VIOLATORUL ÎNDRĂGOSTIT din Iaşi. A violat de 3 ori aceeaşi femeie. Pentru fiecare faptă a înfundat puşcăria

Un tanar din Iasi si-a propus sa depaseasca orice record in materie de viol - desi a fost condamnat de doua ori pentru ca a violat o tanara cu probleme psihice, individul a iesit din arest si a violat-o a treia oara.
Iulian Tudor
17 aug. 2016, 12:06
VIOLATORUL ÎNDRĂGOSTIT din Iaşi. A violat de 3 ori aceeaşi femeie. Pentru fiecare faptă a înfundat puşcăria

De fapt, al doilea viol a ramas la stadiul de tentativa, pentru ca nu a reusit sa-si duca treaba la capat, fiind deranjat de rudele victimei, scrie bzi.ro. In urma cu cateva zile, magistratii de la Judecatoria Iasi l-au arestat pentru a treia oara pentru infractiunea de viol. Judecatorii au considerat ca acesta reprezinta un adevarat pericol pentru ordinea publica, iar lasarea lui in libertate ar impiedica buna desfasurare a procesului penal.

Citeşte şi Cutremurător! A fost violată de 3000 de ori. Ce a păţit agresorul

De asemenea, victima ar fi pusa intr-o situatie cu totul delicata, pentru ca nimeni nu poate sa-i garanteze acum ca nu va fi abuzata a patra oara. De fiecare data, inculpatul a sustinut ca victima ar fi acceptat sa faca dragoste cu el si ca nu a fortat-o in niciun fel. Pe de alta parte, in toate cele trei dosare care au fost deschise de-a lungul timpului pe numele lui Viorel Postolache, medicii legisti au constatat urme ale unor abuzuri fizice comise impotriva victimei.

Cum s-au petrecut cele trei agresiuni asupra aceleasi femei

Prima data a violat-o in cursul anului 2008. A intrat peste ea in casa, a profitat de faptul ca aceasta nu-si poate exprima vointa in mod liber si neconstrans si a intretinut un raport sexual cu aceasta. Pentru acea fapta comisa in anul 2008 a fost condamnat la trei ani de inchisoare. In acelasi dosar, a fost condamnat la patru ani de inchisoare si pentru violare de domiciliu, pentru ca inainte de a comite violul a intrat fara drept in casa victimei.

Dupa ce a iesit din spatele gratiilor, la finalizarea executarii pedepsei, a mai incercat sa o violeze o data pe tanara pentru care tocmai facuse puscarie. In noaptea dintre anii 2013/2014, acesta a mers sa petreaca Revelionul alaturi de tanara pe care o violase in 2008. Atunci nu a reusit sa-si duca la sfarsit intentiile. A iesit din spatele gratiilor pe data de 2 august 2016, fiind eliberat de Comisia de Liberari Conditionate din cadrul Spitalului Tirgu Ocna. Chiar in noaptea in care a ajuns acasa, s-a dus din nou la tanara pentru care petrecuse atatia ani in spatele gratiilor.

Citeşte şi Violatorul care a terorizat oraşul Sibiu a fost prins

„În urma cercetarilor efectuate, s-a stabilit ca la data de 02.08.2016, inc. Postolache Viorel a fost liberat conditionat din Penitenciarul Spital Tîrgu Ocna, unde a executat o parte dintr-o pedeapsa privativa de libertate de 4 ani pentru comiterea infractiunilor de violare de domiciliu si tentativa de viol. În noaptea de 02/03.08.2016, in jurul orelor 03:00, inculpatul a ajuns in localitatea de domiciliu, si-a lasat bagajul acasa, dupa care a mers la locuinta persoanei vatamate M. D., a patruns in curte si a intrat în interiorul locuintei. Profitând de imposibilitatea victimei de a-si exprima vointa, pe fondul afectiunii psihice a acesteia, inculpatul a întretinut cu persoana vatamata un raport sexual. Când persoana vatamata a început sa strige, inculpatul a parasit în fuga locuinta acesteia”, au precizat procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi.

„De mentionat ca, inculpatul a fost arestat preventiv la data de 02.01.2014 si ulterior a fost condamnat la 4 ani de închisoare pentru comiterea infractiunilor de tentativa la infractiunea de viol si violare de domiciliu, dupa ce in noaptea de 01.01.2014 a patruns in locuinta aceleiasi persoane vatamate M. D. cu care, prin constrângere, încercat sa întretina un raport sexual împotriva vointei acesteia. Totodata, in cursul anului 2008, inculpatul a mai patruns fara drept în locuinta aceleiasi persoane vatamate si a violat-o”, au completat anchetatorii.

Spynews
Dana Badea și Alin s-au despărțit, la scurt timp după ce au ieșit din arest! Influencerița trece prin momente grele
Bzi.ro
Fiica Andreei Esca a făcut furori pe plajă! Alexia Eram a venit să se împace cu Mario Fresh
Fanatik.ro
Cinci zodii care vor termina luna august în forță. Gemenii sunt printre marii norocoși
Capital.ro
Guvernul a dat ordin. Regulă nouă pentru femeile din România. Se va aplica peste tot
Playtech.ro
Americanii nu vor să dea medalia. Lansează o nouă teorie. Eroarea gravă pe care ar fi făcut-o TAS
DailyBusiness
IMPORTANT PENTRU ELEVI, PROFESORI, PĂRINȚI! Schimbare la Bacalaureat și Evaluarea Națională
Adevarul
Dacă lui Putin nu-i convine situația din Kursk, atunci „să plece naibii din Ucraina”, spune Casa Albă
Spynews
Prețul pe care l-a plătit Ioana Grama pentru o noapte de cazare în Dolomiți. Suma depășește cu mult salariul minim în România
Spynews
Noi informații cutremurătoare despre ce se petrecea la Spitalul Pantelimon. Au fost făcute noi sesizări. Alte cinci decese sunt investigate 
Evz.ro
Schimbare majoră pentru pensionari. Se întâmplă de la 1 septembrie
Ego.ro
Din cauza soacrei mele,mi-am luat copilul și am plecat. M-a umilit și...
Prosport.ro
FOTO. Rebela tenisului feminin românesc s-a pozat într-o pereche de pantaloni mult prea mulați şi a postat imaginile controversate pe internet
wowbiz.ro
Un al treilea ADN, găsit pe trupul doctoriței ucise. Cu cine era Marina în cabinet?!
Cancan.ro
Cine este tatăl Elizei Iliescu, de fapt. Adriana Iliescu i-a spus adevărul fiicei ei, în sfârșit
Playsport.ro
L-a ÎNȘELAT pe fostul jucător din naționala României! Prima ei explicație este INCREDIBILĂ
kanald.ro
Polițistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni merge la închisoare. Câți ani va petrece în arest Constantin Popescu
Capital.ro
România a ajuns o mare forță a Europei. Comoara la care oamenii au tot visat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume și-a provocat fanii cu un selfie interzis
stirilekanald.ro
Ireal ce au găsit polițiștii în mașina jandarmului care s-a împușcat în cap! Breaking news!
substantial.ro
Donald Trump discută cu Elon Musk despre Ucraina și relațiile comerciale cu UE
MediaFlux
ANUNȚUL Poștei Române pentru pensionari. CUM ARATĂ decizia de RECALCULARE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...