Cele mai infidele zodii

Motivele pentru care oamenii înșală sunt diverse. Însă, nu toți recurg la asta. Astrologii spun că este scris în stele cine este predispus să caute pe altcineva în timp ce este într-o relație. Iată care sunt cele mai infidele zodii.
Alina Costache
08 iun. 2016, 13:44
Cele mai infidele zodii

Scorpion
Este zodia cu cel mai mare apetit…sexual. De aceea, se poate ca cei născuți sub acest semn zodiacal să caute în altă parte ce nu găsesc la partener. Atunci când Scorpionul își dorește ceva, fie că este vorba de o relație cu o altă persoană sau un lucru, nu se va opri de la nimic până nu-și va îndeplini dorințele. El poate recurge și la minciună și manipulare dacă este necesar.

Însă, atunci când iubesc cu tot sufletul, Scorpioni sunt foarte loiali și implicați sută la sută în relație, astfel încât înșalatul are mai puține șanse. Mai important, o viață sexuală intensă nu ar trebui să fie în centrul relației cu un Scorpion. Odată ce unui Scorpion i s-a fixat în minte că vrea să obțină în altă parte ce nu găsește la partener sau să părăsească relația, nimic nu va schimba decizia lor.

Balanță
Atunci când există dificultăți în relație, Balanțele muncesc din greu pentru a încerca să restabilească armonia în cuplu. Cu toate acestea, lor nu le plac neînțelegerile și le vor evita cu orice preț. De aceea, preferă să încerce să aibă o viață dublă. Ele pot încerca să reaprindă vechi iubiri cu foștii iubiți sau să caute potențiali pretendenți. Dacă relația ta cu o Balanță se apropie de sfârșit, ea va încerca să pună capăt în termeni prietenoși. Este puțin probabil ca ea să facă saltul, până când nu e sigură că are un plan B.

Leu
Leilor le place să fie în centrul atenției și nu vor rezista lângă oamenii care nu le respectă drepturile sau care se cred superiori lor. Încrederea foarte mare pe care o au în forțele proprii îi face atractivi în fața celorlalți. Încrederea foarte mare în sine înseamnă, de asemenea, că ei simt că este datoria lor de a-și împărtăși dragostea și corpul cu mai mult de o persoană. De aceea, Leul nu are dificultăți în a-și înșala partenerul sau să se despartă de el pentru a începe o nouă relație.

Săgetător
Săgetătorii sunt mai mereu neliniștiți și la nesfârșit de curioși, în căutarea lor de experiențe noi și interesante. Ei sunt oameni spontani care iau decizii de moment fără să țină cont de consecințe. Prin urmare, un Săgetător nefericit va înșela de multe ori. Această atitudine fără griji și spirit aventuros îl face atractiv pentru alții.

Problema pentru Săgetător este că, odată ce magia unei relații noi și interesante a trecut, trece și entuziasmul lor pentru relația în curs.

Vrei să știi câte șanse ai să îți cunoști mai bine partenerul încă de la prima întâlnire? Astrologii au făcut un top cu zodiile care fac dragoste la prima întâlnire.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de mașini. Trebuie să obțină acest document neapărat
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Nokia, o afacere de miliarde. Cum s-a dus în cap un gigant
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
S-a pus limită. Decizie definitivă cu banii românilor. Interzis prin lege să mai depășești
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
CFR Călători repune în circulație 6 vagoane modernizate seria 21-90
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!