Şi-a pus viaţa în pericol pentru a-şi salva maşina din ape VIDEO

Noi imagini dramatice de la inundaţiile din Tulcea, acolo unde maşinile au fost luate de ape. Un om a fost filmat în timp ce sare în apa de un metru să-şi salveze autoturismul purtat de puhoaie pe străzi.
Filip Stan
15 iun. 2016, 13:57
Şi-a pus viaţa în pericol pentru a-şi salva maşina din ape VIDEO

Un bărbat a înlemnit când a văzut cum maşina lui este luată ca un fulg de ape. Fără să stea pe gânduri a sărit în apa care-i ajungea până la şolduri în speranţa că va reuşi să o ducă într-un loc sigur. Nu s-a gândit nicio clipă că-şi pune viaţa în pericol.

Oraşul Tulcea a fost la propriu sub ape, străzile au semănat mai degrabă cu canale navigabile, după o ploaie torenţială. Pompierii au intervenit să salveze şoferii prinşi în trafic şi pietonii de pe străzi.

Citeşte şi: Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis o avertizare hidrologică COD PORTOCALIU şi GALBEN, valabilă pe mai multe râuri din ţară.

COD PORTOCALIU. Între 15.06.2016 ora 14:50 – 15.06.2016 ora 24:00

Ca urmare a precipitaţiilor înregistrate în ultimele ore, a celor prognozate şi propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri rapide de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale COTELOR DE INUNDAŢIE pe râurile mici din bazinul Cerna (afluent al Mureșului) și afluenții mici ai Mureșului aferenți sectorului din zona localității Deva, judeţul Hunedoara.

Fenomenele menţionate se pot produce cu probabilitate mai mare în bazinele hidrografice ale râurilor Govajdia, Zlaști și Peștiș.

În intervalul 15.06.2016 ora 15:00 – 16.06.2016 ora 14:00 pe cursurile inferioare ale Timişului (sector aval Şag) şi Bârzavei (sector aval Moniom) – judeţele Caras-Severin şi Timiş.

COD GALBEN. Între 15.06.2016 ora 15:20 – 15.06.2016 ora 21:00

Ca urmare a precipitaţiilor înregistrate în ultimele ore, a celor prognozate şi propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale COTELOR DE ATENŢIE pe afluenții mici ai Jiului aferenți sectorului S.H. Sadu – S.H. Rovinari, județul Gorj.

– În intervalul 15.06.2016 ora 15:00 – 16.06.2016 ora 14:00 pe râurile din bazinele hidrografice: Crasna (judeţele Sălaj şi Satu Mare), Crişul Negru, Crişul Alb – judeţele Bihor, Arad şi Hunedoara, Bega Veche, Timiş, Bârzava, Moraviţa (judeţele Caraş-Severin şi Timiş).

– În intervalul 15.06.2016 ora 15:00 – 16.06.2016 ora 06:00 pe râurile din bazinele hidrografice: Barcău – bazin superior şi afluenţi (judeţele Sălaj şi Bihor), Someşul Mic – bazin superior şi afluenţi (judeţul Cluj), Mureş superior (judeţele Harghita şi Mureş) şi afluenţii săi din judeţele Harghita, Mureş, Cluj, Alba, Sibiu, Hunedoara şi Arad, Bega –bazin superior şi afluenţi (judeţul Timiş), bazinele superioare ale râurilor Caraş şi Nera (judeţul Caraş Severin), afluenţii mici ai Oltului din judeţele Harghita, Covasna, Braşov şi Sibiu), Bârlad – afluenţi bazin inferior, afluenţii mici ai Siretului inferior (judeţele Vrancea şi Galaţi), afluenţii mici ai Prutului din judeţele Vaslui şi Galaţi şi râurile din Dobrogea (judeţele Constanţa şi Tulcea).

Fenomenele de scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale se pot produce cu probabilitate mai mare în intervalul 15.06.2016 ora 16:00 – 15.06.2016 ora 21:00.

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Șoseaua considerată „spaima GPS-ului”. Drumul întortocheat le dă bătăi de cap șoferilor, chiar și Waze are dificultăți
Capital.ro
Permisul este reținut pe loc. Șoferii nu mai primesc dovada cu drept de circulație de 15 zile
Playtech.ro
Se aplică de la 1 septembrie pentru românii cu pensii între 2.000 și 3.000 de lei. Veste bună venită direct de la Casa Națională de Pensii, vizând impozitarea
DailyBusiness
De ce economia țării nu este stabilă? Radu Crăciun: „Asigurăm prosperitatea altora și iluziile noastre”
Adevarul
Manelistul Jador, gest controversat la un concert. S-a filmat când dădea bani publicului. „Dacă îi muncea, nu îi mai arunca” VIDEO
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Pacepa în America. Ce nu a știut atunci Ceaușescu
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
wowbiz.ro
Roberta și-a pierdut viața la volanul autospecialei de poliție pe care o conducea! Avea doar 21 de ani
Cancan.ro
'Ăla-i amantul tău?' Ilie Năstase și Ioana, mega-scandal în fața blocului: 'Te-am văzut'😱
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Cosmin, bărbatul care și-a salvat fiica de la înec în Jupiter, a fost găsit mort de scafandri. Trupul a fost recuperat după 48 de ore de căutări
Capital.ro
STOP la închirieri. S-a dat ordin de la UE. Măsura se aplică în toate statele membre
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. E gata să se dezbrace total. „Cred că sunt hot. Vreau să-mi arăt corpul”
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Cutremur de 7,2 Magnitudine Loveste Coasta de Est a Peninsulei Kamceatka din Rusia: Alertă de Tsunami Emitată
MediaFlux
SECRETUL lui DONALD TRUMP! S-a AFLAT de ABIA ACUM
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...