Delia a răbufnit. Mesaj extrem de DUR pentru cei care o contestă: „Nu-s nici mă-ta, nici tac-tu, nici dirigintă, nici profă de religie”

Delia a dat din nou naştere unor controverse cu cel mai nou clip al său, "1234", dar de data asta a răbufnit. Sătulă de criticile privind ţinutele pe care le adoptă şi versurile pe care mulţi se grăbesc să le catalogheze drept indecente, Delia le-a transmis un mesaj tuturor contestatarilor.
Romania TV
07 aug. 2016, 11:08
Delia a răbufnit. Mesaj extrem de DUR pentru cei care o contestă:

„Bună! Sunt Delia şi nu mă ocup cu educaţia ta! Nu-s nici mă-ta, nu-s nici tac-tu, nu-ţi sunt diriginte şi în niciun caz profa de religie! Tu mămico ţine-ţi pruncul „ocupat” ! Ţine-l departe de MTV, de internet şi alte nenorociri care-l pot afecta emoţional pe minorul în cauza. MTV-ul nu va intră în casă cu forţă, mami! Scoate cablul, mami! Du-l la teatru, mami! Ai opţiuni destule, mămico!

Creşte-ţi odrasla după bunul plac, dar nu da vină, scumpă mama, pe playlistul de la radio! Radioul e opţional mami! Nu vă ţine nimeni „ostatici” în faţa unui post de muzică. Ştiu că eşti o mama deşteaptă şi echilibrată! Şi tu poţi! Doar tu, mami! E datoria ta! În cazul în care eşti o mămică mai relaxată şi staţi împreună pe MTV, explică-i copilului, că ce vede pe sticlă, în clipurile lor (Kanye, Rihanna, Lady Gaga, Beyonce şi chiar Nirvana, Guns, Aerosmith, Die Antword, Prince, Prodigy, David Bowie, Marylin Manson, Metallica) nu trebuie să şi facă! Să nu lingă cruci ca-n clipurile Madonnei, mami! Pentru că da, ştim, Madonna e o nenorocită!!!

Să nu-l laşi, mami, să-şi îndese şoareci în gură, ca-n clipurile lui Die Antwort, mami! Să nu-l laşi să incendieze o casă, sau să răpească oameni, doar pentru că Eminem o face într-un video! Să nu-l laşi să se uite la Deftones – You’ve seen the butcher! E cu sangeeee, mamiiiii!!!!

Dacă odrasla-ţi nu deţine încă forţă de a discerne şi e încă la nivelul la care face ce vede, doar pentru că vede, mami, scoateee televizorul din priză! Copilul tău e un pericol public! Alege-i tu playlistul, ca o mama bună ce eşti. Dă-i ce consideri că e decent pentru vârstă lui. Nu toată muzică are audienţă generală!

În cazul meu, nu pot spune că am ce să cenzurez în „uşor iubitul meu că se rupe patul!” Nu-i nimic mură-n gură, nimic ruşinos în a sări în pat! Nu mai săriţi în pat! Mesajul e clar şi evident! Pentru cei ce înţeleg mai mult decât ce zice versul, sorry, păcătoşilor! Cine va pune să va gândiţi la prostioare? Deci textual nimic de cenzurat până acum. Bon! Ştiţi cum se zice? Că dacă dai din fund baby ai tot ce vrei! Cenzureaz-o pe asta!

E doar o vorba!

Nu zic eu, e din categoria „ştii cum se zice?”, e ironic, e ca aia cu datul din coate. Dar de ce să ne oprim la coate? Păi fundul reprezintă răul? Negura? Iadul pe pământ? Vorba lor: „I work my ass off” nu ne doare? E doar o vorba care implică altă parte a corpului! Ce aveţi cu curul? Ce rău v-a făcut!? Să va mai zic vorbe de duh cu şi despre cur? Bine. „Gura bate curu”, „Bagă fundu’ la înaintare”, „Drum bătut şi cur frecat”, „A-şi pune curu’ la treaba”, „Muscă-n curu’ iepii”. Aţi rămâne surpinşi de câte vorbe din popor se bazează pe înţelepciunea curului. Plus că eu am fost finess ;))), am zis fund, nu cur.

S-avem pardon, s-avem rezon! Iertată-mi fie cuvântarea, blagosloveste-mă pe mine cea păcătoasă în straiele mele cele de latex! Iartă-mi pulpele deocheate în care zvâcneşte sangile fierbintit d-atâta cuminţenie. Sunt convinsă că în sfinţenia şi preacuviosenia domniilor voastre mă veţi trece în sfântul maslu, la fiecare rugăciune”, a scris Delia, pe platforma Sereniti.ro.

Spynews
Liviu Vârciu și Anda Călin s-au căsătorit religios tot astăzi, după cununia civilă! Imagini exclusive de la biserica unde și-au jurat iubire pentru totdeauna / VIDEO
Bzi.ro
Cum scapă Mirela Vaida de kilogramele acumulate în vacanță. Ieșeanca a recunoscut: „Îmi plac mâncărurile bine făcute!”
Fanatik.ro
Cel mai bun oraș din România pentru tineri. Aici e bine să locuiești, duci o viață frumoasă și liniștită
Capital.ro
Vine decizie la mașinile pe benzina și motorină. Vor fi suprataxate
Playtech.ro
ȘOC! Mădălina Ghenea, așa cum NU ai văzut-o niciodată. Imaginile pe care le vrea ȘTERSE
DailyBusiness
A fost activat sistemul de CONDUS FĂRĂ MÂINI. Poate fi încercat 3 luni, fără costuri
Adevarul
Revoltă cu repetiție. Încă un lider mercenar îi declară public război lui Putin: „Toate acestea sunt opera așa-zisului «președinte»”
Spynews
Jucător de fotbal, prăbuşit pe teren în timpul meciului! Sportivul în vârstă de 27 de ani s-ar confrunta cu probleme cardiace / VIDEO
Spynews
”Mâine strângem mieii". Discuțiile șocante dintre Andrew și Tristan Tate au fost făcute publice. Cum ar fi vorbit despre femeile care ar fi lucrat pentru ei
Evz.ro
Stațiunea de vie pentru pensionari. Este locul ideal din România
Ego.ro
ATENȚIE, pensionari! Ce faci dacă primești o pensie MAI MARE decât te așteptai
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare în costum de baie cu una dintre cele mai frumoase femei din fotbalul românesc!
wowbiz.ro
Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus adevărul despre despărțirea de Florin Salam! Motivul pentru care a dispărut din me
Cancan.ro
Ninge peste câteva săptămâni în România! Meteorologii Accuweather anunță data exactă a primelor ninsori
Playsport.ro
Apariție INCREDIBILĂ pentru Mădălina Ghenea pe stadionul lui Manchester City! Cum a fost surprinsă și pe cine a avut în brațe
kanald.ro
Tragedie pe o plajă cunoscută din Constanța: Un copil de 11 ani s-a înecat sub privirile turiștilor
Capital.ro
Șoferii nu mai scapă de închisoare. 10 ani chiar dacă NU ești la volan
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Imperiul lui Ion Țiriac a fost împărțit. Magnatul a luat decizia în privința averii
stirilekanald.ro
Snopit în bătaie de un vecin, Cristian a murit! "Fiecare os din fața lui e rupt!"
substantial.ro
O femeie din California a utilizat tehnologia pentru a identifica hoții de corespondență
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României? CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...