Te pregăteşti de balul de absolvire? Bijuteriile dentare, la mare cautare în rândul liceenilor

Pe sfârșit de an școlar, tinerii liceeni se pregătesc pentru balul de absolvire, ultima reuniune cu colegii, înainte de examenul de bacalaureat și viața de facultate.
Roxana Gagiu
02 iun. 2016, 14:29
Te pregăteşti de balul de absolvire? Bijuteriile dentare, la mare cautare în rândul liceenilor

Limuzine, costume elegante, rochii de seara lungi și locații inedite. Toate acestea sunt de nelipsit în cea mai importantă noapte a ultimului an de liceu. Tinerii sunt deja cu gândul doar la balul de absolvire deoarece totul trebuie să fie perfect pentru o noapte de neuitat.

Nodul de la cravată, papionul, accesoriile și ținutele sunt doar câteva dintre detaliile pe care tinerii trebuie să le le rezolve. De costume și rochii de seară nu mai vorbim. Cele mai noi trenduri țin de cosmetica dentară – bijuteriile dentare sunt la mare cautare în rândul tinerilor. Un alt trend care începe să ia amploare este cel al fillerelor cu acid hialuronic.

Ce sunt bijuteriile dentare?

Bijuteriile dentare sunt preferatele fetelor care își doresc un zâmbet atractiv și inedit în seara balului. Bijuteriile dentare sunt de regulă pietre prețioase sau semi-prețioase care se aplică prin tehnici neinvazive pe dinți. Procesul durează foarte puțin și este simplu, fără dureri.

Bijuteria poate rămâne pe dinți intre 6 luni – 1 an, dar la alegerea pacientului se poate îndepărta oricând printr-o tehnică specială care va lăsa dintele la fel inainte.

„O bună parte dintre tinerele care își doresc să încerce o bijuterie dentară au reticențe cu privire la impactul pe care bijuteria sau adezivul o va avea asupra danturii ori dacă tehnica este dureroasă. Odată ce le explicăm întregul proces și le aplicăm bijuteriile rămân surprinse de rezultate și de cât de puțin timp a durat întrega experiență”, a explicat Vivian Sendroiu, medic stomatolog specialist, Dental Vivclinique.

Cum funcționează fillerele cu acid hialuronic?

Un alt trend în randul tinerelor este de a avea buzele perfect conturate și atrăgătoare, un zâmbet de vedetă. Balul este o ocazie unica și din acest motiv toate fetele merită look special pe care să nu il uite niciodată.

Fillerul oferă volum și fermitate în zona în care este aplicat și înfrumusețează zâmbetul domnișoarelor. Este recomandată folosirea acidului hialuronic deoarece este un constituent natural al pielii și nu prezintă nici un pericol pentru sănătate.

Acidul hialuronic se injectează de către un medic specialist iar efectele pot fi observate imediat după terminarea procesului. Totul durează aproximativ 30 de minute, iar rezultatele sunt îndelungate.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Momentul în care polițiștii din Leeds, Anglia, iau cu forța copiii rromilor! De aici a început tot scandalul – VIDEO
Fanatik.ro
Satul din România cu plaje fine, liniște și mâncare bună. Ideal pentru cei care s-au săturat de aglomerația și serviciile de pe litoral
Capital.ro
Vestea care a distrus-o pe Simona Halep: A fost ca și cum mi-ai înfipt un cuțit în piept și mi-ai luat respirația
Playtech.ro
DOLIU în muzică! Marele artist A MURIT! Fanii nu-și pot reveni!
DailyBusiness
Românii care stau la curte pot primi amenzi de până la 100.000 de lei
Adevarul
Argument neobişnuit folosit de o avocată din Italia pentru a salva un urs care a atacat un turist: poate fi relocat în România
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Cât a câștigat Meghan Markle din serialul ”Suits”. Nu a fost nici pe departe cea mai bine plătită actriță
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri și ce i-a cerut să-i aducă 😲
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Misterul morții lui Andrei Versace. Avocatul Adrian Cuculis a explicat principalele ipoteze: „Ar putea să fie și otrăvit”
Capital.ro
A explodat BOMBA despre Traian Băsescu! S-a aflat ce a făcut fostul președinte al României
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu 11 ani decât ea!
stirilekanald.ro
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
substantial.ro
32% dintre ucraineni acceptă concesii teritoriale pentru încheierea războiului
MediaFlux
TRĂDARE în INSULA IUBIRII! S-a VĂZUT TOT la TV!
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!