPLODEAZĂ
Adevarul
Greva minerilor care l-a cutremurat pe Ceaușescu. Cum s-a schimbat Valea Jiului, după epoca de aur a cărbunelui VIDEO
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Cea mai ieftină stațiune de pe litoralul românesc. Turiștii dau năvală
Ego.ro
Mădălina Ghenea a ieșit la masă alături de un actor de la Hollywood. Cum a fost surprinsă românca în compania starului american
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Mutu și-a băgat soția la înaintare! Masculilor le-a stat ”ceasul” chiar în buza mării: și-a făcut apariția Sandra, într-un minuscul costum de baie!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
A început programul național FIV 2024: Sprijinul financiar oferit de Ministerul Familiei și documentele necesare pentru înscriere
Capital.ro
Nu te vom uita! A murit cea mai iubită actriță. Marea doamnă a făcut accident vascular cerebral
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
ANM a emis coduri galbene de vânt puternic și caniculă în mai multe județe
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României? CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!