HOROSCOP 12 august. O zi ciudată pentru toate zodiile

HOROSCOP 12 august. Conjunctia Lunii cu Saturn sporeste nevoia de securitate in relatiile sentimentale si de stabilitate in camin. Este, poate, o reactie de rezistenta subconstienta la eventualele schimbari. Nu trebuie sa va faceti probleme. Este o situatie trecatoare, dat fiind ca miscarea Lunii este cea mai rapida, scrie eastrolog.ro. 
Romania TV
11 aug. 2016, 14:39
HOROSCOP 12 august. O zi ciudată pentru toate zodiile

HOROSCOP 12 AUGUST BERBEC. S-ar putea sa fiti indispus si sa nu aveti chef de nimeni si de nimic. Riscati sa va izolati. Va recomandam sa fiti mai sociabil. Problemele care va framanta nu sunt chiar atat de grave cum credeti.

HOROSCOP 12 AUGUST TAURNu este o zi favorabila calatoriilor si castigurilor financiare. Inhibitia si lipsa de sociabilitate ar putea sa va conduca la esecuri in afaceri si deziluzii in plan social. Relatiile sentimentale nu au de suferit, daca acordati mai mult timp problemelor partenerului de viata. Fiti mai comunicativ!

HOROSCOP 12 AUGUST GEMENI. Astazi sunteti putin inhibiat, motiv pentru care puteti avea dificultati de comunicare. Va recomandam sa evitati iesirile cu prietenii si, mai ales, cu persoanele importante. Evitati investitiile si nu cumparati obiecte de valoare! Riscati sa regretati.

HOROSCOP 12 AUGUST RAC. Dimineata, colegii si familia fac eforturi sa va scoata din starea de apatie care va face de nerecunoscut. Ar putea fi de vina obosela acumulata sau problemele financiare care va framanta. Va recomandam sa nu luati decizii importante de unul singur. Nu incepeti activitati delicate, care necesita multa atentie!

HOROSCOP 12 AUGUST LEU. Nu este o zi favorabila intalnirilor cu prietenii. Resimtiti o stare de inhibitie care va impiedica sa va exprimati clar. Va recomandam sa nu faceti investitii si sa nu cumparati obiecte de valoare, pentru ca s-ar putea sa regretati. Incercati sa va relaxati si sa faceti planurilor de viitor, pentru familie!

HOROSCOP 12 AUGUST FECIOARĂAstazi simtiti nevoia sa schimbati ceva sau sa faceti lucruri noi. Este o zi favorabila relatiilor sentimentale si treburilor casnice. S-ar putea ca cei din jur sa nu va aprecieze ideile la adevarata lor valoare. Va recomandam sa nu semnati documente oficiale si sa nu faceti afaceri.

HOROSCOP 12 AUGUST BALANŢĂ. De dimineata aveti multe probleme de rezolvat, dar aveti suficienta energie pentru a le face fata. S-ar putea sa intampinati dificultati de natura financiara. Va recomandam sa acordati mai multa atentie relatiilor sentimentale si familiei.

HOROSCOP 12 AUGUST SCORPION. Va sfatuim sa o lasati mai usor cu munca si sa va aplecati mai mult spre problemele sentimentale. Amanati-va proiectele de afaceri, pentru ca s-ar putea sa pierdeti o suma importanta! Va recomandam sa va ocupati de treburi casnice, de rutina.

HOROSCOP 12 AUGUST SĂGETĂTORDe dimineata aveti ocazia sa demarati o afacere. Va recomandam sa nu va pripiti. Mai stati doua-trei zile inainte de a lua o hotarare! Astazi sunt favorizate relatiile cu partenerul de viata si aveti toate sansele sa petreceti impreuna o seara romantica.

HOROSCOP 12 AUGUST CAPRICORNNu sunteti prea comunicativ, motiv pentru care relatiile sociale si sentimentale pot avea de suferit. Va recomandam sa nu incepeti activitati noi sa nu incepeti noi afaceri, chiar daca primiti propuneri din partea prietenilor.

HOROSCOP 12 AUGUST VĂRSĂTORSunteti intr-o forma intelectuala deosebita. Aveti succes in activitatile legate de familie si camin. Va sfatuim sa va stabiliti clar prioritatile, ca sa nu pierdeti timpul. Ascultati si parerile partenerului de viata!

HOROSCOP 12 AUGUST PEŞTISimtiti nevoia sa vorbiti cu o persoana de sex opus, despre problemele dumneavoastra sentimentale. Este posibil sa credeti ca sunteti neglijat. Va sfatuim sa nu va lasati prada melancoliei. Starea de inhibitie si lipsa de sociabilitate ar putea sa agraveze neintelegerile cu persoana iubita.

 

Spynews
Prima persoană AUDIATĂ în cazul morții lui Andrei Versace. E un personaj temut în lumea INTERLOPILOR
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Cât cheltuit o familie de români pentru o vacanță de 9 zile în Grecia. Șocul a fost mare: “Prețurile parcă au luat-o razna. Dezămăgitor pentru noi”
Capital.ro
Statul VREA BANII românilor. Formular și plată până pe 31 decembrie. S-a dat lege în România
Playtech.ro
Scăpăm de caniculă, vine urgia! Urmează 3 zile de furtuni, vijelii și ploi puternice. Zonele afectate
DailyBusiness
Inedit! Primești 15.000 de lei dacă te angajezi
Adevarul
Câți absolvenți au intrat la Politehnică în urma concursurilor de admitere în 2024. La ce facultăți se dă probă scrisă
Spynews
Andrei Versace, bătut cu lopata de un apropiat! Incidentele violente au avut loc după ce “Regele fițelor” i-ar fi furat mașina
Spynews
În ce oraș din întreaga lume e cel mai bine să trăiești. Se află la 500 km de Timișoara, peisajele sunt de vis, iar ahitectura este unică
Evz.ro
Misterioasa apariție a Coca-Cola. Drogul din prima rețetă
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
Decizia luată de Lidl, după ce Sânziana Negru și Ștefan Floroaica au aruncat la gunoi produsele lor promovate
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Motivul pentru care raportul final al necropsiei lui Andrei Versace va fi gata abia peste un an! La ce concluzie au ajuns medicii legiști
Capital.ro
Românii vor fi verificați. Devine obligatoriu să prezentați buletinul
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
substantial.ro
Activiștii obțin suspendarea ordinului de împușcare a ursului agresor din Trento
MediaFlux
ANAF va CONTROLA TOȚI românii! Vom avea CNP FISCAL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!