Horoscopul săptămânii 20-26 iunie. Atenţie la sănătate şi relaţii

Horoscopul săptămânii 20-26 iunie. Acestă săptămână debutează cu un moment important, și anume Faza de Lună Plină care are loc luni, la ora 14:02. Astrologic, acest eveniment este reprezentat de opoziția Lunii din Săgetător și a Soarelui din Gemeni. La nivel mundan va aduce agitație în plan legislativ, mai ales privind anumite acte, legi și norme. Apoi Mercur este implicat în aspecte stresante făcând ca informația să fie distorsionată, iar înțelesul său să fie schimbat, voit sau nu.
Alina Costache
17 iun. 2016, 06:06
Horoscopul săptămânii 20-26 iunie. Atenţie la sănătate şi relaţii

Berbec:
Berbecii încep săptămâna agitați, dar fără a avea un scop anume. Luna Plină reprezintă pentru ei probleme ce țin de acte, în pricipal cele care au legătură cu străinătatea: studiul, concediul, comerțul; aceste domenii sunt vizate și se recomandă un plus de vigilență atunci când se întocmesc sau se manipulează documente.

Atenție și la sănătate care poate fi vătămată în mod imprevizibil din cauza inconjuncției Marte-Uranus, accentul vizând în principal bolile cu transmitere sexuală. Este bine să își cenzureze limbajul, în prima jumătate a săptămânii pentru că sunt tentați să fabuleze și să înflorească situații, fapt ce nu le va aduce beneficii. Luna trece în Capricorn și le poate aduce divergențe în cadrul familiei mai ales cu figurile feminine: mama, sora, mătușa.

Marți Soarele trece în Rac, iar pentru Berbeci va începe o perioadă în care se vor axa pe cămin, familie și securitate emoțională. Este bine să își stabilizeze de acum niște planuri și să le urmeze cu strictețe. Tot marți au un moment bun pentru carieră mai ales dacă lucrează în medii ce țin de creativitate, inovare sau arte plastice. Se recomandă să nu lase imaginația să zburde prea tare și să o țină sub control.

Taur:
Taurilor li se recomandă atenție în ceea ce privește relația muncă-plan social. Au tendința de a fi neglijenți în sarcinile lor, caută metoda rapidă, dar care oferă un rezultat de moment, toate astea doar pentru a satisface nevoile grupului din care fac parte.

Ei bine, să nu se găsească la un moment dat prinși și astfel să plătească scump pentru acestă atitudine. Luna Plină are puternice conotații financiare care să le aducă pierderi de bani sau dificultăți de gestionare. Luna din Săgetător le exacerbează dorințele și tendința de a face cumpărături compulsive, iar apoi să regrete.

Mutarea Soarelui în Rac le sporește capacitatea de comunicare. Își păstrează totuși rezervele caracteristice, dar nu mai au aceeași rigiditate emoțională, iar dacă nu le convine ceva vor exterioriza acest aspect. Modul lor de comunicare este sigur și are scopuri precise. Ziua de marți este prielnică pentru muncă, iar cea de miercuri pentru consolidarea relației.

Tot în acestă zi vor vedea că relația în care se află scoate la suprafață anumite probleme personale pe care ei le ascund sub preș, mai mult sau mai puțin conștient, de aceea putem vorbi despre o evoluție personală datorită relației în care sunt implicați.

Gemeni:
Pentru Gemeni Luna Plină reprezintă momentul în care nu se mai pot ascunde și trebuie să își înfrunte sentimentele și să rezolve relația în care se află. Au parte de o criză a relației care îi pune în mișcare. Nu este o situație foarte fericită, dar ce-i drept îi face să se implice mai mult.

Săptămâna acesta, patronul lor zodiacal, Mercur este implicat în aspecte dificile și astfel nu li se permit pauze. Pot reveni relații trecute care nu au fost soluționate corect, iar acum se cer imperios analizate, pe de altă parte la locul de muncă au niște idealuri iluzorii, greu de realizat și pot foarte ușor să îi inducă în eroare pe colaboratori sau pe șefi.

Intrarea Soarelui în Rac le permite dezvoltarea domeniului financiar în care deja au început să investească timp și energie, dar alegând varianta mai ușoară.

Rac:
Luna Plină se va petrece pe axa sănătății pentru acești nativi, deci se recomandă foarte mare atenție, mai ales în cazurile de tensiune fluctuantă care să afecteze buna funcționare a creierului, posibile accidente vasculare. Apoi relația Mercur-Neptun le poate aduce probleme studenților care nu au…

Continuarea cu toate zodiile pe showbizreport.ro

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Doi români ajunși la all-inclusive în Turcia au avut parte de o experiență neașteptată. „Nu mi-am imaginat că vom primi așa ceva”. Cât au plătit pentru patru zile
Capital.ro
Devine obligatoriu în țară. Ordin semnat și parafat azi, 29 iulie: O nouă etapă pentru drepturile românilor
Playtech.ro
De ce este ziua de 29 iulie foarte importantă pentru români. Are legătură directă cu „Deșteaptă-te, române!”
DailyBusiness
Se dau bani GRATIS pentru români! Cardurile vor fi încărcate în august
Adevarul
Greva minerilor care l-a cutremurat pe Ceaușescu. Cum s-a schimbat Valea Jiului, după epoca de aur a cărbunelui VIDEO
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Vremea se schimbă brusc. Vești de ultimă oră de la ANM
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Criminalul din Brăila nu se mai poate STĂPÂNI! Anchetatorii sunt șocați de comportamentul lui. Ce face ori de câte ori aude numele victimei, dezvăluiri
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Care sunt simptomele infectării cu virusul West Nile. La ce trebuie să fim atenți și când trebuie să mergem la medic
Capital.ro
Mașinile au interzis! Amenda este de 10.000 de lei. E lege în România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Coliziune fatală între tren și camion Kamaz în Rusia: doi morți și până la 100 de răniți
MediaFlux
ROMÂNII primesc 1.281 de LEI de la STAT. DREPT GARANTAT pentru PENSIONARI
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!