STEAUA MANCHESTER CITY 0-5. Calificare compromisă în grupele Ligii Campionilor

Manchester City i-a marcat cinci goluri Stelei, a ratat două penalty-uri şi a avut multe alte ocazii în prima manşă din play-off-ul Ligii Campionilor.
Filip Stan
16 aug. 2016, 16:51
STEAUA MANCHESTER CITY 0-5. Calificare compromisă în grupele Ligii Campionilor

STEAUA MANCHESTER CITY LIVE VIDEO ONLINE PRO TV DOLCE SPORT. STEAUA şi MANCHESTER CITY nu s-au mai întâlnit niciodată. Din cele 18 partide jucate de Steaua contra echipelor din Anglia, ros-albastrii au reusit 5 victorii, 4 remize si 9 infrangeri. De cealalta parte, Manchester City joaca pentru a doua oara impotriva unei formatii din Romania, in sezonul 2010-2011 reusind sa o elimine pe Poli Timisoara, in play-off-ul Europa League. STEAUA – MANCHESTER CITY se joacă, marţi, de la ora 21:45, LIVE VIDEO la PRO TV şi DOLCE SPORT şi ONLINE pe RomaniaTV.net.

Min. 89 GOL City, din nou Aguero!! Execuţie superbă, în stânga lui Niţă, bară gol, după o lansare în adâncime. Manchester City conduce cu 5-0!

Min. 79 GOL City! Aguero nu mai ratează ţinta şi înscrie la capăturl unei acţiuni şcoală care a făcut mat apărarea noastră. Ţesătură de pase între De Bruyne, Nolito şi Aguero, finalizată cu un şut pe jos, la colţul lung, în dreapta lui Niţă. Steaua-City 0-4!

Min. 49 GOL City! Nolito îşi trece şi el numele pe lista marcatorilor, după ce a fost servit excelent de Kevin de Bruyne! Scorul capătă proporţii, Steaua-Manchester City 0-3!

Min. 41 GOL City! Aguero, gol superb, după două penalty-uri ratate! Nolito centrează de pe stânga, Sterling îi aşează mingea din prima lui Aguero, care găseşte plasa cu precizie! Steaua – Manchester City 0-2!

Min. 21 Incredibil, Aguero ratează din nou o lovitură de la 11 metri, de data aceasta trimite peste poartă!

Min. 13 GOL City! Toşca este deposedat la 30 de metri de poarta noastră, de Sterling, cursă impezuoasă a englezului, care centrează de pe dreapta în interiorul careului, de unde David Silva reia fulgerător în plasă. Steaua-City 0-1!

Min. 8 Niţă apără o lovitură de la 11 metri!!!!! Portarul nostru a intuit colţul în care va trage Aguero, a plonjat în dreapta şi a parat execuţia argentinianului!

Steaua: Fl. Niță – Enache, Tamaș, Toșca, Momcilovici – Muniru, Vl. Achim – Ad. Popa, N. Stanciu, Hamroun – Golubovici.

Rezerve: Cojocaru, B. Mitrea, Tudorie, Aganovici, Ov. Popescu, D. Popescu, Bourceanu.

Manchester City:  Caballero – Zabaleta, Otamendi, Stones, Kolarov – Fernandinho, De Bruyne, Silva – Nolito, Sterling, Aguero.

 Rezerve: Hart, Sagna, Fernando, Navas, Delph, Clichy, Iheanacho.

STEAUA MANCHESTER CITY LIVE VIDEO ONLINE PRO TV DOLCE SPORT. Dupa ce a trecut de Sparta Praga, scor 3-1 la general, Steaua are asigurat locul in grupele Europa League, insa viseaza sa revina in grupele Champions League, cea mai galonata competitie intercluburi din Europa. In sezonul trecut, Manchester City a ajuns pana in semifinalele Champions League, unde a fost eliminata de Real Madrid, dupa 0-0 acasa si 0-1 in deplasare.

STEAUA MANCHESTER CITY LIVE VIDEO ONLINE PRO TV DOLCE SPORT. In ultimul meci din campionat, Steaua s-a impus in partida cu Botosani, scor 2-0.  Inaintea disputei cu Steaua, Manchester City a debutat in Premier League, invingand-o cu greu pe Sunderland, scor 2-1.

STEAUA MANCHESTER CITY LIVE VIDEO ONLINE PRO TV DOLCE SPORT. Laurențiu Reghecampf, antrenorul celor de la Steaua, a declarat că visează la o minune pentru partida cu Manchester City. „Suntem pregătiți, sper, pentru acest meci. Nu avem niciun motiv să nu jucăm fotbal, să nu încercăm să facem un rezultat pozitiv, să nu încercăm din nou să ne calificăm în grupele Champions League. Chiar dacă întâlnim o echipă foarte tare, chiar dacă au cel mai bun antrenor din lume, trebuie să încercăm să ne calificăm. Este clar o diferență foarte mare, dar am încredere în jucători. Echipa noastră e obișnuită să atace, să marcheze goluri și nu văd altă șansă de a ne califica”, a spus Reghecampf înainte de STEAUA – MANCHESTER CITY, care va fi LIVE VIDEO la PRO TV şi DOLCE SPORT şi ONLINE pe RomaniaTV.net.

STEAUA MANCHESTER CITY LIVE VIDEO ONLINE PRO TV DOLCE SPORT. Pep Guardiola a vorbit astăzi despre meciul STEAUA MANCHESTER CITY, LIVE VIDEO ONLINE PRO TV DOLCE SPORT. „Nu sunt aici ca să fiu cel mai bun antrenor din lume. Jobul meu este să-i antrenez pe jucătorii mei, să-i fac să joace mai bine, să anticipez ce se va întâmpla și să le ofer soluții. Va trebui să marcăm cel puțin un gol, pentru că o asemenea reușită în deplasare este extrem de importantă, mai ales în Liga Campionilor”, a spus Guardiola înainte de STEAUA – MANCHESTER CITY.

STEAUA MANCHESTER CITY LIVE VIDEO ONLINE PRO TV DOLCE SPORT. Echipele probabile la meciul STEAUA – MANCHESTER CITY:

STEAUA: Fl. Niţă – Enache, Tamaş, Toşca, Momcilovic – Muniru, Vl. Achim – Ad. Popa, Stanciu, Hamroun – Golubovic. Rezerve: Cojocaru – Mitrea, D. Popescu, Bourceanu, Ov. Popescu, Aganovic, Tudorie.

MANCHESTER CITY: Caballero – Sagna, Stones, Otamendi, Kolarov – Fernandinho, David Silva – Sterling, De Bruyne, Nolito – Aguero. Rezerve: Hart – Zabaleta, Clichy, Denayer, Delph, Sane,  Iheanacho.

STEAUA MANCHESTER CITY LIVE VIDEO ONLINE PRO TV DOLCE SPORT. Meciul STEAUA – MANCHESTER CITY din prima manţă a play-off-ului Champions League, se joacă, marţi, de la ora 21:45, pe Arena Naţională, LIVE VIDEO ONLINE la PRO TV şi DOLCE SPORT.

DailyBusiness
Senatul iartă pensionarii și le oferă mai mulți bani! Legea s-a adoptat AZI
Spynews
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Bzi.ro
Apariție strălucitoare a Mihaela Rădulescu pe rețele de socializare! Iată cum s-a afişat vedeta
Fanatik.ro
Setarea ascunsă de pe Facebook care îți arată că ai fost ținta hackerilor. Trebuie să acționezi imediat dacă vezi această notificare
Capital.ro
A murit cea mai mare ACTRIȚĂ! Marea doamnă s-a stins chiar azi. Românii, în doliu
Playtech.ro
Doamne, cum arată Andreea Bănică nemachiată și în costum de baie la 46 de ani! Puține vedete au curaj să se afișeze așa
DailyBusiness
Vești excelente! Se dau 55.000 de euro GRATIS de la Guvern
Adevarul
Cu cât s-ar putea majora pensiile de la 1 ianuarie. Simulare de calcul
wowbiz.ro
Scene cumplite în pușcărie, după ce Gabriel de la "Puterea Dragostei" și-a înmormântat soția ucisă în Olanda. Ce se întâmplă cu el în aceste momente?
Spynews
Cine e milionarul care o face acum fericită pe Irisha. Influencerița, prima apariție alături de noul iubit
Spynews
Românii vor plăti o nouă taxă începând de luna viitoare. Va fi afișată direct în factura la energie electrică
Evz.ro
S-a rupt coaliția. Lovitura dată Ciucă l-a năucit pe Ciolacu
Ego.ro
Denise Rifai, imagini de INFARCT! Cum a fost surprinsă după ce a renunțat la hainele office
Prosport.ro
FOTO. Gafă uriașă a uneia dintre cele mai frumoase femei
kanald.ro
Cine este Maria, românca găsită moartă în grădina unei vile din Italia. Ar fi fost ucisă de un adolescent de doar 17 ani
Cancan.ro
Vedeta pe care fanii abia o mai recunosc. Ar fi ajuns așa din cauza fostei sale soții. Cei doi duc o bătălie grea la tribunal pentru custodia fiului lor
Playsport.ro
Aoleu, Antonia dă COD ROȘU! A înnebunit pe toată lumea cu ultima apariție! Cum s-a lăsat pozată după ce a renunțat la sutien
Capital.ro
A explodat bomba despre Klaus Iohannis. S-a aflat ce a făcut președintele României: 18 ani ne-am judecat
StirileBZI
Nu ai voie să înregistrezi cu telefonul! Este infracțiune și se pedepsește cu închisoarea 2 ani!
Prosport.ro
FOTO. Actriță de filme interzise a spus dacă ar petrece o noapte cu Gigi Becali! Cum arată
stirilekanald.ro
"I-a murit creierul" Cel mai monstruos culturist din lume a decedat. Ilia avea 36 de ani și mânca șapte mese pe zi
substantial.ro
Shigeru Ishiba propune o alianță de securitate în Asia după modelul NATO, respinsă de Washington
MediaFlux
SUBMARIN NUCLEAR SCUFUNDAT! ALERTĂ la NIVEL MONDIAL! Nu se RECUNOAȘTE NIMIC
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Studenţii cresc cu 20% cererea pe piaţa închirierilor de locuinţe şi trag în sus chiriile apartamentelor vechi