PORTUGALIA – ŢARA GALILOR LIVE STREAMING ONLINE: 2-0. DOLCE SPORT LIVE VIDEO

PORTUGALIA a învins ŢARA GALILOR cu scorul de 2-0 în semifinala jucată miercuri seara, la Lyon. Golurile lusitanilor au fost marcate de Cristiano Ronaldo, în minutul 50, şi Nani, trei minute mai târziu.
Filip Stan
06 iul. 2016, 15:53
PORTUGALIA - ŢARA GALILOR LIVE STREAMING ONLINE: 2-0. DOLCE SPORT LIVE VIDEO

PORTUGALIA – ŢARA GALILOR LIVE STREAMING ONLINE. DOLCE SPORT LIVE VIDEO. Prima semifinală de la EURO 2016, cea dintre echipele de fotbal ale Portugaliei și Țării Galilor, programată miercuri, pe Stade de Lyon, este una inedită. Portugalia se pregăteşte pentru cea de-a patra semifinală disputată la ultimele cinci ediţii ale Campionatului European. Ţara Galilor este la prima participare la EURO, însă selecţionata condusă de Chris Coleman nu are complexe înaintea duelului de la Lyon. Nici măcar Cristiano Ronaldo nu îi sperie pe galezi.

PORTUGALIA – TARA GALILOR este LIVE VIDEO AICIAICI şi AICI.

PORTUGALIA – ŢARA GALILOR LIVE STREAMING ONLINE. DOLCE SPORT LIVE VIDEO Echipele DE START:

ECHIPE DE START: 

Portugalia: 1. Rui Patricio — 21. Cédric Soares, 2. Bruno Alves, 4. José Fonte, 5. Raphael Guerreiro — 10. Joao Mario, 13. Danilo Pereira, 23. Adrien Silva — 16. Renato Sanches — 17. Nani, 7. Cristiano Ronaldo (căpitan). Selecționer: Fernando Santos. 
Rezerve: 22. Eduardo, 12. Anthony Lopes — 6. Ricardo Carvalho, 19. Eliseu, 8. Joao Moutinho, 15. André Gomes, 18. Rafa Silva, 11. Vieirinha, 9. Éder, 20. Ricardo Quaresma. 

Țara Galilor: 1. Wayne Hennessey — 5. James Chester, 19. James Collins, 6. Ashley Williams (căpitan) — 2. Chris Gunter, 7. Joe Allen, 16. Joe Ledley, 8. Andy King, 3. Neil Taylor — 9. Hal Robson-Kanu, 11. Gareth Bale. Selecționer: Chris Coleman. 
Rezerve: 12. Owain Fon Williams, 21. Danny Ward — 15. Jazz Richards, 14. David Edwards, 22. David Vaughan, 20. Jonathan Williams, 23. Simon Church, 17. David Cotterill, 18. Sam Vokes, 13. George Williams. 

Arbitru: Jonas Eriksson; arbitri asistenți: Mathias Klasenius, Daniel Warnmark; arbitri asistenți adiționali: Stefan Johannesson, Markus Strombergsson (toți din Suedia); arbitru de rezervă: Szymon Marciniak (Polonia) 
Delegat UEFA: Martin Sturkenboom (Olanda), observator UEFA pentru arbitri: Marc Batta (Franța)

 

LIVE STREAMING ONLINE EURO 2016

PORTUGALIA – ŢARA GALILOR LIVE STREAMING ONLINE. DOLCE SPORT LIVE VIDEO

„Cred că este evident că este unul dintre cei mai mari jucători din lume, dar ei au şi alte arme în echipă, aşa că nu suntem obsedaţi de el. Ne vom face treaba şi îi vom trata cu respect, dar vom încerca să îi anulăm ca echipă, aşa cum am făcut-o în tot turneul”, a spus Ashley Williams, fundaș Swansea/Țara Galilor.

„Cheia câştigării meciului este să ne concentrăm la noi înşine, să ne punem în aplicare planul de joc. Nu cred că Gareth trebuie să ne spună despre Cristiano Ronaldo, toţi îl ştim pe Cristiano Ronaldo. L-am urmărit destul de mult, jucătorii ştiu cu ce se vor înfrunta, nu doar despre Ronaldo, ştiu despre toţi jucătorii portughezi, ştiu totul despre Portugalia. Nu este vorba despre un singur jucător”, a declarat selecționerul Chris Coleman.

Cu o seară înaintea confruntării de la Lyon, galezii au inspectat gazonul impecabil de pe Stade des Lumieres.

Ţara Galilor este a doua echipă care ajunge în faza semifinalelor la prima prezenţă la EURO. Performanţa a mai fost reuşită de Suedia, în 1992.

Dacă Țara Galilor este marea surpriză a competiției (alături de surpriza mai mică Islanda), Portugalia a profitat de o parte relativ ușoară de tablou și a avansat cu șansă până în penultimul act, având în vedere faptul că până acum nu a reușit să câștige în 90 de minute niciunul din cele cinci meciuri disputate în Franța.

Lusitanii au trei egaluri în grupă, o victorie în prelungiri în fața Croației și una la loviturile de departajare în fața Poloniei.

Totuși, Portugalia este pentru a cincea oară într-o semifinală europeană, jucând finala în 2004, când a pierdut acasă în fața Greciei. În 1984, tot în Franța, Portugalia pierdea după prelungiri cu 2-3 în fața Franței, în 2000 era întrecută tot de Franța și tot după prelungiri (1-2), în 2004 câștiga în fața Olandei cu 2-1, iar în 2012 era eliminată de Spania la loviturile de departajare (2-4).

PORTUGALIA – ŢARA GALILOR LIVE STREAMING ONLINE. DOLCE SPORT LIVE VIDEO. Nivelul fotbalului portughez este dovedit și de semifinala de Cupă Mondială din 2006.

Țara Galilor, debutantă la un turneu final al Campionatului European, a reușit deja cea mai bună performanță din istoria sa.

Echipa antrenată de Chris Coleman a pornit cu statutul de outsider din grupă, dar a ocupat primul loc, în fața Angliei, Rusiei și Slovaciei, pentru ca apoi să treacă de Irlanda de Nord în optimi și să producă o mare surpriză în sfertul cu Belgia (3-1).

Acesta va fi primul meci oficial dintre cele două echipe, care s-au mai înfruntat de trei ori, lusitanii având două victorii, iar galezii una (7-4).

Portugalia este, totuși, neînvinsă în ultimele 12 meciuri oficiale de când a fost preluată de Fernando Santos.

Vedeta lusitanilor, Cristiano Ronaldo, nu a impresionat până acum la EURO 2016, cu excepția unui singur meci, cel cu Ungaria, în care a marcat două goluri, chiar la Lyon, pe stadionul care va găzdui semifinala cu Țara Galilor.

Galezii, care contează pe colegul lui Ronaldo de la Real Madrid, vedeta Gareth Bale, vor fi lipsiți de două piese de bază, mijlocașul Aaron Ramsey (un gol marcat și patru pase decisive), un veritabil creier al echipei, și fundașul Ben Davies, ambii suspendați. Mijlocașul David Edwards s-a antrenat separat, dar este recuperabil până la ora jocului.

Pe lângă performanțele reușite la ultimele turnee finale și vedeta Ronaldo în lot, Portugalia mai are un argument pentru victorie, faptul că în Franța există cea mai mare comunitate portugheză din afara țării.

Portugalia nu are indisponibili, dar fundașul Pepe, un veritabil stâlp al apărării, a acuzat unele probleme musculare și e incert.

Meciul de miercuri va fi arbitrat de suedezul Jonas Eriksson. Scandinavul a mai condus două meciuri la EURO 2016, Croația — Turcia (1-0) și Țara Galilor—Rusia (3-0). Suedezul a oficiat în acest sezon și la finala Europa League, dintre FC Sevilla și FC Liverpool.

Prima semifinală nu se reduce doar la Ronaldo versus Bale, colegii de la Real care nu ies să ia cina împreună la Madrid, dar adversari azi la Lyon.

Portugalia – Țara Galilor e și duelul băncilor tehnice, al selecționerilor obligați să gestioneze echipa în jurul și în funcție de forma vedetelor.

PORTUGALIA – ŢARA GALILOR LIVE STREAMING ONLINE. DOLCE SPORT LIVE VIDEO. „ÎNȚELEPȚI ȘI CU BUN-SIMȚ”

Deși din generații diferite, despărțiți de 16 ani, Fernando Santos (61) șiChris Coleman (45) au destule puncte comune. „Ambii au jucat fundași, au antrenat în Grecia, iar stilul lor de lucru se distinge prin bun-simț și înțelepciune. Coleman chiar trebuia să fie foarte înțelept să adune 23 de jucători din ligile inferioare engleze și a știut să-l exalteze pe Bale. Santos nu are de ales. A căutat alți eroi din cauza apatiei lui Ronaldo pentru a salva fado-ul”, scrie Gazzetta dello Sport.

PORTUGALIA – ŢARA GALILOR LIVE STREAMING ONLINE. DOLCE SPORT LIVE VIDEO. 20 DE ZILE DE IZOLARE

Licențiat în inginerie electrică, lusitanul ține grupul unit, vezi „naționala” Greciei, pe care a dus-o în „optimi” la CM 2014. I-a convins pe eleni să se antreneze de la 7, cu un ceas mai devreme decât plănuia, pentru că jucătorii găsiseră alibi în traficul aglomerat ca să se scoale mai târziu!

Și galezul, alungat de la Larissa de criză, e intransigent. Deși deschis dialogului, Chris a închis cantonamentul de la Dinard pentru soții și iubite: „20 de zile de liniște nu-s chiar sfârșitul lumii”.

22 de trofeeare Ricardo Carvalho în carieră, cu 5 mai multe decât cei 23 de galezi de la Euro

3 goluriși pasa la autogolul nord-irlandez a reușit Bale la Euro. Ronaldo, 2 goluri și un assist

6 victoriia obținut Portugalia în cele 6 meciuri oficiale în care Jose Fonte a fost titular. Talisman

„Ne așteptam mai mult de la Cristiano, însă joacă pentru echipă și asta contează. Ronaldo nu și-a spus ultimul cuvânt la Euro”
Andre Gomes, mijlocaș Portugalia

„Se poate ca eu și Ronaldo să n-atingem nicio minge tot meciul, iar echipa noastră să câștige. Nu e un meci doar între noi doi”
Gareth Bale, atacant Țara Galilor

PORTUGALIA – ŢARA GALILOR LIVE STREAMING ONLINE. DOLCE SPORT LIVE VIDEO. UEFA NU MAI VREA COPII ÎN TEREN

Jucătorii galezi au fost avertizați să nu-și mai aducă în teren copiii când se bucură după meci. „Euro nu este o sărbătoare de familie. Stadionul nu e cel mai sigur loc unde pot zburda micuții. Sunt frumoase fotografiile și nu ne împotrivim, dar vrem să fim precauți”, a spus Martin Kallen, director al forului european. Bale, Taylor și Robson-Kanu s-au jucat deseori cu copiii în teren.

PORTUGALIA – ŢARA GALILOR LIVE STREAMING ONLINE. DOLCE SPORT LIVE VIDEO. RENATO, CU 5 ANI MAI BĂTRÂN?!

Vârsta lui Renato Sanches, autorul golului portughez în „sfertul” cu Polonia, naște semne mari de întrebare. Le Parisien scrie că tatăl său l-ar fi declarat în 2002, deși Sporting l-a înregistrat cu data de naștere 18 august 1997. „Da, el spune că are 18 ani. El trebuie să se uite la trecutul său. Eu cred că are 23, 24 de ani, dar e foarte bun”, a declarat Guy Roux pentru Dolce Sport.

PORTUGALIA – ŢARA GALILOR LIVE STREAMING ONLINE. DOLCE SPORT LIVE VIDEO. BALE ÎL AȘTEAPTĂ PE IRONICUL KROOS

După Ronaldo, Bale ar putea înfrunta în finală alt coleg de la Real. Kroos l-a și ironizat înainte de turneu. „Toni mi-a zis că vom avea doar trei meciuri. Sper să-l întâlnesc în cel mai important meci. Starul galez este echipa. Lucrăm împreună, ca un tot unitar, și o luăm pas cu pas. Mereu am spus că avem obiective, am crescut ca încredere pe parcursul competiției”, a zis Gareth.

PORTUGALIA – ŢARA GALILOR LIVE STREAMING ONLINE. DOLCE SPORT LIVE VIDEO. PEPE INCERT, OUT RAMSEY ȘI DAVIES

Portughezii au mari emoții în privința recuperării lui Pepe, sâcâit de probleme musculare. Mai rău stă însă Coleman, care nu-i are pe suspendații Ramsey, cel mai bun pasator galez, și pe Davies.

PORTUGALIA TARA GALILOR LIVE VIDEO STREAMING ONLINE.PORTUGALIA este la cea de-a patra semifinală disputată la ultimele cinci ediţii ale Campionatului European, în timp ce TARA GALILLOR este la prima participare la un turneu final continental. PORTUGALIA – TARA GALILORdin semifinalele Euro 2016 se joacă, miercuri, la Lyon, de la ora 22:00, şi este LIVE VIDEO STREAMING ONLINE la PRO TV şi DOLCE SPORT.

PORTUGALIA – TARA GALILOR este LIVE VIDEOAICIAICI şi AICI.

PORTUGALIA TARA GALILOR LIVE VIDEO STREAMING ONLINE. Echipele de start:

Portugalia: Rui Patricio – Cedric, Fonte, Alves, Guerreiro – Danilo, Joao Mario, Adrien, Renato Sanches – Nani, Cristiano Ronaldo.

Tara Galilor: Hennessey – Chester, A. Williams, Collins – Gunter, Allen, Ledley, King, Taylor – Bale, Robson-Kanu.

PORTUGALIA TARA GALILOR LIVE VIDEO STREAMING ONLINE. Suedezul Jonas Eriksson va conduce la centru partida PORTUGALIA – TARA GALILOR, programnată, miercuri, la Lyon, de la ora 22:00, în prima semifinală de la Euro 2016, LIVE VIDEO STREAMING ONLINE la PRO TV şi DOLCE SPORT. Eriksson va fi ajutat la cele două linii de conaționalii Mathias Klasenius și Daniel Wärnmark, iar Stefan Johannesson și Markus Strömbergsson vor fi adiționali. Polonezul Szymon Marciniak a fost desemnat arbitru de rezervă la meciul PORTUGALIA TARA GALILOR.

PORTUGALIA TARA GALILOR LIVE VIDEO STREAMING ONLINE. „I-am analizat bine, ca și pe celelalte echipe, am încercat să analizăm modul lor de joc, să evaluăm dispozitivul tactic, planul de joc. Este o echipă excelentă, cu multe calități individuale, iar selecționerul Chris Coleman este o referință pentru mine în legătură cu felul său de a antrena echipele. Vrem să scriem istorie, un nou capitol, dar suntem conștienți că este un meci foarte dificil. Cred, însă, că având în vedere devotamentul și calitățile noastre se putem califica în finală. Asta vom încerca să facem”, a declarat Fernando Santos, selecționerul lusitanilor, înainte de meciul PORTUGALIA – TARA GALILOR din semifinalele Euro 2016, care este LIVE VIDEO STREAMING ONLINE la PRO TV şi DOLCE SPORT.

PORTUGALIA TARA GALILOR LIVE VIDEO STREAMING ONLINE. „Tara Galilor nu este favorită, dar are dreptul de a visa şi nu se teme să facă acest lucru. La acest nivel se pot întâmpla foarte multe lucruri, dar noi trebuie să ne gândim doar la noi înşine, nu la adversari. Portugalia este cu siguranţă favorită, noi ne aflăm la prima prezenţă într-o semifinală, în timp ce Portugalia va juca pentru a şaptea oară în această rundă. Dar când vom intra pe teren acest lucru nu va mai conta pentru noi”, a declarat selecţionerul galez Chris Coleman despre meciul PORTUGALIA TARA GALILOR LIVE VIDEO STREAMING ONLINE.

PORTUGALIA TARA GALILOR LIVE VIDEO STREAMING ONLINE. Echipele probabile la meciul PORTUGALIA – TARA GALILOR

PORTUGALIA:  Rui Patrício – Cédric, Fonte, Ricardo Carvalho, Guerreiro – Danilo, João Mário, Adrien Silva, Sanches – Nani, Ronaldo.

TARA GALILOR: Hennessey – Chester, Ashley Williams, Collins – Gunter, Allen, Ledley, Jonathan Williams, Taylor – Bale, Robson-Kanu.

PORTUGALIA TARA GALILOR LIVE VIDEO STREAMING ONLINE. MeciulPORTUGALIA – TARA GALILOR din semifinalele Euro 2016 este programnat, miercuri, la Lyon, de la ora 22:00, LIVE VIDEO STREAMING ONLINE la PRO TV şi DOLCE SPORT.

DailyBusiness
Se dau 55 de euro pentru o categorie de români. Iată cine poate beneficia
Spynews
Andreea Bostănică a împlinit 20 de ani! Ce surpriză incredibilă i s-a făcut în Paris / VIDEO
Bzi.ro
Este despărțirea anului în show-bizz-ul românesc! Cântărețul și-a găsit deja altă iubită!
Fanatik.ro
Comuna din România care va avea aeroport. Prețul terenurilor în zonă va exploda
Capital.ro
O legendă a televiziunii s-a stins! A fost un actor cu un suflet extraordinar și o inimă de aur
Playtech.ro
Cum arăta Neti Sandu în tinerețe. De NERECUNOSCUT, imagini uitate cu celebra prezentatoare
DailyBusiness
Lovitură pentru români! Alimentul fără de care nu se poate face mâncare se scumpește chiar înainte de sărbători
Adevarul
Experții încearcă să ghicească reacția Israelului la atacul iranian: următoarea mișcare poate determina cursul războiului
wowbiz.ro
Paul este motociclistul care a murit nevinovat la 18 ani, după ce a fost lovit de un șofer care nu s-a asigurat
Spynews
Se ține post pe 14 octombrie, de Sfânta Parascheva? Ce spune preotul
Spynews
Florin Salam, declarație superbă de dragoste pentru Roxana, de ziua lui! / VIDEO
Evz.ro
Simona Halep a spus DA! Românca a confirmat evenimentul din februarie
Ego.ro
De nerecunoscut! Mircea Geoană, cu părul lung și creț, ăn TINEREȚE! Imagini unice
Prosport.ro
FOTO. Ea e gimnasta sexy căreia bărbații i-au cerut apa în care a făcut baie!
kanald.ro
Un bărbat a fost atacat de urs în plină zi, în județul Suceava! În ce stare se află victima, după atacul violent
Cancan.ro
Tatăl copilului Cristinei ICH, audiat la Poliție + Parchetul decide azi dacă cere mandat de arestare în acest dosar. Măcel în casa lui Pițurcă Jr.
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
Decizie pentru românii cu mașini mai vechi de 15 ani. Pot ridica 3.000 de lei de la Primărie
StirileBZI
Nu se mai dau ajutoarele de la stat! Dacă ai o mașină ce valorează mai mult de 15.000 de euro, nu mai primești nimic!
Prosport.ro
Prodanca, atac dezlănțuit la Reghecampf: „Fotografii grotești din cluburi și interviuri date de amantă”
stirilekanald.ro
Ana-Maria Vasiliu l-a înșelat pe Gabriel?! Soacra a rupt tăcerea: "Nu te omoară nimeni degeaba"
substantial.ro
Rămășițele lui Diego Maradona vor fi transferate la un mausoleu în Buenos Aires
MediaFlux
S-A AFLAT cine VA FI PREȘEDINTELE ROMÂNIEI! Răsturnare COMPLETĂ de SITUAȚIE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Cel mai bun moment pentru a merge în safari nu este atunci când v-ați aștepta