PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Meteorologii anunţă VREME INSTABILĂ, ploi şi ninsori la munte

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă vremea va fi instabil şi răcoroasă pentru această dată. Temperaturile vor scădea în zilele următoare, maxima se va situa în jurul valorii de 21 de grade. De joi valorile termice diurne vor marca o creştere uşoară, apropiindu-se de mediile climatologic specifice acestei date din an.
Romania TV
15 mai 2016, 13:37
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Meteorologii anunţă VREME INSTABILĂ, ploi şi ninsori la munte

PROGNOZA METEO LUNI. Vremea va fi în general instabilă. Cerul va avea înnorări în regiunile vestice şi nordice, apoi şi în cele centrale şi nord-estice, unde vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. În restul teritoriului nebulozitatea va fi temporar accentuată, iar manifestările specifice instabilităţii atmosferice se vor semnala local, cu precădere în prima parte a intervalului. Cantităţile de apă vor depăşi local 10…15 l/mp şi punctiform 25…30 l/mp. În special în regiunile sudice, la începutul nopţii, vor fi condiţii de grindină. În nordul Carpaţilor Orientali, la altitudini mari, ploile se vor transforma în lapoviţă şi ninsoare. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 5 grade in Dealurile de Vest şi 15 grade pe litoral.

PROGNOZA METEO BUCURESTI: Vremea va fi în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate, mai ales în prima parte a nopţii, când se vor semnala averse, posibil moderate cantitativ, insoţite de descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura minimă va fi de 11…13 grade.

PROGNOZA METEO MARŢI. În cea mai mare parte a ţării vremea va fi instabilă şi se va răci faţă de intervalul precedent, astfel că valorile termice diurne vor fi mult mai coborâte decât cele normale pentru această dată. Excepţie va face partea de sud-est a teritoriului, unde abaterea termică va fi mai puţin accentuată. Temperaturile maxime vor avea valori de la 9 grade în nordul Moldovei, până la 21 de grade în Muntenia şi Dobrogea. In regiunile, estice, sud-estice şi parţial în centru vor fi înnorări temporar accentuate şi se vor semnala averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului.

Cantităţile de apă vor depăşi local 10…15 l/mp şi punctiform 30 l/mp. Izolat se va semnala grindină. În rest, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala în prima parte a intervalului, dar vor fi pe arii mai restrânse şi la cote mai reduse. La munte, la altitudini mari, trecător, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă sau ninsoare.

PROGNOZA METEO BUCURESTI: Vremea va fi instabil şi răcoroasă pentru această dată. Mai ales în cursul zilei, cerul va avea înnorări temporar accentuate şi se vor semnala averse, posibil moderate cantitativ, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura aerului va fi în uşoară scădere faţă de intervalul precedent, astfel încât maxima zilei se va situa în jurul valorii de 20 de grade.

PROGNOZA METEO MARTI: Vremea va fi în general instabilă şi se va menţine mai rece decât ar fi normal pentru această dată, mai ales la valorile diurne. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, îndeosebi după-amiaza şi seara când vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului în regiunile nordice, nord-estice şi centrale, precum şi în zonele montane şi submontane şi pe arii mai restrânse în restul teritoriului. Punctiform cantităţile de apă vor depăşi 20…25 l/mp şi izolat se va semnala grindină. Pe crestele montane înalte precipitaţiile vor mai fi şi sub formã de lapoviţă sau ninsoare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 grade in estul Transilvaniei si Dealurile de Vest şi 20 de grade in sud si sud-est.

PROGNOZA METEO BUCURESTI: Vremea va fi în general instabilă şi rece pentru această dată. Cerul va avea înnorări, temporar acentuate mai ales după-amiaza când va creşte probabilitatea de apariţie a averselor însoţite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări de scurtă durată în timpul ploilor. Temperatura maximă va fi de 17…18 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea se va menţine în general instabilă şi răcoroasă pentru această dată din an, chiar mult mai rece în partea de nord şi de centru a ţării, unde valorile diurne vor marca o scădere faţă de ziua anterioară. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în prima parte a intervalului când se vor semnala averse şi intensificări de scurtă durată ale vântului în regiunile nordice, estice şi centrale, precum şi în zonele montane şi submontane şi pe arii mai restrânse în restul teritoriului. Punctiform se vor cumula cantităţi de apă ce vor depăşi 20 l/mp şi vor fi condiţii de grindină. Pe crestele montane înalte, trecător, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă sau ninsoare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 grade in estul Transilvaniei şi 21 de grade in Lunca Dunarii.

PROGNOZA METEO BUCURESTI: Vremea se va menţine în general instabilă şi răcoroasă pentru această dată din an. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate îndeosebi după-amiaza şi seara când se vor semnala averse şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 18…19 grade.

TENDINTA:

JOI – Vremea va fi uşor instabilă, iar valorile termice diurne vor marca o creştere uşoară, apropiindu-se de mediile climatologic specifice acestei date din an. Cerul va fi variabil, dar mai ales după-amiaza şi seara vor fi înnorări temporar accentuate, averse şi descărcări electrice, local în zonele montane şi submontane şi pe arii restrânse în rest. Vor fi condiţii de grindină şi punctiform se pot înregistra cantităţi de apă mai însemnate. Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări de scurtă durată în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 grade in estul Transilvaniei şi 23 de grade in vest si sud-vest.

VINERI, SAMBATA, DUMINICA – Vremea va intra într-un proces de încălzire uşoarã şi treptată, urmând a se înregistra valori termice în jurul celor climatologic specifice acestei perioade din an. Local şi temporar se vor semnala manifestări specifice instabilităţii atmosferice.

Spynews
Obiectul cu care a fost înmormântată prințesa Diana. Avea o semnificație specială pentru ea
Bzi.ro
Denisa Nechifor a făcut spectacol la piscină, în costum de baie! Cum se păstrează focoasa brunetă, la 40 de ani
Fanatik.ro
Insula Iubirii 2025, când începe show-ul de la Antena 1. Mii de cupluri s-au înscris deja pentru sezonul 9
Capital.ro
Telefoanele mobile sunt interzise începând cu 11 septembrie. Guvernul a dat ORDIN
Playtech.ro
Ciocnirea navetei NASA cu asteroidul Dimorphos a creat o ploaie de meteoriți care va ține 100 de ani și...
DailyBusiness
Vestea cea mare pentru toamna 2024. Apare un nou tip de program „Rabla” pentru români
Adevarul
Pățania unor români care și-au petrecut vacanța în Grecia. „Profită că nu înțelegem alfabetul lor”
Spynews
Irinel Columbeanu, abandonat în azil! Afaceristul ar fi fost părăsit de prietenii lui și trece prin clipe grele
Spynews
Dulce împăcare! Dana Roba este din nou împreună cu Beniamin! Nu au rezistat prea mult timp unul fără celălalt / FOTO
Evz.ro
Cum se impozitează o pensie de 4.000 de lei. Acesta este calculul
Ego.ro
Oana Zăvoranu, imaginile pe care le-ar vrea ȘTERSE! Cum a ajuns să arate azi Querida, la 51 de ani
Prosport.ro
FOTO. Cea mai sexy șefă de federație a recunoscut, la 49 de ani, compromisurile și sacrificiile pe care le face pentru a arăta așa
wowbiz.ro
Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată
Cancan.ro
Pensie de 100.000 de lei pe lună după recalculare. Ce meserie a avut românul care o încasează
Playsport.ro
Apariție interzisă la propria nuntă?! Prea fierbinte! Cum s-a îmbrăcat "Perla Banatului" la cununia cu Marius Constantin
kanald.ro
Cunoscutul rapper, Fatman Scoop, a murit la vârsta de 53 de ani: Acesta s-a prăbușit pe scenă în timpul unui concert
Capital.ro
Ungaria e părăsită. Este o umilință supremă pentru unguri. Au refuzat să participe
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Jordan Chiles, imagini incendiare, în bikini, în plin scandal cu medalia Anei Bărbosu
stirilekanald.ro
Șocant de ce a murit de fapt Sorin Nazîru, la 16 ani! 'Paracetamol și apă rece puteam să-i dau și eu'
substantial.ro
Pepenele Kajari: aclimatizat cu succes la Banca de Resurse Genetice Vegetale Buzău
MediaFlux
Câți români NU VOR PRIMI CREȘTERI DE PENSII de la 1 ianuarie. Dezvăluiri despre "a doua recalculare"
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...