SUBIECTE ROMÂNĂ EVALUARE NAŢIONALĂ 2016. Vezi ce SUBIECTE au avut elevii de clasa a IV-a

EVALUARE NAŢIONALĂ ROMÂNĂ. Aproximativ 200.000 de elevi de clasa a IV-a au susținut luni testarea la Limba română din cadrul evaluării naționale, iar în data de 31 mai vor avea proba la Matematică, potrivit calendarului aprobat de MENCȘ. Proba de evaluare a cunoștințelor în limba maternă pentru elevii care aparțin minorităților naționale va avea loc pe 2 iunie.
Filip Stan
30 mai 2016, 12:50
SUBIECTE ROMÂNĂ EVALUARE NAŢIONALĂ 2016. Vezi ce SUBIECTE au avut elevii de clasa a IV-a

SUBIECTE ROMÂNĂ EVALUARE NAŢIONALĂ CLASA A IV-A 2016. Elevi de clasa a IV-a au avut luni examen la română. VEZI AICI CE SUBIECTE AU AVUT: TEST 1 şi TEST 2.

Rezultatele obținute nu se înregistrează în catalogul clasei, fiind valorificate la nivelul unității de învățământ prin elaborarea planurilor individualizate de învățare și prin informarea părinților/ reprezentanților legali ai elevului asupra stadiului formării și dezvoltării competențelor evaluate. Evaluarea Naţională 2016. Subiecte la Limba română pentru clasa a IV-a.

SUBIECTE ROMÂNĂ EVALUARE NAŢIONALĂ CLASA A IV-A 2016. Metodologia prevede că sălile în care se susțin evaluările naționale la clasele a II-a, a IV-a și a VI-a sunt, de regulă, sălile în care elevii își desfășoară activitatea în mod curent. Totuşi, acestea vor fi adaptate în prealabil în funcție de testul planificat, prin eliminarea oricăror materiale didactice care i-ar putea influența pe elevi.

SUBIECTE ROMÂNĂ EVALUARE NAŢIONALĂ CLASA A IV-A 2016. Durata alocată rezolvării subiectelor este de 30 de minute pentru fiecare test administrat la Evaluarea Națională la clasa a II-a, de 60 de minute pentru fiecare test administrat la Evaluarea Națională la clasa a IV-a și tot de 60 de minute pentru fiecare test administrat la Evaluarea Națională la clasa a VI-a.

SUBIECTE ROMÂNĂ EVALUARE NAŢIONALĂ CLASA A IV-A 2016. Testele vor fi evaluate în cadrul unităților de învățământ de cadrele didactice care predau în respectivele școli. În cazul în care numărul de cadre didactice dintr-o unitate de învățământ este insuficient, președintele Comisiei de organizare și de administrare a evaluărilor din respectiva unitate de învățământ solicită comisiei județene/ a municipiului București nominalizarea unor cadre didactice din alte școli. Înainte de începerea procesului de evaluare, președintele din centrul de evaluare are obligația de a asigura o sesiune de instruire pentru evaluatori.

SUBIECTE ROMÂNĂ EVALUARE NAŢIONALĂ CLASA A IV-A 2016. Fiecare test este evaluat de către două cadre didactice, pentru fiecare disciplină în parte, pe baza Caietului cadrului didactic.

SUBIECTE ROMÂNĂ EVALUARE NAŢIONALĂ CLASA A IV-A 2016. Rezultatele obținute la aceste evaluări nu se vor înregistra în catalogul clasei și vor fi valorificate la nivelul unității de învățământ prin elaborarea planurilor individualizate de învățare, consemnarea în portofoliul educațional al elevului, respectiv informarea părinților/ reprezentanților legali ai elevului.

Spynews
Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit religios tot astăzi, după cununia civilă! Imagini exclusive de la biserica unde și-au jurat iubire pentru totdeauna / VIDEO
Bzi.ro
Cum scapă Mirela Vaida de kilogramele acumulate în vacanță. Ieșeanca a recunoscut: „Îmi plac mâncărurile bine făcute!”
Fanatik.ro
Afacerea care a înflorit pe timp de secetă într-o localitate din România. Planta care aduce zeci de mii de euro profit
Capital.ro
De ce NU cresc toate pensiile. Olguța Vasilescu tună și fulgeră: Au aruncat legea la coș
Playtech.ro
Pierdere grea în politică. Premierul a murit în urmă cu puțin timp
DailyBusiness
Fenomenul șocant care șterge trei orașe de pe HARTA României
Adevarul
Revoltă cu repetiție. Încă un lider mercenar îi declară public război lui Putin: „Toate acestea sunt opera așa-zisului «președinte»”
Spynews
Jucător de fotbal, prăbuşit pe teren în timpul meciului! Sportivul în vârstă de 27 de ani s-ar confrunta cu probleme cardiace / VIDEO
Spynews
”Mâine strângem mieii". Discuțiile șocante dintre Andrew și Tristan Tate au fost făcute publice. Cum ar fi vorbit despre femeile care ar fi lucrat pentru ei
Evz.ro
Bicarbonatul de sodiu înlătură mirosurile neplăcute din șifonier
Ego.ro
ATENȚIE, pensionari! Ce faci dacă primești o pensie MAI MARE decât te așteptai
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare în costum de baie cu una dintre cele mai frumoase femei din fotbalul românesc!
wowbiz.ro
Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Florin Salam! Motivul pentru care a dispărut din me
Cancan.ro
Ninge peste câteva săptămâni în România! Meteorologii Accuweather anunță data exactă a primelor ninsori
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
Tragedie pe o plajă cunoscută din Constanța: Un copil de 11 ani s-a înecat sub privirile turiștilor
Capital.ro
Se schimbă buletinele. Anunțul făcut de MAI. Se întâmplă din 9 septembrie
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Imperiul lui Ion Țiriac a fost împărțit. Magnatul a luat decizia în privința averii
stirilekanald.ro
Snopit în bătaie de un vecin, Cristian a murit! "Fiecare os din fața lui e rupt!"
substantial.ro
A murit Salim Hoss, fost prim-ministru al Libanului, la 94 de ani
MediaFlux
S-A AFLAT cine VA FI PREȘEDINTELE ROMÂNIEI! Răsturnare TOTALĂ de SITUAȚIE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...