Horoscop vineri, 27 mai şi pentru weekend

Zi de vineri si un weekend speciale pentru toti nativii zodiacului. 
Romania TV
27 mai 2016, 05:52
Horoscop vineri, 27 mai şi pentru weekend

Berbec
Te simti coplesit de lipsa timpului liber, orele in plus incep sa devina o povara pe parcursul zilei. Cateva momente de gandire a taskurilor de astazi si rearanjare a programului vor face minuni pentru tine. Umple-ti timpul liber cu cateva doze de distractie si aventura dupa care ravneai de ceva timp. Dar incearca sa nu renunti la toate intalnirile programate, altfel iti vei rani reputatia greu dobandita.

Taur
Sincronizarea trebuie sa fie perfecta. Actioneaza prea devreme si te vei simti coplesita de situatie, actioneaza prea tarziu si vei pierde oportunitatea perfecta. Trebuie sa fii atenta la atitudinea celor din jur pentru a-ti da seama cand este momentul perfect de actiune pentru tine. Asculta mai mult decat vorbesti si asteapta, nu te grabi, momentul perfect va veni curand.

Gemeni
Incepe sa devina relaxant sa ai intotdeauna ceva planificat dar exista si riscul de a te pierde printre taskurile care-ti creioneaza rutina. Te concentrezi prea mult pe tine insuti, iar asta-ti va cauza cateva probleme personale cu cei cu care esti apropiata. Trebuie sa vezi care sunt persoanele asupra carora sa-ti indrepti mai mult atentia si energia, altfel vei risca sa te indepartezi de acele persoane.

Rac
Inca esti nehotarata, nu este un moment bun pentru a-ti indrepta atentia spre un singur lucru astazi . Pastreaza-ti energia, deoarece atunci cand vei avea cea mai mare nevoie de ea, iti va lipsi. Cauta activitati ce iti acorda o flexibilitate mai mare pentru a reusi sa-ti iei o pauza binemeritata cand ai nevoie de ea.

Leu
Timpul este foarte important si esti presata de el in fiecare zi, nu iti poti permite a-i astepta pe ceilalti sa-si dea seama de minunatele idei pe care le ai. Este timpul sa iei atitudine, cand vezi o persoana importanta pentru tine, nu-ti fie frica, abordeaz-o, fa-te auzita, in cel mai frumos si fermecator mod posibil. Gandeste-te ca tu ii ajuti si le oferi ceea ce ei cauta, nu invers. Ai toate atuurile in maneca!

Fecioara
Daca te gandesti prea mult la ceea ce vrei sa faci, te vei pierde in detalii, dar este mai bine decat sa te pripesti si sa iei o decizie gresita. Acorda-ti putin timp pentru a te gandi care-ti sunt optiunile in situatia de fata. Sunt prea multe in joc acum, nu te lasa dusa de val. Este momentul ideal pentru un pic de introspectie!

Continuarea pe lyla.ro.

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Alina Bădic anunță o săptămână de vis pentru aceste zodii. Schimbări benefice, dar și răsturnări de situație pentru ele
Capital.ro
Mașinile au interzis! Amenda este de 10.000 de lei. E lege în România
Playtech.ro
Test de atenție pentru cei cu ochi ageri de vultur. Găsește banana ascunsă din imagine în doar 7 secunde
DailyBusiness
Lovitură cruntă din partea BNR! Cresc ratele românilor
Adevarul
Greva minerilor care l-a cutremurat pe Ceaușescu. Cum s-a schimbat Valea Jiului, după epoca de aur a cărbunelui VIDEO
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Românii care trebuie să-și verifice cardurile. Se dau banii de la stat
Ego.ro
Ținuta de mii de euro pe care Carmen Iohannis a purtat-o la Jocurile Olimpice de la Paris. Poșeta de designer a atras toate privirile
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Mutu și-a băgat soția la înaintare! Masculilor le-a stat ”ceasul” chiar în buza mării: și-a făcut apariția Sandra, într-un minuscul costum de baie!
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cod galben de vijelii puternice, până marți noapte! Cele 13 județe în care se vor resimți fenomenele meteo severe
Capital.ro
Nu te vom uita! A murit cea mai iubită actriță. Marea doamnă a făcut accident vascular cerebral
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
INSP avertizează asupra pericolului virusului West Nile transmis prin înțepătura de țânțar
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României? CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!