VALENTINA PELINEL, prima poza cu bebeluşul. Seamănă cu Cristi Borcea?

Valentina Pelinel a postat noi gânduri şi imagini din noua ei postură, cea de mamă. 
Alina Costache
12 iul. 2016, 07:57
VALENTINA PELINEL, prima poza cu bebeluşul. Seamănă cu Cristi Borcea?

Valentina Pelinel încearcă să îşi ţină fiul cât mai departe de ochii curioşilor, dar postează tot mai multe imagini cu Borcea jr. Dacă până acum internauţii i-au văzut mânuţele sau picioruşele, de această dată Valentina Pelinel le-a mai arătat o „bucăţică” din Milan Cristian. „Îmi admiram copilul cum doarme și mă gândeam câtă nevoie are de iubire! Ca fiecare bebeluș, ca fiecare părinte, ca fiecare ființă. Suntem în căutarea iubirii din momentul în care ne naștem și până murim. Indiferent că este vorba de iubirea părinților, a partenerului, a prietenilor, o căutăm și o construim în fiecare moment al vieții noastre.”, a scris aceasta pe site-ul femeide10.ro.

„Am spus în nenumărate rânduri și mă conving în fiecare zi de faptul că adulții frustrați nu au nici o vină, ci pur și simplu au fost copii lipsiți de iubire, de grijă, de sprijin și dragoste necondiționată, care le-ar fi permis maturizarea firească, armonioasă și bazată pe încredere în sine și siguranță. Întâlnim adesea persoane pe care nu le mulțumesc nimic și nimeni. Acest lucru se datorează și experiențelor de viață de care au avut parte, traumelor suferite în copilărie, mediului în care au crescut și felului în care au învățat relaționarea și intimitatea, în speță negativului care i-a încercat, provocărilor vieții, cărora nu au reușit să le facă față, să le lase în urmă și să fie pozitivi. Și toate astea pentru că le-a lipsit „echipamentul” psihologic necesar.
Pentru că și părinții au limite, iar noi, ca adulți responsabili, suntem datori să acceptăm acest lucru. Poate unii nu au avut timp, alții nu au știut, nu au simțit sau nu au vrut să o facă….și rezultatul este unul trist.

Dacă femeia de 10, în opinia mea, este femeia puternică, femeia care știe să fie blândă, dar și fermă, bună, dar și rea, atunci când contextul o cere, apoi casnică, dar si de carieră, atunci cine este, de fapt, COPILUL de 10? Cu toții am trăit același parcurs: am fost purtați de o mamă în pântecele sale, apoi am venit pe lume și am plâns ca bebeluși, devenind apoi adulți; fiecare unic, în felul lui, conturat de experiența primă – a iubirii parintilor – și apoi de viață și de provocările ei.

„Copilul de 10” este, așadar, copilul care are parte de toată iubirea de care are nevoie. Indiferent ce pasiuni are, ce meserie vrea să practice, ce anturaj va avea, ce haine alege să poarte, cu bune și cu rele, copilul fiecărei mame e cel mai bun, orice ar fi. Dar copilul de 10 – cred cu putere și convingere – că e acela care are parte de iubire necondiționată. Iubirea mamei, iubirea celor alături de care crește, a prietenilor, a partenerilor de viață; dar totul începe cu iubirea de mamă, de care bebelușul are atâta nevoie. Este principala formă de iubire pe care o învață și care îi va deveni reper absolut, pe parcursul fiecărui moment important al vieții sale.

Cu cât ne maturizăm, cu atât suntem mai puternici, mai capabili, poate mai înțelegători și clar mai experimentați. Dar oare suntem și mai înțelepți? Să înțelegem și să acceptăm că tot ce ni se întâmplă în viață are un scop? Că tot ce ni se întâmplă rău e din vina noastră și trebuie să funcționeze ca o lecție, în timp ce tot ce ni se întâmplă bun e un dar de la Dumnezeu?
Nu încetez să cred că omul fericit e omul care știe să ofere și să primească iubire. Iubirea e un comportament automat și inocent atunci când vii pe lume, după care intervine conștiința și totul poate să devină bulversant. Sau poate deveni o experiență completă, minunată, revelatoare.
Fie că vine din partea mamei, de la un prieten sau de la partenerul de viață, iubirea nu poate fi refuzată și nici comandată, are calitatea de a fi doar simțită, trăită, apare și te cuprinde, pur și simplu; și te face mai puternic, poate nu pe moment, dar cu siguranță mai târziu.
Așa că, de la mic la mare, cu toții avem nevoie de iubire necondiționată. Lăsăm ceva în urmă prin ceea ce gândim, prin ceea ce facem și prin ceea ce simțim și, evident, prin faptul că generăm, la rândul nostru, o viață nouă. Ca să supraviețuim, avem nevoie de apă, de aer, de haine și mâncare, însă ca să ne construim o viață cu sens, nu ne putem lipsi de iubire. Femeia de 10 va lăsa în urmă copii de 10? Așa să sperăm. La mai mulți copii de 10, care să aibă parte de iubire!!!., a mai scris Valentina Pelinel.

Cine este Valentina Pelinel

În vârstă de 36 de ani, Valentina Pelinel este un fost fotomodel din România. În anul 1999, Valentina Pelinel a câștigat concursul „Top Model România” și astfel a reușit să ajungă fotomodel la New York, în Statele Unite. A fost căsătorită cu politicianul Cristian Boureanu de care a divorţat în 2014.  

La începutul anului, Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată, iar zvonurile îl dau ca tată pe Cristi Borcea, însă niciunul dintre ei nu au confirmat sau infirmat informaţiile. Ea a devenit mămică pentru prima dată pe 8 iunie. Atunci ea l-a adus pe lume pe Milan Cristian.

Valentina Pelinel și-a inceput cariera de model de la o vârstă frageda. La 15 ani și jumatate a participat la „Top Model Romania 1996” și a câștigat concursul.
A ajuns la New York un an mai târziu, la un concurs de frumusețe pe care l-a câștigat și nu s-a mai putut despărti de Big Apple.

Valentina a defilat pe cele mai importante scene ale lumii, pentru cei mai mari creatori de modă. A făcut parte din echipa de fete a Casei de Moda Venus, condusă de Zina Dumitrescu, ea fiindu-i ca un inger păzitor. Viața Valentinei a luat-o pe un alt drum în momentul în care a plecat cu Ema Gavrila, agenta ei, la un concurs în New York, în vara lui 1997.

L-a câștigat și acela a fost trenul ei. S-a stabilit singură în America, la New York, Acolo a descoperit adevărata viață de model, s-a împlinit ca om și apoi ca model, câștigând încredere în forțele proprii și independență financiară.

A prezentat pentru Armani, Castelbajac, Versace, Mugler sau Bill Blass, a făcut reclame pentru Epson, Sketchers, Steve Madden, ceasurile Bulova, cafeaua Folgers, Neutrogena, Shiseido, Avon, Maxim, Victor Hugo, Macy’s, HR Block și a avut un poster de 20 de metri în Times Square în campania pentru Target, un mall din America.

Spynews
Alex Bodi, adevărul despre triunghiul amoros în care ar fi fost implicat! Ce spune afaceristul despre bărbatul cu care se vehiculează că ar avea conflicte și fosta iubită: "Sunt niște..." / VIDEO
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Cum îți dai seama dacă telefonul tău este urmărit. Codurile secrete care te ajută să îți protejezi informațiile importante
Capital.ro
Simona Halep a făcut anunțul despre copil: Acesta este viitorul pe care mi-l doresc!
Playtech.ro
Se aplică de la 1 septembrie pentru românii cu pensii între 2.000 și 3.000 de lei. Veste bună venită direct de la Casa Națională de Pensii, vizând impozitarea
DailyBusiness
De ce economia țării nu este stabilă? Radu Crăciun: „Asigurăm prosperitatea altora și iluziile noastre”
Adevarul
Manelistul Jador, gest controversat la un concert. S-a filmat când dădea bani publicului. „Dacă îi muncea, nu îi mai arunca” VIDEO
Spynews
Bătaie ca-n filme la concertul lui Babasha. Spectatorii şi bodyguarzii s-au încăierat în fața scenei. O polițistă a ajuns la spital / VIDEO
Spynews
La ce intervenție chirurgicală a apelat ispita Eric, de la Insula Iubirii! Și-a făcut o schimbare vizibilă la nivelul feței | FOTO
Evz.ro
Pedeapsa Simonei Bucura-Oprescu pentru femei. Puține sunt cele ce vor scăpa
Ego.ro
Nu s-au mai putut abține și și-au dat frâu liber sentimentelor, chiar dacă au fost filmați, la Insula Iubirii FOTO
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
wowbiz.ro
Roberta și-a pierdut viața la volanul autospecialei de poliție pe care o conducea! Avea doar 21 de ani
Cancan.ro
Răspunsul lui David Popovici pentru Marcel e viral: 'Medalionur de AUR 😂
Playsport.ro
Ea este femeia care poate lua FCSB de la Gigi Becali: "Inteligență debordantă, poate să țină echipa de acum"
kanald.ro
Cosmin, bărbatul care și-a salvat fiica de la înec în Jupiter, a fost găsit mort de scafandri. Trupul a fost recuperat după 48 de ore de căutări
Capital.ro
Ungurii lovesc chiar în inima Transilvaniei. Ungaria acuză România
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Anamaria Prodan, apariție incendiară în costum de baie. Impresara nu are inhibiții la 51 de ani
stirilekanald.ro
Un bilet la Telecabina Bușteni, mai scump decât un zbor la Milano! Ireal cât costă
substantial.ro
Nigel Farage, cel mai bine plătit parlamentar britanic, depășește 1 milion de lire sterline anual
MediaFlux
A VENIT DECIZIA! Cu CÂT CRESC PENSIILE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...