HOROSCOP URANIA: Relaţii conjugale şi de afaceri, pe muchie de cuţit. Ce zodii vor fi afectate de planetele retrograde

HOROSCOP URANIA: Între 9 şi 15 iulie două planete îşi vor schimba lăcaşul zodiacal: Venus va intra în zodia Leului în ziua de 12 iulie, iar Mercur va intra în același semn zodiacal, pe 14 iulie, ceea ce va reprezenta un beneficiu și un real suport astral pentru nativii aparținând acestui semn de Foc. Se află în mișcare aparent retrogradă: Saturn, Neptun, Pluton, Kiron și Nodurile Lunare.
Romania TV
08 iul. 2016, 14:28
HOROSCOP URANIA: Relaţii conjugale şi de afaceri, pe muchie de cuţit. Ce zodii vor fi afectate de planetele retrograde

Berbec

Pe 9 și 10 iulie dimineața (până la ora 11:30′), discrete preocupări legate de sănătate și alimentație, provocate de o indispoziție trecătoare. Starea de spirit nu va fi, în general, una optimistă și degajată. Pentru unii se vor acumula gânduri și preocupări legate de activitatea curentă. Alteori informațiile sau chiar evenimentele concrete care se petrec în directă legătură cu locul de muncă sunt cele responsabile cu acea modificare interioară. Între 10 iulie (a doua parte a zilei) și 12 iulie, existența acestor nativi poate trece prin momente de tensiune, de încordare sau de enervare, în funcție de importanța și gravitatea evenimentelor care privesc casele personalității, a parteneriatului sau a meseriei. Sectorul familiei (prin grade de rudenie) este încercat întreaga săptămână iar surprizele sau evenimentele neprevăzute se pot manifesta cu deosebire pe 15/16 iulie. Între 13 și 15 iulie (până la ora 12), se poate escalada o relație dificilă, plină de resentimente și nemulțumiri sau ostilități între ei și unii apropiați (mai ales rude), al căror temei îl constituie interesul pentru un profit, un avantaj, o moștenire, o cotă parte, pe care fiecare și-o revendică. Uneori, aceste „tactici” pot fi stârnite de morala cam șubredă sau de lipsa de onestitate pe care o vor sesiza la persoanele din anturajul lor, ceea ce va explica efortul lor de a contracara sau opri la timp, manevrele acelora. Berbecii vor da dovadă de subtilitate și abilitate, în încercarea de a găsi o rezolvare la probleme bănești, materiale, patrimoniale sau de beneficiu personal.
 
În acest răstimp însă, în casa a V-a, își vor începe tranzitul Mercur și Venus ceea ce le va da chef de relaxare, de petrecere, de distracție. Vor simți nevoia să facă „ceva deosebit”, care să le permită să se remarce sau să se bucure de noutatea unui context de împrejurări care să le dea senzația de nou, de inedit, de ieșire din monotonie, din anonimat sau din tiparul existențial de până acum care nu mai corespunde aspirațiilor lor. În după-amiaza zilei de 15 iulie se pot ivi oportunități de călătorie sau vor putea stabili contacte interesante cu străinătatea. Nota generală este dorința de a ieși din monotonie, din anonimat sau din tiparul existențial de până acum care nu mai corespunde aspirațiilor lor.

Taur

Pe 9 și 10 iulie dimineața (până la ora 11:30′), nativii vor cântări fiecare detaliu din comportamentul celor dragi sau al prietenilor. Vor analiza, vor despica firul în patru, își vor pune semne de întrebare și vor hotărî să fie atenți la felul de a gândi, a vorbi sau a acționa al acelor persoane apropiate. Ceva îi nemulțumește și, pentru a se lămuri, vor analiza atent relația lor cu respectivele persoane. Casa comunicării este marcată de tendința de a se închide în sinea lor, de a fi morocănoși, „pricinoși” și greu de mulțumit. Între 10 iulie (a doua parte a zilei) și 12 iulie, va fi nevoie să renunțe la această atitudine și să dea dovadă de suplețe și diplomație, mai ales în relațiile de muncă, cu atât mai mult cu cât, în acest răstimp, operează destule opoziții și cuadraturi, menite să complice lucrurile. Un al doilea argument pentru această schimbare de atitudine este nevoia de a se menaja fizic.
 
Între 13 și 15 iulie (până la ora 12), relațiile parteneriale de orice natură (conjugale, de afaceri, contractuale sau procesuale) vor evolua pe muchia unor situații periculoase, vicioase. Nu este momentul asumării nici unui risc, mai ales că, în această perioadă, o serie de alte tranzite le vor solicita psihicul, făcându-i impresionabili, influențabili dar și hipersensibili și excesiv de „reactivi”. Tabloul astral se completează cu impactul pe care îl poate avea noul traseu al planetelor Mercur și Venus prin Leu care vor contribui la radicalizarea unor relații și la împingerea unor conflicte pe un teritoriu în care Taurii vor fi în total dezavantaj. În după-amiaza zilei de 15 iulie, preocupările nativilor se vor îndrepta spre relații, afaceri, beneficii așteptate de la oameni sau instituții din străinătate ori spre o rezolvare legală a unor chestiuni legate de bani și bunuri. Pe o altă direcție, sfârșitul zilei de 15 iulie poate aduce o surpriză sau poate indica, prin informații, supoziții ori certitudini, că un demers de-al lor se va bloca ori va avea o evoluție insolită.
 

Gemeni

Pe 9 și 10 iulie dimineața (până la ora 11:30′), unele persoane se pot confrunta cu probleme ce privesc viața lor publică, funcția și interesele unor rude. Problemele se amestecă, se condiționează sau complică ecuația nativilor care trăiesc un sentiment neplăcut de constrângere, de neputință ori de situație-limită pe care nu vor să o accepte. Efortul lor spre o soluție corectă și practică va fi mai greu de realizat. Între 10 iulie (a doua parte a zilei) și 12 iulie, se poate vorbi despre distracție, destindere, plăceri, risipire a timpului în divertisment. Plăcerile șampanizante îi pot acapara, mai ales dacă au un „of” la inimă și, atunci, această cufundare în bucuriile simple ale vieții le permit o uitare sau o distanțare pentru o seară – două, de stres și amărăciune. Este bine să se țină cont de faptul că unii prieteni le pot face surprize, mai mult sau mai puțin plăcute, că susținerea acestor distracții este prea costisitoare, de unde și nevoia de a renunța, în ultimul moment la o serie de aventuri proiectate.
 
Între 13 și 15 iulie (până la ora 12), la locul de muncă se pot ivi situații neplăcute: întârzieri, pierderi de materiale, acte, planuri, schițe ori stricarea în varii condiții a formei finale a unui demers înțeles ca sarcină de serviciu ca urmare a stricării aparaturii, a unui furt sau chiar a unui sabotaj. Neregula în activitate poate antrena sancțiuni profesionale sau materiale. Tranzitele nu sunt limpezi nici pentru sănătate de aceea, este bine ca nativii să nu-și pună organismul la încercare prin tot felul de excese sau imprudențe (mai ales alcool, fumat, medicație). Mercur și Venus vor intra în acest răstimp în zodia Leului și vor crea o situație favorabilă, în desfășurare pentru două-trei săptămâni, în regimul dialogului, al schimbului de informații, al învățăturii. Cei care s-au pregătit temeinic pot avea succes la examene, teste, la probe de excelență. În după-amiaza zilei de 15 iulie lucrurile se complică mai mult în planul ecoului afectiv pe care îl au tensiunile relaționale în mijlocul cărora ei se află ca actori.

Rac

Pe 9 și 10 iulie dimineața (până la ora 11:30′), nativii vor depune mult efort pentru a fi corecți, meticuloși și eficienți în demersurile care presupun discuții cu toate că întâlnirile și dialogurile nu vor fi confortabile. Unele se vor lovi de precauții și reticențe ce țin de conduita, de conștiința ori de convingerea lor într-o privință ce intră în contradicție cu realitatea sau cu soluțiile ce se întrezăresc. Prima lor reacție va fi să amâne, să verifice, să „dea un pas înapoi” sau să evite să-și asume riscuri și răspunderi pe care nu sunt siguri vor fi capabili să le susțină. Deplasările se vor face cu neplăcere, și disconfort, ori vor fi grevate de complicații administrative. Nu este un moment prielnic pentru a se rezolva, pe calea dialogului, nici o problemă de serviciu sau de muncă. Între 10 iulie (a doua parte a zilei) și 12 iulie, dacă nu pot rezolva chestiuni legate de casă, gospodărie, familie măcar să nu le complice ori să nu se enerveze. Motiv pentru care vor adopta o tactică menită să aplaneze, să temporizeze sau să delege respectivele probleme celor apropiați.
 
Între 13 și 15 iulie (până la ora 12), Racii „nu vor sta bine cu sentimentele”. Acestea sunt răscolite de amintiri, amplificate de cuvinte și gesturi venite din partea celor cu care se află în dispută. Unii părinți pot fi supărați din cauza copiilor care le oferă surprize. Alții devin – iarăși!-, geloși și dificili în relațiile personale. În acest răstimp, Mercur și Venus vor începe să lucreze pentru redresarea situației bănești de moment. Nu este vorba de sume mari de bani ci doar de rezolvarea convenabilă a unor plăți, datorii și cheltuieli. În după-amiaza zilei de 15 iulie, unele persoane, mai ales cei maturi, vor dori să înfrângă voința unui șef, condițiile unui act normativ, dispozițiile unei instituții prin cereri, petiții, memorii sau audiențe ori ale măsuri legale, publice. În toate aceste demersuri, nota generală va fi cea de legalitate, dreptate, moralitate sau justiție, fără a fi însă vorba de un proces propriu-zis.

Leu

Pe 9 și 10 iulie dimineața (până la ora 11:30′), Leii se vor confrunta cu obișnuitele probleme bănești. Riscul acestei perioade vine de la enervarea sau lehamitea cu care primesc o serie de știri sau documente pe care, vrând să le rezolve cât mai repede, nu le tratează cu suficientă atenție, acționând hazard, nemotivat, înlesnind astfel, strecurarea unor erori de calcul sau de metodă. Uneori, aceste cheltuieli pot lua aspectul unei pagube produse de copiii lor (dacă sunt părinți) sau de persoanele dragi pentru care trebuie să facă un sacrificiu material. Între 10 iulie (a doua parte a zilei) și 12 iulie, se conturează o etapă prielnică dialogului inteligent și al reacțiilor adecvate ori indicate într-o situație delicată. Pot afla lucruri șocante, pot fi martori la desfășurarea unor întâmplări ciudate. În ambele cazuri trebuie să dea dovadă de stăpânire de sine sau, după caz, chiar de indiferență. Între 13 și 15 iulie (până la ora 12), Leii pot trece prin stări emoționale provocate de evenimentele care au loc în familia lor (rude de sânge, părinți). Unele îi vor întrista, altele îi vor alarma.
 
Ca o consecință a intrării planetelor Mercur și Venus în zodia Leului, în următoarele două-trei săptămâni vor avea parte, în alte direcții de viață, de bine, de protecție sau de progres chiar dacă, cele două planete vor face, la sfârșitul săptămânii, un prim aspect nefericit cu Luna Neagră. În după-amiaza zilei de 15 iulie, dincolo de toate aceste impulsuri astrale, se va impune dorința nativilor de a ieși din impas amplificată de traseul Lunii care va stabili relații armonice cu Uranus și Saturn, dându-le curajul de a se smulge din acest păienjeniș. Unii, care nu vor avea parte de problemele anticipate mai devreme vor trăi, în această perioadă, simplu și normal, bucurându-se de tot ceea ce le oferă fie forța tinereții, fie vigoarea maturității ori setea de a trăi intens toate ipostazele aventurii și curajului. Atenție în preajma zilei de 15 iulie, când se pot revela laturi subtile ale existenței lor în relație cu membrii de familie.

Fecioara

Pe 9 și 10 iulie dimineața (până la ora 11:30′), relațiile ciudate, ipostazele controversate, evoluții contradictorii ale unor parteneriate din care nativii fac parte, pot cunoaște o etapă specială la nivelul trăirilor interioare, care pot fi mai intense dar care îi și pot motiva sau ambiționa să intre în luptă, să dea o replică, se „taie nodul gordian”. Alteori, Fecioarele își vor regla reacțiile și deciziile nu după ceasul evenimentelor din acel moment ci în funcție de interesul lor pe termen lung, de mizele mai importante decât pricina acelui moment strident, motiv pentru care se pot purta straniu; unii vor zice neconcludent sau nepotrivit, alții le vor cataloga reticența drept frică sau înfrângere.
 
Între 10 iulie (a doua parte a zilei) și 12 iulie, dorința de a face mici economii se duce pe apa sâmbetei. Apar din senin, tot felul de motive care îi obligă să facă plăți. Între 13 și 15 iulie (până la ora 12), felul de a vorbi sau de a reacționa al unor nativi la provocări nu îi va ajuta. Prost este momentul, din punct de vedere astral, și pentru toți cei care susțin examene. Riscul pentru cei care au mai rezolvat în trecut un examene prin „artificii” să fie prinși și pedepsiți. Nu riscați! În aceste zile Mercur și Venus vor intra în casa a XII-a a cerului lor de naștere. Nu este cea mai bună formulă pentru viața activă în schimb, este o ipostază de care Fecioarele trebuie să profite, pentru că le vor da forță în consolidarea gândurilor interioare, metodă, noroc la intuiții corecte și concentrarea forțelor interioare pe dorința de a învinge, de a (re)deveni puternici. În după-amiaza zilei de 15 iulie, vechi probleme nerezolvate, care nu trenează din neglijența nativilor ci din cauza multor blocaje și limitări: ale legii, ale naturii umane, ale intereselor, ale mecanismelor sociale, etc. Atenție pe 15 iulie și, apoi, pe 16 iulie, la combinațiile toxice prieteni/bani, la relațiile bazate pe interese materiale care pot oferi surprize și, implicit, acuzații.
 
Mai multe detalii pe libertatea.ro

Spynews
EXCLUSIV | Cât s-a împrumutat Andrei Versace de la cămătari înainte să moară. Suma a tocat-o la ruletă, în câteva mâini
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Ce să pui în făină când faci șnițele ca să iasă gustoase și pufoase. Ingredientul secret pe care puține gospodine îl folosesc
Capital.ro
Maghiarii ne dau lecții. Au făcut anunțul chiar în România. Umilința e prea mare
Playtech.ro
Pensia incredibilă pe care o primește Traian Băsescu. Fostul președinte al României încasează mai puțini bani decât ar fi crezut românii
DailyBusiness
CREȘTE prețul apei calde cu 50%. Cum motivează autoritățile decizia
Adevarul
Greva minerilor care l-a cutremurat pe Ceaușescu. Cum s-a schimbat Valea Jiului, după epoca de aur a cărbunelui VIDEO
Spynews
Scandal monstru între Florin Salam și Tzancă Uraganu! Scenă ireală petrecută între cei doi artiști, cu tentă penală | VIDEO
Spynews
Imagini de Evul Mediu la Iași! Scandal cu pistoale și cuțite în plină stradă. Ireal ce a generat tulburătoarele scene | VIDEO
Evz.ro
Zodiile care au mare noroc în dragoste. Vin vremuri fabuloase
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Vecinii lui Andrei Versace, dezvăluiri uluitoare după moartea influencerului. Cum îi teroriza: 'Este inacceptabil!'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Incendiu violent la un azil de bătrâni din Tulcea. A fost activat Planul Roșu de Intervenție
Capital.ro
Cutremur în UE. Sfidarea supremă a Ungariei. Nimeni nu va accepta
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Pagina de internet a Băncii Centrale a Rusiei blocată de un atac cibernetic ucrainean
MediaFlux
BANI de la Guvern pentru nevoiași. ROMÂNII primesc echivalentul a 50 de EURO
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!