Horoscopul săptămânii 13-19 iunie. Află previziunile pentru zodia ta

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în săptămâna 13-19 iunie.
Alina Costache
13 iun. 2016, 06:14
Horoscopul săptămânii 13-19 iunie. Află previziunile pentru zodia ta

Gemeni

Dacă eşti singură, săptămâna aceasta trebuie să dai dovadă de mai mult curaj dacă vrei să obţii ceea ce îţi doreşti. Este momentul perfect pentru a-l cuceri pe bărbatul pe care îl placi, însă tu eşti cea care trebuie să facă primul pas! Cel mai probabil, vei reuşi să te simţi bine alături de o persoană pe care nu o plăceai iniţial. E momentul să abandonezi regulile şi să te laşi purtată de val!

Săptămâna aceasta ai şansa de a ieşi în faţă pe plan profesional datorită ideilor tale strălucite. Dacă vei fi auzită de cine trebuie, cu siguranţă te vei putea bucura şi de beneficii financiare. După ce îţi atingi un ţel, ia întotdeauna o pauză pentru a-ţi reîncărca bateriile.

Rac

Viaţa profesională te menţine foarte ocupată şi din păcate rişti să îţi creezi probleme pe plan personal. Fă un efort ca măcar în weekend să-ţi dedici timpul vieţii de familie, şi astfel vei reuşi să recâştigi încrederea celor dragi! Un membru al familiei are nevoie de ajutorul tău şi eşti capabilă să i-l oferi.

Va fi o săptămână extenuantă pentru tine şi vei avea de-a face cu multe lucruri noi care te vor bulversa iniţial. Din fericire îţi vei intra rapid în ritm şi vei avea rezultate chiar bune. Şefii tăi te vor aprecia pentru eforturile depuse şi te vor plăti pe măsură.

Leu

Evoluezi pe plan personal fără să depui niciun efort în acest sens. Nu e nevoie de compromisuri în cazul tău pentru ca relaţia să funcţioneze aşa cum ar trebui. Pune-ţi în continuare partenerul pe primul loc, dar ai grijă să nu ignori total celelalte persoane din jurul tău!

Nu ar strica ca în această săptămână să îţi faci curaj pentru a avea o discuţie importantă cu superiorii tăi. Poţi aborda subiectul măririi de salariu, dar dacă nu ţi se oferă nu trebuie să mai insişti. Nu ai motive să te plângi de situaţia ta financiară, aşa că nu forţa lucrurile şi nu întrece limita!

Fecioară

Săptămâna aceasta vei fi plină de încredere în tine şi vei reuşi să-ţi dai seama ce vrei cu adevărat de la viaţă. Este momentul să iniţiezi activităţi în care să-ţi incluzi şi partenerul de viaţă şi să nu accepţi refuzuri sub nicio formă. Nu lăsa relaţia amoroasă să îşi piardă din intensitate!

Săptămâna aceasta vei constata că eşti foarte bună în ceea ce faci. De aceea, e posibil să ai pretenţii mai mari în faţa şefilor. Încearcă să îţi ţii impulsivitatea sub control şi să nu spui vorbe pe care ai putea să le regreţi mai târziu.

Citeşte mai mult pe eva.ro.

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Leguma care s-a scumpit enorm în ultimele zile. Se vinde cu un preț uriaș în piețe, deși e produsă în cantități industriale în România și la producători costă doar 1,5 lei un singur kilogram
Capital.ro
Obligatoriu pentru proprietarii de mașini. Trebuie să obțină acest document neapărat
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Romanița Iovan, mai bine ca niciodată. Înfloritoare la 59 de ani
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
S-a pus limită. Decizie definitivă cu banii românilor. Interzis prin lege să mai depășești
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Curiosity descoperă sulf pur pe Marte într-un canal străvechi, uimitând cercetătorii
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!