CÂŞTIGĂTOR ROMÂNII AU TALENT 2016. Vezi cine a luat premiul de originalitate

CÂŞTIGĂTOR ROMÂNII AU TALENT 2016. Câştigatoarea premiului de originalitate este Anisia Gafton.
Alina Costache
03 iun. 2016, 19:44
CÂŞTIGĂTOR ROMÂNII AU TALENT 2016. Vezi cine a luat premiul de originalitate

CÂŞTIGĂTOR ROMÂNII AU TALENT 2016. Cinci numere iesite din tipare s-au intrecut pentru premiul de originalitate in valoare de 10.000 de euro. Dreams Drums Druum, Anisia Gafton, Dumitru Sanduta, Fratii Adrian şi Triada s-au luptat pentru a câştiga voturile telespectatorilor. Anisia Gafton a castigat premiul de originalitate al sezonului 6 Romanii au talent.

Anisia Gafton a oferit un show de senzaţie în finala de la Românii au talent.

A făcut glume pe seama lui Smiley şi a lui Andi Moisescu, însă momentul cu adevărat savuros a fost când a început să cânte despre moldoveni.

Publicul şi juriul au fost în picioare. VEZI VIDEO AICI

Primul contact cu stand up-ul l-a avut in gradinita, cand educatoarea o punea sa spuna „Capra cu trei iezi”. Ceva mai tarziu, prin clasa a doua, rudele o rugau sa povesteasca ce a facut in ziua respectiva, la scoala. Obisnuia sa isi imite invatatoarea, iar rudele sale radeau. Anisia nu intelegea de ce, dar era un sentiment placut.

In scoala generala a facut si dansuri, dar a avut un accident si a renuntat. S-a inscris la facultatea de Informatica, a facut 3 ani si s-a reorientat catre teatru. A participat si a castigat mai multe concursuri de teatru in tara. A facut un an si jumatate facultatea de teatru George Enescu, Iasi. S-a apucat de stand-up comedy in momentul in care, la un festival de teatru, a aflat ca piesa de teatru in care juca a fost suspendata. In schimb, pentru prima oara in viata ei, s-a inscris la stand-up, desi nu era sigura ca poate face fata, scrie romaniiautalent.ro.

VEZI SI: CÂŞTIGĂTOR ROMÂNII AU TALENT FINALA 2016. Mara Prună a emoţionat o ţară întreagă