PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vreme instabilă, ploi, descărcări electrice, grindină şi vânt

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunță vreme instabilă pentru zilele următoare. Vor fi înnorări temporar accentuate şi averse, descărcări electrice în zonele montane, în sudul, in centrul şi in nord-estul ţării şi pe arii restrânse în restul teritoriului. Vremea se va menține predominant frumoasă de vineri pana la inceputul saptamanii viitoare
Filip Stan
22 aug. 2016, 13:18
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vreme instabilă, ploi, descărcări electrice, grindină şi vânt

PROGNOZA METEO MARTI. Vremea ramane în general instabilă. Vor fi înnorări temporar accentuate şi averse, descărcări electrice în zonele montane, în sudul, in centrul şi in nord-estul ţării şi pe arii restrânse în restul teritoriului. Ploile vor avea şi caracter torenţial, cantităţile de apă vor depăşi 20 l/mp şi punctiform chiar 35…40 l/mp. Pe spaţii mici vor fi căderi de grindină. Intensificări ale vântului se vor semnala local în Moldova şi Dobrogea, dar si în timpul averselor, când trecător pot lua aspect de vijelie. Temperaturile cresc uşor în vest şi nord-vest, dar vor scădea în celelalte regiuni, astfel că temperaturi se vor încadra în limite normale pentru această perioadă. Temperaturile maxime se vor situa între 24 grade in estul Transilvaniei şi 32, poate chiar in estul Muntenieie si in Dobrogea.

PROGNOZA METEO BUCUREȘTI. Instabilitatea atmosferica va fi accentuata, cu innorari, averse, posibil moderate cantitativ, descărcări electrice vant mai turbulent. Temperatura maximă, în scădere faţă de ziua precedentă, se va situa în jurul valorii de 29 de grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI Gradul de instabilitate atmosferică va fi în diminuare, dar în zonele montane, precum și în regiunile sudice, sud-estice și centrale vor mai fi înnorări temporar accentuate si local averse și descărcări electrice. Punctiform se vor acumula cantități de apă de peste 20…25 l/mp și vor fi condiții de grindină.

În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala cu totul izolat. Vântul va sufla cu intensificări în est, la munte și în extremitatea de nord-vest, dar de scurtă durată și în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 grade in estul Transilvaniei 32 de grade in sudul Munteniei.

PROGNOZA METEO BUCUREȘTI Instabilitate atmosferică va fi mai redusa si in zona capitalei, dar vor mai fi înnorări si posibil averse si descărcări electrice. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 30 de grade.

PROGNOZA METEO JOI Vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări ziua la munte dar și în sud și sud-vest, unde doar izolat vor fi ploi slabe, de scurtă durată, poate si fulgere si tunete. Dimineata izolat sunt conditii de ceata. Vântul va sufla cu intensificări în est, in sud-est şi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 grade in estul Transilvaniei si 30 grade in lunca Dunarii.

PROGNOZA METEO BUCUREȘTI Vremea va fi predominant frumoasă, cu cerul variabil la senin si vant cel mult moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade.

TENDINTA Vremea se va menține predominant frumoasă de vineri pana la inceputul saptamanii viitoare, doar izolat la muntem, apoi si in est si sud-est sunt sanse mai mari opentru ploi de scurta durata. Temperaturile vineri vor fi intre 24 si 31 grade, apoi vremea se mai incalzeste si treptat devine calduroasa in zonele de campie si de podis.

Spynews
Moarte suspectă în Iași. Doi soți au fost găsiți fără suflare în propria casă. Polițiștii sunt în alertă
Bzi.ro
Ianis Hagi și Elena nu pot pleca în luna de miere! Ce se întâmplă în familia lor, după nuntă
Fanatik.ro
Noi rute Wizz Air către două destinații adorate de români. Prețul biletelor pornește de la 25 de euro
Capital.ro
Se confiscă banii în România. S-a dat lege astăzi, 18 Iulie. Te duci la închisoare între 2 și 7 ani
Playtech.ro
Ce spune Bianca Drăgușanu despre acuzațiile de evaziune fiscală. Vedeta RUPE TĂCEREA
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
De ce circulă în continuare TIR-urile pe Transfăgărășan. Suspiciuni de șpagă pe Valea Oltului pentru tranzit
Spynews
Idei de întrebări pentru confirmarea prezenței la nuntă. Cum să îi întrebi pe invitați dacă vor fi prezenți la eveniment
Spynews
Pare bad boy la Insula iubirii, dar are o poveste de viață impresionantă. Secretele din trecutul ispitei Marcel Andrei
Evz.ro
Subprefectul de Călărași, în imagini greu de privit. Deputatul social democrat a demisionat. Update
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Cuplul de la Insula Iubirii care NU S-A DESPĂRȚIT după terminarea filmărilor 😍 A fost prezent și la nunta Iustinei cu Cornel Luchian
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Românii ar putea călători fără vize în SUA, începând de anul viitor! Ce presupune campania „Calificăm România”, lansată de Guvern
Capital.ro
Cutremur în România. Ion Iliescu a primit decizia. Procurorii n-au avut milă
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Jens Stoltenberg subliniază importanța sprijinului SUA pentru Ucraina în cadrul NATO
MediaFlux
Răsturnare privind ADERAREA la SCHENGEN! Schimbări majore de PLAN
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'