HOROSCOP 30 AUGUST 2016: Marţi, trei ceasuri rele? Citeşte previziunile astrale

HOROSCOP 30 AUGUST 2016: Se anunta o zi deosebita, cel putin pe plan sentimental. Cu ocazia unei intalniri de grup, s-ar putea sa faceti cunostinta cu o persoana deosebita. Atractia pare sa fie reciproca si nu este exclus sa ajungeti la o prietenie durabila.  Va sfatuim sa nu plecati urechea la vorbele unui asa-zis prieten, care ar putea fi invidios.
Alina Costache
30 aug. 2016, 03:24
HOROSCOP 30 AUGUST 2016: Marţi, trei ceasuri rele? Citeşte previziunile astrale

HOROSCOP 30 AUGUST 2016 ZODIA BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Ai o stare plina de energie si vei reusi sa duci orice activitate la bun sfarsit. Ideile tale originale te vor ajuta sa faci o noua investitie ce iti va aduce cat de curand unele beneficii financiare. Nu te grabi , calculeaza totul de doua ori inainte de a lua vreo decizie.

HOROSCOP 30 AUGUST 2016 ZODIA TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Vei avea unele idei destul de inspirate ce te vor ajuta sa avansezi in afaceri. Incearca sa ramai calm si sa eviti sa te contrazici cu unii colaboratori si vei avea doar de castigat. Seara vei fi invitat la o petrecere unde te vei intalni cu cei mai buni prieteni.

HOROSCOP 30 AUGUST 2016 ZODIA GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Astazi vei fi ocupat mai mult cu cariera ta dar ar fi indicat sa incerci sa rezolvi probleme sentimentale si sa asculti si parerile persoanei iubite. Dupa-amiaza o ruda mai in varsta te va vizita si iti va cere ajutorul intr-o problema de sanatate.

HOROSCOP 30 AUGUST 2016 ZODIA RAC (22 iunie – 22 iulie)
Ideile tale originale te vor ajuta sa rezolvi toate problemele de la locul de munca iar sefii si colegii iti vor aprecia perseverenta. Ar fi bine sa asculti si parerile persoanelor din jurul tau deoarece te vor ajuta in relatiile parteneriale.

HOROSCOP 30 AUGUST 2016 ZODIA LEU (23 iulie – 22 august)
Esti putin cam nervos si te vei implica in unele situatii neplacute. Incearca sa nu intri in discutii contradictorii cu sefii si colegii. Cel mai bine ar fi sa te concentrezi sa rezolvi problemele pe care le ai la locul de munca.

HOROSCOP 30 AUGUST 2016 ZODIA FECIOARA (23 august – 21 septembrie)
Astazi vei face cunostinta cu o persoana mai in varsta ce iti va propune o afacere destul de profitabila. Incearca sa te sfatuiesti cu persoana iubita si poti avea mari sanse de a reusi in noile afaceri.

HOROSCOP 30 AUGUST 2016 ZODIA BALANTA (22 septembrie – 22 octombrie)
Astazi vei avea de facut o calatorie in interes personal si vei avea mult de castigat. Incearca sa nu iti fortezi norocul si sa te multumesti cu ceea ce ai castigat. Spre seara o ruda apropiata te va vizita si iti va oferi unele sfaturi destul de folositoare.

HOROSCOP 30 AUGUST 2016 ZODIA SCORPION (23 octombrie – 21 noiembrie)
Este o zi favorabila pentru a incheia unele contracte si a semna unele documente oficiale ceea ce te va ajuta sa faci unele schimbari in afaceri. Ar fi bine sa fii calm si sa incerci sa ai rabdare pentru a putea obtine unele beneficii.

HOROSCOP 30 AUGUST 2016 ZODIA SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)
Astazi vei avea parte de succes in noile proiecte cu care ai inceput saptamana. Cu rabdare vei reusi sa treci peste orice problema ce se iveste astazi. Dupa-amiaza ar fi indicat sa acorzi mai multa atentie persoanei iubite pentru a evita unele certuri.

HOROSCOP 30 AUGUST 2016 ZODIA CAPRICORN (22 decembrie – 19 ianuarie)
Vei putea avea probleme la servici din cauza unei femei dar nu ai de ce sa iti faci griji caci cu calm vei depasi aceasta problema. Incearca sa eviti orice speculatie si sa te ocupi mai mult de persoana iubita. Spre seara vei iesi cu prietenii la o mica plimbare.

HOROSCOP 30 AUGUST 2016 ZODIA VARSATOR (20 ianuarie – 18 februarie)
Astazi ar fi bine sa nu faci nici o promisiune daca nu esti sigur ca o vei putea indeplini. Incearca sa le acorzi mai multa atentie persoanelor din familie deoarece se simt cam dati la o parte. La servici ar fi bine sa te concentrezi mai mult pentru a putea termina o lucrare la timp.

HOROSCOP 30 AUGUST 2016 ZODIA PESTI (19 februarie – 20 martie)
Este o zi foarte incarcata pentru tine ceea ce te face sa amani o calatorie de interes personal din cauza unor probleme personale. La locul de munca vei avea de rezolvat unele probleme mai delicate dar nu te panica caci vei reusi cu usurinta sa le rezolvi. Spre seara vei iesi la o cina romantica cu persoana iubita.

Spynews
David Popovici a câștigat aurul la Jocurile Olimpice. S-a impus la doar 2 sutimi față de locul secund
Bzi.ro
Gigi Becali vrea să desființeze festivalul Untold: „Nu vreau sataniști și nebuni cu muzica!”
Fanatik.ro
Singura plantă care poate să înlocuiască purificatorul de aer din casă. Îndepărtează poluanții nocivi și e considerată o adevărată ”minune”
Capital.ro
Se interzic mașini în România. Apare o nouă taxă auto în orașe. Amendă 500 lei/zi, dacă ignori
Playtech.ro
Sociologul Alfred Bulai, acuzat că ar fi făcut avansuri studentelor, în timp ce era profesor și decan la SNSPA. Poliția a început o anchetă
DailyBusiness
Cati bani primește David Popovici după ce a câștigat medalia de aur. Sportivul a scris istorie la JO2024
Adevarul
Pedeapsă exemplară pentru un șofer care a provocat un accident mortal la 160km/h. Mesajul unei tinere pasagere înainte de impact: „Voi muri”
Spynews
Angelina Jolie a angajat un asasin pentru propria moarte. De ce nu a fost dus la capăt planul vedetei
Spynews
Greii stand-up-ului românesc o pun la zid pe Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Nelu Cortea și Radu Bucălae o fac praf pe actuala iubita a lui Spike. Nici el nu a scapat
Evz.ro
Românii, mai săraci din toamnă. Vestea care le pune capac
Ego.ro
Antonia, o nouă imagine ADORABILĂ cu fiica ei, Maya. Cât de mult SEAMĂNĂ cele două
Prosport.ro
FOTO. Fosta ispită de la Insula Iubirii nu ratează nicio ocazie să își arate dragostea față de milionarul cu 24 de ani mai bătrân decât ea, care i-a luat un Ferrari cadou!
wowbiz.ro
Soțul Marinei, dentista ucisă în cabinet, rupe tăcerea! Ce mărturisire a făcut în plină anchetă
Cancan.ro
Vecinii lui Andrei Versace, dezvăluiri uluitoare după moartea influencerului. Cum îi teroriza: 'Este inacceptabil!'
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Autorul dublei crime din Buzău, amenințări cu moartea la ieșirea de la audieri: „Puteam să te omor și pe tine”. Bărbatul susține că nu regretă fapta
Capital.ro
Statul cere banii de la români. Obligația, trecută direct în lege. Poliția intervine imediat
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
Prezentatoarea TV și cântăreața se iubesc fără rețineri. Imaginile cu cele două femei celebre au atras numeroase comentarii
stirilekanald.ro
Noi ipoteze în cazul crimei de la Brăila! Soțul doctoriței ucise, primele declarații după tragedia din cabinetul stomatologic
substantial.ro
Comandant al grupului Wagner ucis în Mali în timpul unui atac al rebelilor
MediaFlux
PENSIONARII care pot RĂMÂNE FĂRĂ măriri de PENSIE! DECIZIA care schimbă TOTUL
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!