Horoscop Minerva, săptămâna 18-24 iulie 2016: Paziţi-vă spatele de prieteni, ca de duşmani aveţi grijă!

Horoscop saptamanal Minerva. Ce rezerva perioada 18-24 iulie zodiilor.
Alina Costache
17 iul. 2016, 18:07
Horoscop Minerva, săptămâna 18-24 iulie 2016: Paziţi-vă spatele de prieteni, ca de duşmani aveţi grijă!

HOROSCOP MINERVA

Berbec

Doua lucruri sunt importante pentru ei: banii si munca. Cei fara un loc de munca isi vor gasi unul sau vor face ceva care sa le asigure un trai decent. Zile benefice: 19, 20 si 21 iulie.

Sa fie atenti la vorbele care circula pe la spatele lor. Se lamuresc traume care au stat ani de zile ascunse. Vor incerca sa gaseasca o cale a destinului printr-un mentor. Vor trebui sa fie puternici emotional si maturi. Gasesc drum catre cunoasterea absoluta.

Medical, putem vorbi despre neliniste si stari anxioase.

Taur

Pentru acesti nativi vorbim despre sensibilitate. Au nevoie de afectiune. Sperantele le sunt legate de o minune legata de sanatatea unui parinte, dar din pacate nu se va produce. Au o perioada incarcata in a doua parte a saptamanii. Pot resimti disconfortul unei traume din trecut.

In aceasta saptamana, au talentul de a analiza lucrurile si au o intuitie extraordinara. Exista, insa, pericolul de a aluneca pe panta alcoolismului.

Gemeni

Sensibilitate la cote inalte, cu marcaj puternic pe Casa Creativitatii. Lucrurile se reaseaza, incep sa creeze, sa creioneze ce ar dori. Afectiv, stabilitate pentru cuplurile mature. Pentru cele tinere, e o invalmaseala de sentimente. Unii se simt prizonieri in relatie.

Profesional, lucrurile incep sa se aseze la munca. Pot elibera energii creatoare. Zi buna: 21 iulie. Pe 22 iulie, sa aiba grija la atacuri de imagine. Ca parte financiara, au ganduri mari, isi doresc sa investeasca. Ca sanatate, epuizare nervoasa si oboseala.

Rac

Vor avea rabdarea si sufletul puse la incercare. Vor trebui sa scoata bani din pamant ca sa rezolve o serie de probleme sau pierd din cauza unei femei sansa unei realizari financiare. Axa financiara ramane viciata. Dupa 20 august vor scapa de stresul banilor.

Imaginatia si nevoia de a crea sunt exaltate, dar aceasta imaginatie nu e neaparat in lumea artei, ci in domeniul educatiei. Ca sanatate, cei cu problemele cu diabetul sau tensiunea sa aiba grija la oscilatiile termice.

Leu

Se circumscriu unui prezent reprezentat de mici noroace si tensiuni. La inceput de saptamana se lamuresc niste probleme.

Paziti-va spatele de prieteni, ca de dusmani aveti grija! Primiti o decizie oficiala pe care incercati sa o contestati si nu va lasati intimidati. Luna Neagra in Casa Comunicarii dovedeste ca au inteles cum sta situatia cu minciuna si sunt capabili sa stapaneasca situatia. Zile interesante 19,20,21 iulie.

Profesional, nu vad sa existe probleme. Sa fie atenti la puseele de tensiune si starile de epuizare.

Fecioara

Incarcata in a doua parte a saptamanii. Sa isi pazeasca spatele de colegii mai tineri si sa nu lase lucrurile sa degenereze in familie. Sa nu se implice saptamana aceasta in ceva financiar. Marte aduce imprudente care tin de profesie si afaceri. Pluto sugereaza ca mai sunt ajustari de facut in ceea ce priveste gospodaria.

Au foarte multa energie, in special pe 23 iulie, dar sa o puna la lucru! O mica lovitura se poate produce pe la spatele lor, mai ales pe 21 si 22 iulie.

Citeste continuarea pe revista Teo

Spynews
David Popovici a câștigat aurul la Jocurile Olimpice. S-a impus la doar 2 sutimi față de locul secund
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Singura plantă care poate să înlocuiască purificatorul de aer din casă. Îndepărtează poluanții nocivi și e considerată o adevărată ”minune”
Capital.ro
Statul cere banii de la români. Obligația, trecută direct în lege. Poliția intervine imediat
Playtech.ro
Antena 1, anunț oficial! S-a aflat data: Când începe Asia Express 2024
DailyBusiness
În atenția tuturor clienților băncilor din România: se schimbă legislația. Care vor fi noile reglementări din 2025
Adevarul
Pedeapsă exemplară pentru un șofer care a provocat un accident mortal la 160km/h. Mesajul unei tinere pasagere înainte de impact: „Voi muri”
Spynews
Angelina Jolie a angajat un asasin pentru propria moarte. De ce nu a fost dus la capăt planul vedetei
Spynews
Greii stand-up-ului românesc o pun la zid pe Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Nelu Cortea și Radu Bucălae o fac praf pe actuala iubita a lui Spike. Nici el nu a scapat
Evz.ro
Revine o escrocherie celebră în România. A făcut furori acum două decenii
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Vecinii lui Andrei Versace, dezvăluiri uluitoare după moartea influencerului. Cum îi teroriza: 'Este inacceptabil!'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Autorul dublei crime din Buzău, amenințări cu moartea la ieșirea de la audieri: „Puteam să te omor și pe tine”. Bărbatul susține că nu regretă fapta
Capital.ro
Maghiarii ne dau lecții. Au făcut anunțul chiar în România. Umilința e prea mare
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
David Popovici câștigă medalia de aur la proba de 200 m liber la Jocurile Olimpice de la Paris
MediaFlux
BANI de la Guvern pentru nevoiași. ROMÂNII primesc echivalentul a 50 de EURO
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!