Aglomeraţie pe Valea Prahovei şi pe A1. Se circulă îngreunat în dreptul staţiunilor turistice

Centrul Infotrafic avertizează că traficul pe Valea Prahovei şi pe Autostrada 1 se desfăşoară îngreunat în dreptul staţiunilor turistice. Şoferii sunt sfătuiţi să fie disciplinaţi în trafic şi să respecte regulile de circulaţie.
Iulian Tudor
26 aug. 2016, 12:40
Aglomeraţie pe Valea Prahovei şi pe A1. Se circulă îngreunat în dreptul staţiunilor turistice

UPDATE 22.10: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 22.10, traficul rutiet a fost reluat în condiţii normale, pe DN1 Băicoi – Câmpina, la kilometrul 85. Din cauza accidentului, în care au fost implicate trei autovehicule, s-au format coloane de autovehicule, în ambele sensuri, pe mai mulţi kilometri.

Recomandăm participanţilor la trafic să ruleze cu prudenţă şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri prezenţi la locul accidentului, pentru fluidizare.

UPDATE 20.50: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza unui accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule, circulaţia rutieră pe DN1 Băicoi – Câmpina, se desfăşoară îngreunat, la kilometrul 85.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste disciplină în trafic și să respecte regulile de circulație.

UPDATE 18.00: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (18:00), valorile de trafic sunt în scădere pe DN1 Ploiești – Braşov. Mai îngreunat (cu viteză redusă) se circulă la Comarnic, pe sensul de mers către Brașov, iar la Bușteni, de asemenea traficul este intens, pe sensul de urcare.
De precizat este faptul că diminuarea capacităţii de circulaţie a DN1 este cauzată şi de trecerea de la două, la o bandă de circulaţie, la intrarea în localitatea Comarnic, pe sensul de mers către Braşov.

Totodată, îi sfătuim să mărească distanţa în mers între autovehicule, iar atunci când încheie o coloană care încetineşte sau opreşte brusc, să pună în funcţiune luminile de avarie pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să oprească în timp util.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza aglomerației, traficul rutier pe DN1 Ploiești – Brașov se desfășoară îngreunat atât în zona stațiunilor montane prahovene (Sinaia, Bușteni, Azuga), cât și în stațiunea brașoveană Predeal.

De asemenea, s-au format coloane de autovehicule pe DN1A Ploiești – Brașov, în zona localității prahovene Coada Malului, pe tronsonul kilometric 103 – 105.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să manifeste disciplină în trafic și să respecte regulile de circulație.

De asemenea, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (17:30), traficul rutier pe A1 Bucureşti – Piteşti este intens pe sensul de mers către Pitești, iar de la km 120 până la ieșirea de pe autostradă (spre Pitești), se circulă îngreunat (cu viteză redusă), din cauza faptului că DN7 nu poate prelua traficul de pe autostradă.

Precizăm că pe DN7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, se circulă îngreunat la intrarea în comuna Bascov dinspre A1 (între km 116 și 121), deoarece mulţi conducători auto încetinesc sau chiar opresc la o trecere la nivel cu o cale ferată simplă închisă.

Pentru a nu se produce accidente în lanţ, le recomandăm conducătorilor auto să mărească distanţa în mers, iar celor care încheie coloanele să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp.

Spynews
Cadavrul unui bărbat, găsit în cuptorul din bucătăria spitalului unde era internat. Polițiștii au pornit o anchetă
Bzi.ro
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru se căsătoresc! Horia Brenciu a spus tot!
Fanatik.ro
Lidl bagă la ofertă produsul Parkside pe care foarte mulți români îl caută. E la raft de joi, 12 septembrie, costă 24.99 de lei și se va vinde ca pâinea caldă
Capital.ro
Elena Merișoreanu a ajuns la spital. Ce s-a întâmplat cu artista de muzică populară
Playtech.ro
Antonia, apariție de INFARCT. A dansat la bară provocator. Numai Velea o vede așa.
DailyBusiness
Vestea cea mare pentru românii cu credite în LEI! BNR face anunțul
Adevarul
E gata Zelenski să cedeze teritorii în schimbul păcii? Expert în securitate internațională: „Asta e toată problema”
Spynews
Când este recomandat să pui castraveții la murat. Perioada ideală pentru a-i pregăti pentru iarnă
Spynews
Bianca Drăgușanu a primit amendă! Vedeta a răbufnit: ”Tupeu ordinar” | FOTO
Evz.ro
Chinuri cumplite pentru pacienții din România. Problema a ajuns în tribunale
Ego.ro
Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”
Prosport.ro
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată Nadia Comăneci pregătită de plajă
wowbiz.ro
Ultimul mesaj cutremurător lăsat de Ana-Maria, soția lui Gabriel Vasiliu de la „Puterea dragostei”, înainte să fie ucisă cu sânge rece! Cei care au cunoscut-o sunt în stare de șoc: „Doamne ferește”
Cancan.ro
Soția lui Gabriel Vasiliu de la Puterea dragostei și-a PREVESTIT sfârșitul?! Mesajul cutremurător publicat înainte să fie ucisă, fără pic de milă
Playsport.ro
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
kanald.ro
Cine sunt Denisa și Delia, cele două femei ucise de Șacalul! Denisa era mama unui copil de doar cinci ani: „Mami va veghea mereu asupra ta”
Capital.ro
Schimbare uriașă la ITP. Este o premieră în România. Totul va fi înregistrat și monitorizat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
stirilekanald.ro
„Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas
substantial.ro
Corespondent militar rus urmărit de o dronă kamikaze în Donbas
MediaFlux
CUTREMUR în SUA în ALEGERILE PREZIDENȚIALE! S-a aflat după DEZBATERE
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...