Seară de coşmar pentru Steaua. Manchester City a învins-o cu 5-0 pe Arena Naţională

Manchester City i-a marcat cinci goluri Stelei, a ratat două penalty-uri şi a avut multe alte ocazii în prima manşă din play-off-ul Ligii Campionilor.
Filip Stan
16 aug. 2016, 16:25
Seară de coşmar pentru Steaua. Manchester City a învins-o cu 5-0 pe Arena Naţională

Una dintre cele mai negre zile din istoria Stelei a fost cea de 16 august, roş-albaştri suferind cea mai severă înfrângere pe teren propriu din istoria cupelor europene, 0-5. Precedentele recorduri negative erau 0-4 cu Chelsea şi 1-5 cu Stuttgart.

Steaua a fost depăşită la toate capitolele, iar scorul putea fi mult mai mare, dacă ţinem seama că oaspeţii au ratat şi două penalty-uri, în primele 20 de minute.

Steaua-Manchester City 0-5. Reghe îşi ameninţă jucătorii: „Să se trezească, nu va fi la fel cu Dinamo”

Practic, City nu i-a lăsat nicio șansă Stelei, marcând de cinci ori, prin David Silva (13), Nolito (49) și Sergio Aguero (41, 78, 89), el fiind şi cel care a ratat și două penalty-uri. La toate acestea se adaugă o prestație excelentă a portarului Florin Niță, care a salvat și alte goluri, opunându-se unei umilințe și mai mari.

GIGI BECALI: „Îmi vine să mă las, este UMILINŢĂ! Dumnezeu nu s-a băgat!”

Spectatorii au început să plece la scorul de 0-4, în minutul 79, deoarece programul metroului nu a fost prelungit.

Fanii au scandat numele lui Niță, singurul jucător stelist aplaudat.Manșa secundă va avea loc pe ”Etihad Stadium” în data de 24 august.

După meci, antrenorul Laurențiu Reghecampf a spus că jucătorii au făcut multe greșeli individuale și trebuie să învețe multe după duelul cu englezii.”Pentru noi e un rezultat negativ. Sper ca rezultatul să trezească anumiți jucători și să îi aducă cu picioarele pe pâmânt.  Au fost greșeli mari și am avut noroc cu Niță, care a avut multe intervenții salvatoare.   Am primit goluri pe greșeli personale. Trebuie să învățăm, iar jucătorii să înțeleagă de ce este nevoie. La nivelul acesta, când faci o greșeală, se vede. Toți trebuie să învățăm. Trebuie să facem o analiză și să nu mai facem greșeli. Probabil au fost și emoții mari.

Nu este vorba de jucat defenisv. Cei de la City te obligă să joci defensiv. Pe viitor, în grupele Europa League, trebuie să fim mai agresivi. Prea mult spațiu au avut cei de la City. Nici nu ne-am apărat și nici nu am atacat. Trebuie să jucăm mai bine”, a spus Reghecampf DolceSport.

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, marţi seară, după meciul cu Manchester City, scor 0-5, referitor la coregrafia de la tribuna a doua pusă la cale de fanii dinamovişti, că au venit „unii din Elveţia sau Olanda” şi s-au oferit să facă gratuit coregrafie, iar el a fost de acord. 

Coregrafie şoc la Steaua-Manchester City. Gigi Becali, păcălit în stil mare de fanii lui Dinamo, Steaua a fost umilită

Cele mai importante faze ale meciului:

Min. 89 GOL City, din nou Aguero!! Execuţie superbă, în stânga lui Niţă, bară gol, după o lansare în adâncime. Manchester City conduce cu 5-0!

Min. 79 GOL City! Aguero nu mai ratează ţinta şi înscrie la capăturl unei acţiuni şcoală care a făcut mat apărarea noastră. Ţesătură de pase între De Bruyne, Nolito şi Aguero, finalizată cu un şut pe jos, la colţul lung, în dreapta lui Niţă. Steaua-City 0-4!

Min. 76 Niţă o mai salvează o dată pe Steaua, la şutul lui Aguero!

Min. 61 Statistica posesiei îi este net favorabilă lui City, 66-34.

Min. 49 GOL City! Nolito îşi trece şi el numele pe lista marcatorilor, după ce a fost servit excelent de Kevin de Bruyne! Scorul capătă proporţii, Steaua-Manchester City 0-3!

Min. 46 A început repriza secundă.

Min. 45 Finalul primei reprize.

Min. 41 GOL City! Aguero, gol superb, după două penalty-uri ratate! Nolito centrează de pe stânga, Sterling îi aşează mingea din prima lui Aguero, care găseşte plasa cu precizie! Steaua – Manchester City 0-2!

Min. 39 Niţă apără extraordinar!!! Kolarov reia din prima din corner, la vinclu, dar portarul nostru are un reflex incredibil!

Min. 29 Hamroun are o şansă bună de a egala, dar şutul său pe jos, din interiorul careului, este respins de portarul Caballero!

Min. 27 Şut De Bruyne, pe lângă poarta noastră! City e periculoasă la fiecare acţiune ofensivă.

Min. 21 Incredibil, Aguero ratează din nou, de data aceasta trimite peste poartă!

Min. 20 Din nou penalty pentru City, la un fault al lui Enache acum!

Min. 13 GOL City! Toşca este deposedat la 30 de metri de poarta noastră, de Sterling, cursă impezuoasă a englezului, care centrează de pe dreapta în interiorul careului, de unde David Silva reia fulgerător în plasă. Steaua-City 0-1!

Min. 8 Apără Niţă!!!!! Portarul nostru a intuit colţul în care va trage Aguero, a plonjat în dreapta şi a parat execuţia argentinianului! Nolito a reluat apoi pe respingerea lui Niţă, dar mingea a izbit transversala şi s-a dus afară.

Min. 7 Penalty pentru City, la un fault clar al lui Muniru, asupra lui Sterling!

Min. 6 Prima acţiune la poarta noastră. Şut Nolito pe jos, de la 20 de metri, Niţă a reţinut.

Min. 4 Zabaleta primeşte primul galben al meciului, pentru un fault dur la Muniru. City a început foarte timid acest meci.

Min. 2 Steaua are prima ocazie! Nicuşor Stanciu recuperează la mijlocul terenului, continuă cu mingea la picior şi trage de la aproape 30 de metri, puţin pe lângă poarta lui Caballero. Portarul lui City era spectator, dacă balonul era pe poartă deschideam scorul!

Min. 1 A început meciul Steaua – Manchester City.

Steaua: Fl. Niță – Enache, Tamaș, Toșca, Momcilovici – Muniru, Vl. Achim – Ad. Popa, N. Stanciu, Hamroun – Golubovici.

Rezerve: Cojocaru, B. Mitrea, Tudorie, Aganovici, Ov. Popescu, D. Popescu, Bourceanu.

Manchester City:  Caballero – Zabaleta, Otamendi, Stones, Kolarov – Fernandinho, De Bruyne, Silva – Nolito, Sterling, Aguero.

Rezerve: Hart, Sagna, Fernando, Navas, Delph, Clichy, Iheanacho.

Manchester City a primit 3.000 de bilete pentru partida din această seraă, însă 2.500 dintre ele le-a returnat steliştilor, care le-au pus imediat în vânzare către fani. Arena Naţională va fi luată cu asalt de suporterii ro-şalbaştrilor, veniţi de această dată la stadion mai mult pentru a vedea vedetele englezilor şi cu aşteptări realiste prea mici în privinţa unei victorii.

PRO TV LIVE VIDEO STEAUA-MANCHESTER CITY. Pep Guardiola l-a lăsat acasă pe mijlocaşul ivoriam Yaya Toure, care a jucat 270 de meciuri pentru City în ultimele şase sezoane, dar care nu intră în planurile tehnicianului iberic. Tocmai de această perioadă plină epurare ar putea profita Steaua, mai ales că Guardiola nu se află într-o relaţie bună nici cu titularul postului de portar, Joe Hart, preferându-l în locul acestuia pe Caballero. De altfel, presa engleză de marţi a scris că Joe Hart o va părăsi pe City până la sfârşitul acestei luni. De asemenea, pentru meciul de la Bucureşti, noile achiziţii Leroy Sane şi Ilkay Gundogan, dar şi căpitanul Vincent Kompany sunt accidentaţi.

Spynews
ADN-ul principalului suspect a fost găsit pe corpul Marinei, femeia ucisă în Brăila. Bărbatul i-ar fi mințit pe anchetatori
Bzi.ro
Loredana Groza a făcut furori, în costum de baie! La 54 de ani, vedeta arată senzațional! – FOTO
Fanatik.ro
Condimentul miraculos care ajută creierul să se repare singur. Trebuie amestecat cu apă caldă şi se bea dimineaţa, pe stomacul gol
Capital.ro
Românii să fie gata pentru CE E MAI RĂU. Traian Băsescu: Un sfârșit tragic
Playtech.ro
Țeapa pe care și-a luat-o un român într-o benzinărie din Grecia: Aveți mare grijă, verificați pompa
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Gropile săpate în nisipul de pe plaje se pot dovedi mortale. Cazul care a șocat opinia publică din SUA
Spynews
Ilie Pălie și Foca. Ce reprezintă cele două sărbători care vin după Sfântul Ilie
Spynews
”Noi nu suntem criminali”. Mama bărbatului suspectat că a ucis-o pe Marina din Brăila își apără fiul! Femeia spune că cei doi se cunoșteau
Evz.ro
Pui umplut. O rețetă fabuloasă, transmisă din generație în generație
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
wowbiz.ro
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."
Cancan.ro
DEZVĂLUIRI NOI | Ce au descoperit legiștii sub unghiile Marinei, dentista din Brăila. Cât ar fi plătit suspectul pentru serviciile ei
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Dentista din Brăila a fost ucisă în 33 de secunde! Principalul suspect a fost reținut pentru 24 de ore
Capital.ro
Asociația de proprietari îți ia banii. Toți proprietarii de apartamente trebuie să plătească
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Imagini interzise, de la saună, cu Georgina, iubita lui Cristiano Ronaldo! A intrat într-o pereche de colanți și fanii au reacționat instant
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Repartizarea computerizată a absolvenților clasei a VIII-a va avea loc pe 24 iulie
MediaFlux
Cine ia LOCUL lui BIDEN! S-a aflat după DEMISIE
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'