Carmen Harra a prezis DIVORŢUL Elenei Băsescu. Vezi cine a fost vinovat şi ce se va întâmpla cu ei peste ani

Carmen Harra a făcut în 2013 o analiză detaliată a cuplului Elena Băsescu – Bogdan Ionescu şi nu le-a dat celor doi prea multe şanse de a rămâne împreună. Acum se pare că prezicătoarea a avut dreptate pentru că cei doi au depus actele de divorţ la notar. Totul a fost confirmat chiar de Elena Băsescu pe pagina de Facebook.
Filip Stan
02 sept. 2016, 18:04
Carmen Harra a prezis DIVORŢUL Elenei Băsescu. Vezi cine a fost vinovat şi ce se va întâmpla cu ei peste ani

Elena Băsescu şi Sida au semnat actele de divorţ, cei doi sunt oficial separaţi, la notar.

Vezi: Elena Băsescu, prima reacţie despre divorţ: „În acest moment, locuim deja separat”

Vă reamintim că în anul 2013, la un an după ce Elena Băsescu s-a căsătorit cu Bogdan Ionescu, Carmen Harra a analizat căsnicia lor şi a prezis atunci ruptura şi naşterea celui de-al doilea copil al cuplului, micuţul Traian.

„Am făcut interpretarea numerologică folosindu-mă de datele lor de naștere. Mariajul dintre Elena și Bogdan are șanse 50%-50% în următorii patru-cinci ani și după aceea cred că fiecare o va lua pe drumul lui. Îi ține împreună doar o influență externă”, a spus, atunci, Carmen Harra, conform ziarulring.ro.

Imediat după aceste declaraţii, reacția lui Bogdan Ionescu a venit la România TV: „Nu divorţăm. Am construit împreună o familie frumoasă, avem o căsnicie solidă şi ne concentrăm total pe creşterea celor doi copii, Sofia Anais şi Traian junior”.

Apariția acestei predicții în vremea când Traian Băsescu era încă președintele României a creat un „scandal monstru”, își amintește Carmen Harra. „La vremea respectivă, am fost supusă unor presiuni uriașe pentru că am îndrăznit să spun un adevăr rezultat numerologic. Numerologia e codificarea timpului și e cea mai exactă știință. Mi s-a spus că ea (Elena – n.r.) s-a dus la taică-său plângând la prima oră și a fost un scandal monstru, era să fiu linșată. Că cine e aia care a spus și să facem ceva… Mi s-a transmis prin diverse persoane să plec cât mai repede din România. A fost o presiune incredibilă asupra mea, nu vă puteți imagina… Cum am îndrăznit să spun că fata președintelui va divorța?! Am îndrăznit și am avut din nou dreptate! Nu cred în amenințări, fiecare are dreptul la opinie liberă, spui ce crezi”, a declarat celebra scriitoare pentru ziarulring.ro care spunea că vinovată pentru ruptură este Elena Băsescu.

„Elena generează, de fapt, această ruptură pentru că e agresivă, are multe trăsături din personalitatea lui Traian Băsescu. E foarte autoritară și dificilă. Însă Bogdan, când pleacă, nu se mai întoarce și va încerca să stea departe de familia ei. Pentru că acolo, dacă nu respecți anumite reguli, suporți consecințele, e foarte multă răzbunare. Nefiind compatibili, le e greu să mențină soliditatea relației. Nu te poți tolera în timp dacă nu ești compatibil. Dacă suntem incompatibili, putem avea 100 de copii împreună și averi uriașe, că relația nu rezistă. Dacă voiau să rămână împreună, trebuiau să se căsătorească până în aprilie 2011, însă ei au făcut asta mai târziu. E vorba de incidența timpului. Poți face orice într-un an prost, că nu se mai clădește nimic”.

Carmen Harra a mai spus, tot în 2013, că Bogdan Ionescu îşi va reface viaţa şi va mai avea copii, dar Elena Băsescu, nu.

„El e foarte materialist, va trece repede peste ruptură și va găsi imediat pe altcineva, o femeie mai tânără decât el care e ceva în artă, în muzică. Se va recăsători în cel mult șase ani și e posibil să aibă doi copii cu viitoarea soție. Ea însă va rămâne cu ambii copii și îi va fi mai greu să găsească pe altcineva. Va fi marcată de această separare și nu va mai avea alți copii. În urma despărțirii, ea îi va plăti niște bani sau ceva material la partaj. El va pleca din relația asta cu ceva în buzunar, nu cu mâna goală”, spune în urmă cu trei ani Harra.

Elena Băsescu şi Bogdan s-au căsătorit în septembrie 2012. Un an mai târziu, a venit pe lume primul lor copil, micuţa Sofia Anais, iar în anul 2014 EBA l-a născut pe Traian.

Spynews
La mulți ani de Sf. Ilie. Mesaje și urări pentru 2024
Bzi.ro
Adina Buzatu, comparată cu Sharon Stone: A făcut furori în costum de baie, la 47 de ani!
Fanatik.ro
Este cea mai veche rugăciune către Maica Domnului. Se spune că face miracole dacă o rostești zilnic. Sunt doar câteva cuvinte
Capital.ro
Codul Rutier 2024. Regula obligatorie în toate mașinile din România. Nu poate fi încălcată
Playtech.ro
5 greșeli pe care le faci când folosești aparatul de aer condiționat și îți măresc considerabil factura la curent
DailyBusiness
Numerele la loto care te pot îmbogăți în această seară!
Adevarul
Rusia „nu poate câștiga” în Ucraina. „Nu avem trupe suficiente, aruncăm în luptă și răniții”, spune un propagandist al Kremlinului
Spynews
E oficial! Chelnerii și vânzătorii din România au acum dreptul de a le cere clienților buletinul. În ce condiții se aplică legea
Spynews
Cum arată zona revoltei din Leeds după ce românii au făcut haos | FOTO
Evz.ro
O băutură japoneză îi scapă pe români de mahmureală. Afacerea a prins rădăcini
Impact.ro
Dumnezeule cum arată Monica Gabor acum! NU o mai recunoști, transformare ȘOC
Prosport.ro
Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Chiar și invitații „normali” au plătit sume importante
wowbiz.ro
Gigi Becali, implicat într-un accident rutier! Ce se întâmplă în aceste momente cu patronul FCSB?
Cancan.ro
Misterul crimei din Brăila se adâncește ! Ce făcea dentista cu pacienții ei, în cabinet, când veneau la ea. Poliția a descoperit
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Adriana Bahmuțeanu a divorțat de George Restivan! Anunțul făcut de vedetă pe rețelelele sociale i-a șocat pe toți
Capital.ro
Obligație în toate județele României din 1 octombrie. Oamenii pot cere ordin. Statul nu respinge
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate prea mult!
stirilekanald.ro
Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit
substantial.ro
Bărbat prins cărând cadavrul unei femei pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei
MediaFlux
Cele mai MARI MAJORĂRI de PENSII! Daniel BACIU, anunț privind RECALCULAREA
Shtiu.ro
'60 de grade la București. Cea mai mare arșiță din Europa a fost la noi'