Vara asta slăbim 100%: înlocuitorul perfect al zahărului! Are zero calorii

Acesta este un îndulcitor natural care face minuni. Este de 300 de ori mai dulce decât zahărul, dacă este procesat, dar caloriile pe care le are sunt practic aproape de zero!
Alina Costache
18 iun. 2016, 08:21
Vara asta slăbim 100%: înlocuitorul perfect al zahărului! Are zero calorii

Ștevia rebaudiană (ștevia dulce) este un îndulcitor natural care face minuni. Este de 300 de ori mai dulce decât zahărul, dacă este procesată, dar caloriile pe care le are sunt practic aproape de zero! Este recomandată persoanelor care sunt la dietă sau persoanelor care suferă de diabet. Extractul de stevia este 100% natural, ceea ce o face ingredientul perfect pentru a suplini necesarul de ”zahăr” al organismului!

Ștevia rebaudiană (ștevia dulce) reprezintă o alternativă sanatoasă la zahărul obișnuit sau îndulcitorii artificiali. Un mare avantaj al îndulcitorului din stevia este ca are zero calorii si zero carbohidrați. Ștevia rebaudiană nu produce fermenți, fiind recomantată în cazul colonului iritabil. De asemenea, este potrivită pentru femeile care suferă de candidoză. Este hipoglicemică, având o acțiune de scădere a zahărului din sânge, iar acest lucru se observă printr-o mai bună respirație. Plus, nu are contraindicații!

Stevia reglează glucoza, dar este foarte important să știi că o linguriță de extract de stevie pudră este echivalentul unei cești de zahăr. Însă având zero calorii, ea poate fi folosită cu succes în diete, pentru că te ajută să slăbești.

Ce alte beneficii mai are ștevia?

  • Ajută la reglarea tensiunii arteriale. Studiile arată acest lucru, că pacienții cu probleme cu tensiunea, după ce le-a fost administrată stevia, au înregistrat valori mai scăzute ale acesteia, fără a fi semnalate reacții adverse. Efectele benefice ale administrării steviosidelor au fost raportate și la nivelul subiecților unui studiu din 2004,  în care s-a demonstrat o reducere a glucozei și glucagonului în sânge după ingestia a 1 g de stevioside.
  • Previne cariile dentare. Extractele din frunze de stevie previn apariția cariilor dentare, datorită compușilor săi polifenolici, steviosidele și rebaudiosidele A.
  • Are efect antioxidant. Stevia elimină radicalii liberi din organism datorită a trei compuși activi pe care îi conține. Este un produs natural antioxidant, care face minuni pentru corp, digestie și sistem imunitar.
  • Susține sistemul imunitar. Extractul din această plantă are proprietăți antimicrobiene, antibacterien și antifungice, inhibând dezvoltarea bolilor în organism. Extractul din frunze de stevie este imunostimulator.
  • Previne colonul inflamat. Substanțele pe care stevia le conține inhibă contracția musculară, fiind un eficient tratament împotriva diareei.
  • Ajută memoria. Steviosidele din stevia previn apariția deficiențelor de memorie, datorită puternicului rol antiinflamator și antioxidativ.

În concluzie, ștevia rebaudiană este un îndulcitor natural și non-toxic, care ajută atât la slăbit, cât și în funcționarea corectă a întregului organism.

Spynews
Românul care a înjunghiat-o pe fetița de 11 ani, în Londra, este și el tatăl unui copil de patru ani. Ce obișnuia să posteze pe Internet: ”Absolut sinistre”
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Locul din România unde temperaturile nu trec de 20 de grade, în sezonul cald. Turiștii străini îl adoră
Capital.ro
Îți golește contul. Rămâi cu zero lei în bancă. Nu le răspunde, dacă primești mesaj
Playtech.ro
WOW ce schimbare. Pugilista Imane Khelif, transformare ȘOCANTĂ după ce s-a machiat
DailyBusiness
Poți depune CONTESTAȚIE pentru pensie. Dacă vei întârzia cu cererea, o să rămâi cu venitul greșit
Adevarul
Prețul unei jumătăți de secol de închisoare. Cât a primit un bărbat pentru că a stat nevinovat după gratii, timp de 48 de ani
Spynews
Ștefan și Maria de la Mireasa, sezonul 9, vacanță romantică în Italia. Cum și-a răsfățat fostul concurent soția de ziua ei onomastică / FOTO
Spynews
Cum a surprins-o Ronald Gavril pe Anamaria Prodan, de ziua onomastică. Iubitul vedetei a dat dovadă de romantismul suprem | FOTO
Evz.ro
Zodiile care iubesc singurătatea. Rar primesc pe cineva în viața lor
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Trecutul dureros al Ioanei, tânăra din Suceava care și-a pus capăt zilelor. Ce a suportat ani la rând?
Cancan.ro
Anca Țurcașiu, prima reacție după ce CANCAN a surprins-o cu noul iubit. A spus-o public!
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Cum vrea Vlad Pascu să scape de închisoare. Părinții celor doi tineri uciși în tragedia de la 2 Mai sunt revoltați: „Vrea să fie eliberat, să-și îmbrățișeze părinții”
Capital.ro
Halep, în culmea fericirii. Nu mai poate de bucurie. L-a văzut prima oară
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Chinurile Ioanei din Broșteni: Violată de tată, părăsită de mamă! "Mi-a zis că e sfâșiată"
substantial.ro
Bombardier Su-34 rusesc doborât de forțele ucrainene în regiunea Kursk
MediaFlux
BOALA de care suferă DONALD TRUMP după ce a fost ÎMPUȘCAT
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...